- Konu Sahibi forestgump
-
canım inan az yiyince kilo verilmiyo metabolizma yavaşlıyo 2 kez deneyimledim bunu yemek yemedim kilom durdu yemeye başladım kilo verdim:)herkese selamlar ,hepinize güzeel bir haftasonu diliyorum
bu hafta aşırı bir yoğunluk yaşıyorum hiç fırsatım olmadı girmeye aslında birazda utandım hiç bir kilo farkı olmadı hala aynıyım şaşırıyorum buna çünkü yemek yemeye bile vakit bulamıyorum aslında ama düzensiz yediğim için galibaneyse mızıldanmıyorum diyetimi de bırakmıyorum, bu pazartesi işlerim baya kolaylanmış olacak spora ve diyete devam ediyor olacağım yani
canım inan az yiyince kilo verilmiyo metabolizma yavaşlıyo 2 kez deneyimledim bunu yemek yemedim kilom durdu yemeye başladım kilo verdim:)
buradayız :) diyetler iyi şükür dün 61,5u hatta 61 i gördüm bugün 62ydim bu yakın zamanda 61e inebileceğimi gösteriyo:) niye boşladın sen diyetini günlüğünü:)kızlar nasılsınız,nerelerdesiniz,nasıl gidiyor diyetler?
günlüğü boşladım biraz ama sizi merak etmiyor değilim :)
bugün kısa bir aradan sonra tekrar eski düzenime dönmenin mutluluğunu yaşıyorum değişmezim olan sirkeli duyumu içtikten sonra güzel bir kahvaltı ettim bolca suyla birlikte yeşil çayımı da içtim ve leslie sansone la 1 mil yürüdüm akşama doğru yine yaparım spor ve menümü de paylaşırım hepinize çok güzel günler diliyorum
buradayız :) diyetler iyi şükür dün 61,5u hatta 61 i gördüm bugün 62ydim bu yakın zamanda 61e inebileceğimi gösteriyo:) niye boşladın sen diyetini günlüğünü:)
öncelikle doğum günün kutlu olsun arkadaşımslm:) 2 yıl önce yine topike ilk yazanlardan biriydim, görünce bi mutlu oldum ticker ı görünce daha bi mutlu oldum başarabilmiş olman güzel:) ben o süreçte kilo verdim aldım yazın yine 8 kilo verdim ama kışla yine aynı kiloma döndüm artık yazın verip kışın almak alışkanlığım olmuşve yeniden baharla birlikte yenilenme kararı aldım bugün benim doğum günüm ve bu kararlılığımı kendime hediye addediyorum:)
çook teşekkür ederim, evet 2 yıl önce ne yapacağımı bilmez halde buralara yazıyordum tabi ki sen de benim ilk destekçilerimdensin,cidden başlamak için gerekli motivasyonu,ilk işe yarar fikirleri sizden aldım,yavaş yavaş ne yapmam gerektiğini hangi yöntemlerin bana uygun olduğunu anladım şimdi ona göre hareket ediyorum ,inşallah hedefime de ulaşırım ,inşallah hepimiz ulaşırız ,hepimiz güzel mutlu bir yaz geçiririzMerhaba canım ben de topiğine yazmıştım takip de ediyodum 2 yıl önce :) ismini görünce hatırladım hemen bakayım dedim ve çok sevindim ben dehedefine çok yaklaşmışsın 36 bedene girebilmek çok güzel bi duygu olsa gerek :) umarım en kısa zamanda hedefine sağlıkla ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?