- Konu Sahibi forestgump
- 

boşver kız söleme ne de olsa görümce kör kepçe demişlerzaten kilo verenleir okudukça insan dana bi motive oluyo. bide verdiğim 4-5 kilo olsada o kadar çok tanıdığım zayıflamışsın dedi ki sanki boyle 20 kilo vermiş gibi hissetmeye başladım kendimi havam yerine geldi kızlar
hatta görümcemde zayıfladın çok dedi ""aa oylemi bilmem ki hiç farketmem takmıyom" gibi laflar ettim:44: aslında görümcemi çok severim ama kilo vermeye çalıştığımı bilsinler istemiyorum
söyler miyim kız beni kendine guveni tam bir hatun bilsinlerzaten normal kiloda kilo aldım diyip duruyo sinir oluyorum 
sen de hemen gaza geliyosun yaaavalla bende anlamıyorum gerçekten seviyorum kendisini iyi anlaşıyoruz fakat yok şuram çıktı buram çıktı kilo aldım diyip durdukça soğuyorum açıkcası. yani insan biraz düşünüpte konuşur görüyosun yani kilom ver dimi.... anlamıyorum mahsus mu yapıyo
tatlım keşke nesfitini öğlen yeseydin ama iyi bence keyifler iyi isveç diyetimde 2. günüm bitti ve 63,5 gördüm çok şükür ibreyi 64le 63 arasında görmeyeli 3 yıl olmuştu:)selam kızlar,keyifler nasıl?
dün giremedim
dünkü menümü yazayım
26 nisan 2012
sabah :1 dilim kepek ekmeği,az yağlı yumurta ,peynir vs
öğlen:hiç bişey yemedim akşam 7 gibi eve geldim ve bir kase nesfit yedim
akşam: ki 8 suları oluyor biraz haşlanmış tavuk,2 kaşık pilav ve yoğurt
hiç moralini bozma sen uzun aralıklarla tartılıyorsun zaten şişkinliğin falan vardır yada birden verirsin belki .sakın bırakma diyetini sonra pişman olursun. hem direnç gösterecek vücudun elbette bunu biliyoruz hepimiz, önümüzdeki pazartesi tekrar tartılırsın o zaman görürüz o zamana kadar zaten incelmişsin gibi düşün :)eritiyo ama uzun vadede
moralim bozuk kızlar malum bugun tartı gunumdu ve ibre oynamadı malesefhayır en az kaçamakda bu 2 haftada yapmıştım neden kilo verememişim anlamadım fikri olan vardı acayıp moralim bozuldu 
eritiyo ama uzun vadede
moralim bozuk kızlar malum bugun tartı gunumdu ve ibre oynamadı malesefhayır en az kaçamakda bu 2 haftada yapmıştım neden kilo verememişim anlamadım fikri olan vardı acayıp moralim bozuldu 
listen güzel olduğı için bisküvileri görmüyorum:) ben zaten dondurmayı masum görüyorumselam kızlar bugünki menümü yazayım
30 nisan
sabah:1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,peynir,zeytin
öğle:2 tavuk kanadı,2kaşık pilav biraz yoğurt
akşam :1 dilim ekmek,bir kase çorba,biraz yoğurt ve fırında patatesten 2 dilim
yalnız bugün biraz dondurma yedim ve bir tane de küçük bisküvi
ve tabi ki sirkeli suyumu içtim sabah ve 3 litre suyumu da tamamlamak üzereyim
listen güzel olduğı için bisküvileri görmüyorum:) ben zaten dondurmayı masum görüyorum
listen güzel olduğı için bisküvileri görmüyorum:) ben zaten dondurmayı masum görüyorum
ya ben zaten son günlerde çok kaçırıyorum ne yapıcam bilmembugünde doğum günü pastası yemek zorunda kaldım mesela ,öğünlerimi sıkı tutuyorum yinede ama teselli değil tabi, regl dönemimdeyim geçtiğinde irademin daha güçlü olacağını ümit ediyorum :)spor falanda yapmıyorum tabi,ama vazgeçmiyorum en azından. sizler neler yapıyorsunuz? 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?