- 5 Ekim 2016
- 40
- 19
- 38
- 27
- Konu Sahibi ceremkbr00
-
Doktorun nasil onerdiyse oyle icmelisin folik asitiMeraba kizlar bugun 1 aylik hamile oldugumu ogrendim dokturum folic plus onerdi ama gunde 1 tane zaten bebek bir aylik onceden kullanilmasi gerekiyomus zaten ben gunde 3 veya 2 defa icsem bisi olurmu sizce ?
Ya simdi ilk 3 ay kulanniliyormus benim kaldi 2 ay korkuyorum acikcasi bisey olur bebege diyeniye günde 2-3 almak istiyorsunuz??
hayır bu elma armut sebze meyve değil çok ilaç alınca bebeğe birşey olmaz mı diye düşünüyorsunYa simdi ilk 3 ay kulanniliyormus benim kaldi 2 ay korkuyorum acikcasi bisey olur bebege diye
Korkma canım benim annem 3 aylıkken farketmiş hamile olduğunu ozaman folik asit mi varmışYa simdi ilk 3 ay kulanniliyormus benim kaldi 2 ay korkuyorum acikcasi bisey olur bebege diye
Hayır 2-3 defa içme daha önceden icmedim diye onların telafi sini yaparım diye düşünüyorsun ama kesinlikle günde 1Meraba kizlar bugun 1 aylik hamile oldugumu ogrendim dokturum folic plus onerdi ama gunde 1 tane zaten bebek bir aylik onceden kullanilmasi gerekiyomus zaten ben gunde 3 veya 2 defa icsem bisi olurmu sizce ?
O hamile kalinmadan önce veriliyor anneye yani ben düşük yaptıktan sonra verdi doktor hamile kaldıktan sonra kullanmazsin dedi ard arda 3 tane iciliyo çünkü ağırda zaten ben bir iki hafta kullandım bıraktım hala da dolapta öyleceBana da folic plus önerdi ama o yokmuş folic trio diye bir şey verdi eczacı ilacın kılavuzunda günde 3 yazıyor ben öyle kullanıyorum aşırı mı kullandım şimdi ben
Ben başından beri yanlış ilaç mı kullandım eczacı yüzündenO hamile kalinmadan önce veriliyor anneye yani ben düşük yaptıktan sonra verdi doktor hamile kaldıktan sonra kullanmazsin dedi ard arda 3 tane iciliyo çünkü ağırda zaten ben bir iki hafta kullandım bıraktım hala da dolapta öylece
Bilemiyorum şu An ama ben gebelikten önce kullaniyodumBen başından beri yanlış ilaç mı kullandım eczacı yüzündenhamile kalmadan da kullanmıştım ama farklıydı. Doktora da sordum bunu olur fark etmez dedi bana
Bilemiyorum şu An ama ben gebelikten önce kullaniyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?