Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmediğim hiçbirşeyi yüzüme uygulamak gibi lüksüm yok. Bi bozuldu mu bi daha toparlayamıyoruz. Yaşınız ilerideyse hele düzeltmek daha zor.
ben 3 aydır kullanıyorum ve çok rahatladım.sürekli fondoten kullanıyodum çünkü.eğer fondotenden vazgeçemeyen biriyseniz deneyin derim.sonuçta fondoten daha zararlı.5 arkadaşım daha kullanıyo hepimiz de çok memnunuz fondoten etkisi yaratıyo ciltteki kırmızı lekeleri yok ediyo ve cildin bembeyaz oluyo sürdükten sonra 12 saate kadar cildin yumuşacık oluyo.kullanıp kullanmamak size kalmış arkadaşlar sadece paylaşmak istedim.yardımım olursa ne mutlu:)
ben 3 aydır kullanıyorum ve çok rahatladım.sürekli fondoten kullanıyodum çünkü.eğer fondotenden vazgeçemeyen biriyseniz deneyin derim.sonuçta fondoten daha zararlı.5 arkadaşım daha kullanıyo hepimiz de çok memnunuz fondoten etkisi yaratıyo ciltteki kırmızı lekeleri yok ediyo ve cildin bembeyaz oluyo sürdükten sonra 12 saate kadar cildin yumuşacık oluyo.kullanıp kullanmamak size kalmış arkadaşlar sadece paylaşmak istedim.yardımım olursa ne mutlu:)
sivilce lekelerine ve sivilcelere iyi geliyosa kullanmak isterim yalnız mavisi gece pembesi gunduz içinmi bunun ? cunku normalde makyaj yapmayan birisiyim. ben gece sürülenınden mı alsam acaba bıde nasıl ayırt edıcem ?
akrep bu beyazlık kalıcımı yüz yıkandıktan sonra beyazlık geçiyormu...
Canım çok teşekkürler...Ben de deniycem....
Kafam karıştı şimdi... Bu beyazlık, kapatıcı sürdüğümüzde olusan beyazlık gibiyse geyşalara benzeriz![]()
hayatım ben kullandım bir süre hani belki benim aldığım sahtesidir yine günah almak istemem.ama ben sürdüm ve 2 güne kadar yüzümdeki sivilceler 2 katına çıktı kahroldum.sanki gözeneklerimi tıkadı.hala dolabımda duruyor.ama inanın bazen nişanlıma güzel kokmak için boyun bölgeme sürüyorum parfümden bin kat şahane bir kokusu var :) :)![]()