Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

canım inan az yiyince kilo verilmiyo metabolizma yavaşlıyo 2 kez deneyimledim bunu yemek yemedim kilom durdu yemeye başladım kilo verdim:)

canım inan az yiyince kilo verilmiyo metabolizma yavaşlıyo 2 kez deneyimledim bunu yemek yemedim kilom durdu yemeye başladım kilo verdim:)

haklısın, tekrar görmüş oluk:) ama az yemem kendi isteğimden değil fırsatım olmadığı için oldu hata ettiğimi biliyorum yani.kilo almadığıma şükrediyorum yarın da başlıyorum inşallah bu hafta veririm sıkıldım ve moral olarak ta düşüşteyim

kızlar nasılsınız,nerelerdesiniz,nasıl gidiyor diyetler?
günlüğü boşladım biraz ama sizi merak etmiyor değilim :)
bugün kısa bir aradan sonra tekrar eski düzenime dönmenin mutluluğunu yaşıyorum değişmezim olan sirkeli duyumu içtikten sonra güzel bir kahvaltı ettim bolca suyla birlikte yeşil çayımı da içtim ve leslie sansone la 1 mil yürüdüm akşama doğru yine yaparım spor ve menümü de paylaşırım hepinize çok güzel günler diliyorum

buradayız :) diyetler iyi şükür dün 61,5u hatta 61 i gördüm bugün 62ydim bu yakın zamanda 61e inebileceğimi gösteriyo:) niye boşladın sen diyetini günlüğünü:)

buradayız :) diyetler iyi şükür dün 61,5u hatta 61 i gördüm bugün 62ydim bu yakın zamanda 61e inebileceğimi gösteriyo:) niye boşladın sen diyetini günlüğünü:)

ooo güzel haberler alıyorum tebrik ederim seni çok az kaldı :) okul ödevler sınavlar derken nasıl geçti zaman anlamadım oldukça sıkışık bir programım vardı,gerçi mızmızlanmıyım sen gibi mezuniyete hazırlanmıyorum sonuçta o nasıl gidiyor ?

selamlar
uzun süredir yokum yine çok vefasız hissediyorum kendimi,ne zaman rahatlayacağım biraz desem başka bir iş çıkıyor buraya girmediğim gibi diyeti de salladım doğru dürüst yemek yemeye bile fırsatım olmadı ,mazeret değil tabi bunlar .kilo almadım ama vermedim de.bugün tekrar başladım biraz daha düzenli beslendim,yürüyüş yaptım.inşallah bu sefer aralıksız devam ederim bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum yine yazacağım.görüşürüz :)

selamlar
bugün yine dikkat etmeye çalıştım yediklerime başarılı oldum diyebilirim hergün leslie 3 mili yapmaya çalışıyorum bu hafta sonunda tardıda 1 kilo eksik görmek istiyorum kendimi.bakalım olacak inşallah,bu arada aranızda bana koçluk yapmak isteyen olabilir mi acaba :) kendimi birilerine karşı sorumlu hissettiğimde daha kontrollu olurum diye düşünüyorum hesap vereceğim birileri olsa güzel olur yoldaşta oluruz hem.

eğer bunu okuyorsanız sizlere harika bir gün dilediğimi bilmenizi isterim
bugün daha kararlı bir şekilde uyandım buraya yazmak cidden daha kontrollü olmamı sağlıyor keşke birilerinin bunu okuduğunu bilsem daha çok dikkat etsem. bugün yinede şu vakte kadar iyi gittim sirkeli suyumu içtim güzel bir kahvaltı yaptım ara öğün olarak bir tek diyet bisküvi yiyorum kahvemin yanında , inşallah böyle devam eder.görüşürüz.

