- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
- Konu Sahibi forestgump
- 

Herkese merhabalar
sonunda kesin bir kararla diyet maceram başlıyor.yıllardır kilolarımla başım dertte,bazen boşverdim bazen kilolarımdan kurtulmaya karar verdim ama bir süre sonra sıkıldım,vazgeçtim.şimdiyse burada kendimi bir söz vermiş sayıyorum,istediğim kiloya ulaşacağım ve bu süreci,sonunda da zaferimi de sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım
21 yaşındayım boyum 1.70, 74 kiloydum beş gündür yediklerime dikkat ediyorum bir kilo verdim devamını da getireceğim inşallah hedefim 58 kilo olmak .desteklerinizi bekliyorum
ben hiç kullanmadım ama görmüştüm nette çok mantıklı gelmedi bana sonuçta sadece bir ayakkabı almayı düşünüyorsan sen bilirsin tabiiyi sabahlar arakadaşlar perfects steps ayakkabısı hakkında görüşleriniz bu ayakkabıyı kullanan varsa beni bilgilendirebilirmi?
yoksa seninki yolunda değil mikızlar nerelerdesiniz? sizinde mi diyetleriniz yolunda gitmiyor :)
kızlar nerelerdesiniz? sizinde mi diyetleriniz yolunda gitmiyor :)
sibeeeeeeeeeeelllll sabır:)hiç sorma tartı aynı duruyor moralmen çöktüm
sorma ya bu hafta çok kaçamak yaptım yinede verdim biraz ama bakalım yarın tartılacağım neyse en azından birimizin yolundaymış bak senin için sevindimyoksa seninki yolunda değil mibenim ki şükür isveçe devam da sen ne alemdesin 
yok yok sen azıcık daha sabret bak nasıl eriyorsun muradına:)sabreden derviş...... beklemekten gebermiş miydi neydi o
hepimizin yolunda olsa daha iyi olmaz mı?sorma ya bu hafta çok kaçamak yaptım yinede verdim biraz ama bakalım yarın tartılacağım neyse en azından birimizin yolundaymış bak senin için sevindim
süper olur :)tabi ediyorum aslında yani genelde ama bu hafta öğünlerime çok dikkat etsem de aralarda bir kurabiye bir bisküvi derken çok kaçırdım aslında düşünüce okadar da çok yapmadım sanırım ama çok suçlu hissediyorumhepimizin yolunda olsa daha iyi olmaz mı?ya diyette kaloriye dikkat ediyo musun 
yavaş ama kalıcı kilo veriyosun:) benim isveç diyetim bitti 3 kilo vermiştim yarım kilosunu geri aldım öle çok yemememe rağmen bugün ayran detoksuna başladım 2 gün sonra umarım 1 kilo vermiş olurum:)selam kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu çok yoğundum yazmaya vaktim olmadı.kilo bildirimimi de geciktirdim sürekli değişti kilom ama en son tartıldığım kilomu söyliyim 69,8 önceki günlerde 69,4 falanda çıkmıştım evet pek istediğim gibi bir rakam değil bu hafta dikkat edemedim pek ama geçen hafta da 70,4 çıkmıştım şöyle oldu yani
2o nisan cuma >71,5
27 nisan cuma >70,4
7 mayıs pazartesi>69,8
13 mayıs pazartesi >?
sizler neler yapıyorsunuz ?
süper çok iyi vermişsin almamışsındır o yarım kiloyu da kilonun oturması gerekiyormuş bir kaç gün protein atağı falan da yaparsın mezuniyetten önce arkadaşların çok şaşıracak eminim :)yavaş ama kalıcı kilo veriyosun:) benim isveç diyetim bitti 3 kilo vermiştim yarım kilosunu geri aldım öle çok yemememe rağmen bugün ayran detoksuna başladım 2 gün sonra umarım 1 kilo vermiş olurum:)
inşallah canım yaa çok istiyorum şaşırmalarını nesfit de yapmak istiyorum ama riske atmak da istemiyorum fikrin var mı onun hakkındasüper çok iyi vermişsin almamışsındır o yarım kiloyu da kilonun oturması gerekiyormuş bir kaç gün protein atağı falan da yaparsın mezuniyetten önce arkadaşların çok şaşıracak eminim :)
inşallah canım yaa çok istiyorum şaşırmalarını nesfit de yapmak istiyorum ama riske atmak da istemiyorum fikrin var mı onun hakkındasüper çok iyi vermişsin almamışsındır o yarım kiloyu da kilonun oturması gerekiyormuş bir kaç gün protein atağı falan da yaparsın mezuniyetten önce arkadaşların çok şaşıracak eminim :)
nesfiti bilmiyorum canım sen şu an detoksunu bir yapda sonra karar verirsin bakalım dukan diyetini de deneyebilirsin kate middleton düğününden önce onla kilo vermişti:)kısa sürede kilo verdiriyormuşinşallah canım yaa çok istiyorum şaşırmalarını nesfit de yapmak istiyorum ama riske atmak da istemiyorum fikrin var mı onun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?