- 10 Haziran 2012
- 2.199
- 247
- 113
- Konu Sahibi PembeMuhendisi
-
tatlım sana en harika kapatıcılığı yapabilicek tek ürün amazing cosmetics concealer'dır.Yurtdışında üretimi ama internetten satışı var diyebiliyorum.Ben bittikçe yurtdışndaki akrabalarımdan istediğim için nerde satılır tam bilemiyorum.Normalde göz altı kapatıcısı ama ben tüm yüzüme sürüyorum ve ufacık bir parçası yüzümün yarısını kapatmaya yetiyor.fiyatı 80 90 tl arası.Mac kullanan arkadaşlarımda vardı ama onlar da benim fondotenim daha doğrusu kapatıcım kadar kapatma özelliği yoktu.
AmazingCosmetics, Inc. bak bu internet sitesi,başka sitelerdende arastırabilirsin.Ben çoooookkk memnunum sanada öneririm.Ha yok ben farklı birşey deneyeyim dersen kryolan marka cake make up pudra/fondoten var.Islak kullanırsan fondoten oluyor.Bununda kapatıcılığı amazing'inki kadar iyidir.Ama bu ikiside porselen makyaj kapatıcıları olarak bilinir genelde.Ben yüzümün pürüzsüz olmasını istediğimiçin bunları kullanıyorum daha hafif birşeyler istersen ve ucuz olsun dersen affinitone yada fit me öneririm.ikiside maybelline bunların. Umarım dilediğini bulabilirsin tatlım :)
Ben bu başlığı açıp daha sonra unutmuşum doğrusu.
Bu ürün incelenebilir aslında ama rengini bilemediğim için internetten sipariş yapmak pek mantıklı gelmiyor bana.
Bende yüzümün tamamen pürüzsüz olmasını istiyorum ama bu kryolan falan ağır mı gelir acaba bilemiyorum. :/
Bide maybelline falan kullanmak istemiyorum aslında ya.Bugün bir güzellik uzmanıyla da görüştüm pudra,fondöten kullanma dedi bana kesinlikle.Ama illa kullanmalıyım tabiki ne yapacağım bilemedim..
Teşekkürler bu arada. :)
Merhaba bayanlar. :)
Artık çıldırmak üzereyim! Çünkü bir türlü yüzüme uygun pudra,fondöten bulamıyorum.
Pudra olarak diadermine,cecile,loreal true match kullandım.Ama hiç biri istediğim kapatıcılığı sağlamadı.Yüzümde sir ağda sonrası lekeler sivilceler oluştu bunları en azından yaz boyunca kapatmam gerekiyor.Çünkü çok kötü duruyor.
Fondöten olaraksa loreal true match kullandım ama aşırı yağlı geldi bana.Bir de yine cecile'in kullandım başlarda iyi gibi olsada sonra pütürler yine çıktı yüzümde yani yine oda kapatamadı.
Fondöten,pudra önerileriniz neler acaba?
Buarada yüzüm yanaklarım kuru,t bölgem hafif yağlı.
sana önerebileceğim iki marka var. önce fondotenlerden başlayım.
1) max factor lasting performans fondoten ( ben 101 nolusunu kullandım senelerdir.ve de çok memnunum.fiyatı da şu an kaç bilmiyorum ama bir ara indirime girmişti 35 olmuştu.ama sen fiyat olarak 35-40 arası olduğunu bilmen yeterli.çünkü nereden aldığına göre değişebiliyor galiba.artı kapatacılık ,kalıcık açısından da renk açısından da memnun kaldığım ürün. )
2) bu ikinci önereceğim ürün ise daha yeni keşfettiğim (24 kasımda =) ) ama yeni gözdem olan bir ürün . ismi kryolan supracolor fondoten. bana göre senelerdir kullandığım övüp durduğum max factorden daha iyi bir fondoten. zira kapatacılık desen harika . kalıcılık duruş hepsinden 10 numara aldı benden. =) sırf meraktan denediğim bir ürünün bir anda gözde olması da güzel oldu. fiyatı diğerine göre tuzlu tabi 76 tlye aldım. gramı 30g . çabuk bitebilcek gibi de görünmüyor.
ve ben markete bile makyaj yaparak giden biriyimdir.yani günlük fondoten kullanıcısıyım. cildimi şimdiye kadar sivilcelendirmedi. hatta daha iki gün önce dayıma kalmaya gittim.yüzümü yıkamadan uyuyup kaldım sabah bile yüzüm gayet güzeldi =)
max factor lastin performans ile kryolan supracoloru kıyaslarsam da şöyle olur
max factor kapatacılığı güzel alt ten tonu pembe
supracolur kapatacılığı daha güzel alt ten rengi bendekinin sarı.ama kendi cilt renginize göre pembesini de buğdayını da koyu tonunu da bulmamanız imkansız.çünkü renk skalası epey var.baya zengin.
max factor ucuz. supracolor pahalı =)
max factor pürüzsün bir görünüme kavuşturuyor.
supracolor mükemmel pürüzsüz görünüme kavuşturuyor.
ikisini de öneririm. para sıkıntınız varsa 35-40 civarında bir ürünse ve özelliklerinin böyle olmasını istiyorsanız max factor lasting performance paraya kıyarım ondan da iyisi olsun derseniz kryolan supracolor fondoteni öneririm.
her gün fondoten kullanırım. ikisinin de günlük kullanılabilceiğini düşünüyorum. artı yağlı ve sorunlu bir cilde sahibim.şu zamana kadar loreal pastel cetrinerly cecile lancome flormar ve hatta maalesef avon bile kullandım. hiçbiri max factor kadar bile etmiyor bence.
benim şu anda hem max factorum hem de supracolorum var. canım hangisini isterse onu kullanıyorum.pembelik isteyince max factor hafif boynumla aynı renkte olmak için daha doğal görünüm için supracolor .hangisi elime gelirse o an. =)) sonuçta ikisi de benim gözdem =) ama bence parayı sorun etmeyenlerdenseniz supracoloru kesinlkle denemelisiniz.
Zamanım olmadığı için bir türlü gidip alamadım kryolan hiç düşünmemiştim ama siz şimdi söyleyince oda cazip geldi açıkcası.Bir ara dermokozmetik alıyım dedim ama onlara da pek güvenemedim.Çünkü tamamen kapatıcı bir ürün istiyorum,yüzümde fondöten hissi uyandırmasın istiyorum.Ağırlaşmasın yüzümde istiyorum.
onu da şu şekilde söyleyim süngeri hafif nemlendirip sürdüğümde daha kalıcı ve pürüzsüz bir görünüm elde ettim ben .yüzümde kalıp gibi durmadı pürüzsüz hoş durdu. böyle tene göre renk bulamamak da imkansız gibi ben çok beğendim açıkçası.kryolan gerçekten iyimiş.alana kadar benim de şüphelerim vardı.aldım şüphe filan kalmadı.ve sivilce patlatıp yara yapmıştım onu bile kapattı.
=) ya ben çok memnunum kısaca öneririm de. ağır da değil bence söylendiği kadar.ağır gelenler genelde kapatıcılık özelliği olmayan ürünler kullanıyorlar ya da her gün kullanmıyorlar galiba . yine de tercih meselesi .bendeki supracolor nb olanı.bu ton beyaz tenliysen ve alt rangin hafif buğdaysa çok tatlı oluyor.zira benim öyle.
Nereden bulabilirim peki kryolan?
bende mac aldım çok pişmanım kesinlikle kryolan al derim arkadaşlarım kullanıyo ve cildleri bebek gibi..şubeleri nette var ayrıca satışıda var galiba ama renk tuturmak önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?