selamlar
geri döndüm!! yine yeniden ara vermek zorunda kaldım yazmaya bu aralar aksilikler üst üste geldi bazı teknolojik aksaklıklar yüzünden, tamam aksaklık falan değil bildiğiniz bilgisayara su döktüm günlüğüme ulaşamaz oldum.kimsenin yolumu gözlediği de yok gerçi her neyse diyet serüvenime devam ediyorum ne yazık ki hala aynı kilodayım daha çok dikkat edeceğim ama iyice stres olmaya başladım vakit geçtikçe ve ben kilo veremedikçe kahroluyorum. ne yapsam bilmiyorum çünkü iradem zayıfladı ve sonuç alamadığım için şevkim kırıldı neyse bakalım yapacağız bişeyler

selamlar
unutmuşum burayı en son yazdığımdan beri epey zaman geçmiş bu arada 2 kilo verdim ramazanında etkisiyle. hala devam ediyorum bazen dikkat edemiyorum gerçi ama hiç aklımdan çıkmıyor idealim, bu sefer olacak sanırım.sık sık yazacağıma söz veremiyorum ama hedefime ulaşırsam mutlaka girip bunu paylaşacağım görüşmek dileğiyle sağlıklı mutlu günler efendim

uzun oldukça uzun bir süredir buraya uğramamışım başka günlüklerde takılıyordum grupça kilo vermeye çalıştığımız günlükler..benim talihsizliğimden mi nedir bir türlü devamlılık gösteremedik buraya bakıyım dedim bende, ancak burdaki son mesajlarım oldukça acıklı geldi bana uzun zaman geçmiş ama hala aynı yerdeyim gibi geldi neyse bu günlüğü ilk açtığımda kısa sürede kilo verdirecek diyetlerin hesabındaydım hızlı bir şekilde kilolarımdan kurtulmayı bekliyordum olmadı tabi ve bu işin bu kadar uzamasına da sebep oldum çünkü diyet psikolojinde olunca kendimi bıraktığım an deli gibi herşeye saldırdım verdiysem bile tekrar kilo almama sebep oldu bu davranışlarım.. ancak şuan fikirlerim tamamen değişmiş durumda artık ömrüm boyunca sağlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum bir öğün kaçırdıysam bile o gün diğer şeylere dikkat etmem hala su içmem spor yapmam gerektiğini de ... önceleri ayda 8 kilo vermek gibi beklentilerim varken şimdi 2 en fazla 4 kilo kaybedebileceğimi biliyorum kendimi farkettim çünkü metabolizmam yavaş çalışıyor ve bu iş yavaş yavaş olacak bunu kabul etmek bana daha iyi geldi öteki türlü emeğimin karşılığını alamadığımı düşünüyor sabırsızlanıyor ve pes ediyordum,yanlış bir tavır olduğunu anladım sürekli dur kalk yapan bir arabadansa yavaş ama sabit bir hızla seyir eden bir araba daha çok yol alıyor .
baya içimi döktüm yine :) yaza kadar kendime süre tanıyorum o zamana kadar istediğim kiloya ulaşmış olacağım inşallah uğrayabilirsem buraya yazarım yine

bu arada konuyu nisan 2012 de açmışım
senesi geliyor yani o vakte kadar 60 ı görmek istiyorum aslında yani 1 senedir uğraşıyor olacağım öyle ya da böyle bir başarmışlık hissi olsun değil mi :)

Merhaba,
Diyetinde basarılar, biz de 100 günlük geri sayım yapan bir günlükte birlikte kilo vermeye çalışıyoruz. Bugün 82 gun kaldı geri sayım. Bize katıl istersen.

eğer okuyan varsa selamlar
uzun süredir uğramamışım yine topiğime ,ancak bu kez dönüşüm güzel oldu
istediğim kiloya çok ama çok yaklaştım 59 kiloyum 38 bedendeyim 36 bedene de girebiliyorum lakin çok rahat hissetmiyorum kendimi vermem gereken 4 kilo kaldı biraz da sıkılaşmam gerek,yoluma yine buradan devam edeceğim anlaşılan .bu yolda hatırı sayılır bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum bu yüzden vermek istediğim son kiloları verirken isteyen olursa eğer sizlere de yardımcı olabilmeyi diliyorum son 4 kilomu vermek için belli bir süre koymuyorum kendime ancak yapacaklarım
1.saat 6 dan sonra yememek
2.günde 3 litre su içmek (1 litresini limonlu veya karbonatlı olarak tüketmeyi düşünüyorum ...)
3.daha az karbonhidrat daha çok protein
4. eliptik bisiklet ve jillian michelas programıyla hareketlenmek ve yürüyüşle desteklemek
bunlarla birlikte yavaşta olsa emin adımlarla istediğim kiloya ulaşacağım inşallah... takipte kalın
son olarak kendinizi sevin ve çok iyi bakın

kimse uğramamış bakıyorum da olsun ne yapalım yalnız,tek başıma kalırım :2:
bu kadar duygu sömürü yeter işimize bakalım
evet
gün 1
detoksla başlamak istedim yeni 1 aylık aşırı derecede süper ve sağlıklı kilo verme macerama
1 dilim tam tahıllı ekmek,domates ,salatalık,biraz peynir ve 3 zeytin
gün içerisinde forumda gördüğüm yüzde yüz detoks tarifi olan ayran ,bulgur, mercimek karışımını tüketeceğim
söylenenler doğru ise 2 gün içinde 2 kilo kadar vermiş olabilirim ,çok kalıcı olacağını sanmıyorum ama niyetim hafiflemek,rahatlamak yüksek motivasyonla yola çıkmak,hem bahar detoksu olacak işte haydi bakalım hayırlısı,sonuçları yazarım

gün 2
evett hanımlar,haha niye öyle diyorsam kendim çalıp kendim oynuyorum belli ki
herneyse sevgili ben
detoksumun 2.günündeyim yine aynı kahvaltı ve şu ayran bulgur,nohut,mercimek karışımı heryerim su oldu yahu
gözümün önünden yemekler uçuşuyor ,şaka bir yana zorlanmadığımı söylemek istiyorum yani aç değilim ama sıkıldım biraz kendimi yarın farklı şeyler yiyebileceğim şeklinde motive ediyorum.

evet detoks gün 2 neredeyse tamamdır
jillian michelas1.1 tamamdır
neredeyse 1,5 litre su içtim uyuyana kadar 3 olur
daha ne olsun
kendime koca bir alkış

bu arada süper ötesi ve sağlıklı zayıflama programıma başlarken ki durumumu not etmek istiyorum dün itibariyle
kilom 60
ölçülerim 90-68-99
bakalım bu 1 ay içinde ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum

slm:) 2 yıl önce yine topike ilk yazanlardan biriydim, görünce bi mutlu oldum ticker ı görünce daha bi mutlu oldum başarabilmiş olman güzel:) ben o süreçte kilo verdim aldım yazın yine 8 kilo verdim ama kışla yine aynı kiloma döndüm artık yazın verip kışın almak alışkanlığım olmuş ve yeniden baharla birlikte yenilenme kararı aldım bugün benim doğum günüm ve bu kararlılığımı kendime hediye addediyorum:)

Merhaba canım ben de topiğine yazmıştım takip de ediyodum 2 yıl önce :) ismini görünce hatırladım hemen bakayım dedim ve çok sevindim ben de hedefine çok yaklaşmışsın 36 bedene girebilmek çok güzel bi duygu olsa gerek :) umarım en kısa zamanda hedefine sağlıkla ulaşırsın

kızlar yazdığınızı gördüğüme çook mutlu oldum,çok sevindim inanın,teşekkür ederim ,tekrar topiğime yazmakla çok iyi bir karar vermişim
öncelikle doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice nice güzel yıllar gör inşallah,sana teşekkür etmek istiyordum bana sandığından çok daha fazla yardımcı oldun,yanımda birinin olduğunu bilmek inan başlangıç aşamasında bana çok iyi gelmiş,zaten bir kez karar verip başlayınca arkası geliyor sen de biliyorsundur. böyle iniş çıkışlar olması normal bence, ben konuyu açalı kaç yıl olmuş bak ,kilom anca oturuyor, yine aynı zamanda aynı kararı vermişiz anlaşılan, ben de yaza hazırlanıyorum ,hedefime ulaşmak istiyorum inşallah hedeflediğimiz kilolara ulaşırız birlikte,teşekkür ederim tekrar
çook teşekkür ederim, evet 2 yıl önce ne yapacağımı bilmez halde buralara yazıyordum tabi ki sen de benim ilk destekçilerimdensin,cidden başlamak için gerekli motivasyonu,ilk işe yarar fikirleri sizden aldım,yavaş yavaş ne yapmam gerektiğini hangi yöntemlerin bana uygun olduğunu anladım şimdi ona göre hareket ediyorum ,inşallah hedefime de ulaşırım ,inşallah hepimiz ulaşırız ,hepimiz güzel mutlu bir yaz geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…