- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
- Konu Sahibi forestgump
-
burada okuduklarımı çok dikkate alıyorum o yüzden bana önerebileceğiniz, faydalı olduğunu düşündüğünüz şeyleri söylerseniz çok sevinirim
forestgump ı bilmm ama ben hemen bakıcam:) tebriklerBende kiloyla ilgili konu açmıştım geçen hafta oraya bakarakta faydalı olan şeyleri yapabilirsin canım.
Bi göz atmanı tavsiye ederim. 2 nisanda başladım bugün 12 nisan toplam 7 kg verdim ben
en iyisini yapıyosun bol bol kokla koklamak kilo aldırmıyo:):)10 gunde 7 kilomu verdin canım bu çok sağlıksız verdiysende alırsın malesef
ne yediğime gelince sabah oğlen 2 şer dilim kepek ekmeği peynir domates.
yuruyuş yaparken 4-5 tane fırının önünden geçiyorum sabah saatleri olduğu için taze çıkmış poğaçalar,boyozlar çok guzel kokuyor. bense koklayıp koklayıp geçiyorumkepek ekmeine devam
bende hemen bakacağım tabi ki teşekkürler :)seni de tebrik ediyorum ama 10 günde vermemişsindir herhaldeBende kiloyla ilgili konu açmıştım geçen hafta oraya bakarakta faydalı olan şeyleri yapabilirsin canım.
Bi göz atmanı tavsiye ederim. 2 nisanda başladım bugün 12 nisan toplam 7 kg verdim ben
en iyisini yapıyosun bol bol kokla koklamak kilo aldırmıyo:):)
forestgump ı bilmm ama ben hemen bakıcam:) tebrikler
10 gunde 7 kilomu verdin canım bu çok sağlıksız verdiysende alırsın malesef
ne yediğime gelince sabah oğlen 2 şer dilim kepek ekmeği peynir domates.
yuruyuş yaparken 4-5 tane fırının önünden geçiyorum sabah saatleri olduğu için taze çıkmış poğaçalar,boyozlar çok guzel kokuyor. bense koklayıp koklayıp geçiyorumkepek ekmeine devam
evet yaaa spor çok etkili ben 1 haftadır spor yapmıyorum hava soğuk canım istemiyo yapmak resmen kilo vermem durdu ufak da olsa oynamalar oluyodu şimdi tık yok yaainş geri almazsınız diyelim o zaman. tabi bu kadar spor yapıyorsanız almanız çok zor orası ayrı. spor ayrı birşey ya ben mesela boğazımı oyle ahım şahım tutamam ama yuruyuşlerimi aksatmazsam kilo veririm . tabi sizin gibi hızlı olmaz ben ağırdan alıyorum kendimi
evet yaaa spor çok etkili ben 1 haftadır spor yapmıyorum hava soğuk canım istemiyo yapmak resmen kilo vermem durdu ufak da olsa oynamalar oluyodu şimdi tık yok yaa
inş geri almazsınız diyelim o zaman. tabi bu kadar spor yapıyorsanız almanız çok zor orası ayrı. spor ayrı birşey ya ben mesela boğazımı oyle ahım şahım tutamam ama yuruyuşlerimi aksatmazsam kilo veririm . tabi sizin gibi hızlı olmaz ben ağırdan alıyorum kendimi
kilo vermeyi çok şey etkiliyo yaa diyet geçmişi ödem birikmişi yaş kilo vs. benm üst kat komşum geçen yıl 40 günde 22 kilo verdi sadece domates salatalık yiyerek ama şu var ki kilosu çoktu daha önce diyet yapmamıştı yaşı 35lrde falandı galiba gerçi devam etmeyince de geri aldıKilo vermekten çok o kiloyu korumak önemli zaten. Asıl zor olan o aslında.. İnşallah geri almam. Alsamda bu kilolara çıkmama izin vericeğimi sanmıyorum bi daha.. en fazla 10 kg fazlalığım olsa o farklı bi durum ama 10kg yu geçince vermekte zorlaşıyo bi yerden sonra hemde beden epey farkediyo. Mağlum 5 kilo 1 beden biliyosunuz. Yaz diye şimdi spora başladım yoksa kışın uğraşmam bu kadar sporla yediklerime dikkat ederim anca. Yazın sıcak olduğu için terlemek kilo kaybına sebep oluyo yağları yakıyosunuz kışın öyle olmuyo ama herşey dahada zorlaşıyo. Ben kafama taktığım zaman boğazımı da ahım şahım tutuyorum. Mesela haftasonu kahvaltı ettik ailece okul yok iş yok bide misafir geldi. Patates kızartması hamur çikolatalar falan filan... Hiç birinden yemedim. Sadece 1 tane haşlanmış yumurta yedim. Bi de azar azar domates salatalık yedim. 23 kilo verdiğimde kaç ayda verdim tam hatırlamıyorum ama 4-5 aydan fazla olmadığı kesin. Benimde yavaşlar kilo vermem biraz daha aşağı kilolara inince.. Mağlum uzun zamandır görmediğim rakamlar
kilo vermeyi çok şey etkiliyo yaa diyet geçmişi ödem birikmişi yaş kilo vs. benm üst kat komşum geçen yıl 40 günde 22 kilo verdi sadece domates salatalık yiyerek ama şu var ki kilosu çoktu daha önce diyet yapmamıştı yaşı 35lrde falandı galiba gerçi devam etmeyince de geri aldı
kilosunu hiç sölemezdi o sebeple ne kadar geri aldı bilemiyorum ama eski halinden fazlaydı:)Aynen canım çok haklısın. Mesela uzun yıllar aynı kiloda olan kişilerin vermesi daha zor olabilir. Çünkü vücuda yerleşmiş artık. Ben bu sene 80 üstü gördüm. Oda hep inişli çıkışlı. Yani 3-5 yukarı aşağı hep oynuyodu kilom vücuduma yerleşmiş bi kola olmadığı için de bu kadar çabuk vermiş olabilirim. Beni görsen 75ten çok demezsin kiloma çevremde kim sorsa kilomu inanmıyolar doğrusuna. Sen yoksun o kadar diyolar.. Belki göstermediğim için bu kadar rahat davrandım :18: 40 günde 22 kilo ciddi bi rakam. 2 ay bile değil yaniiBıraktıysa fazlasıyla geri almıştır hemde..
Kilo vermekten çok o kiloyu korumak önemli zaten. Asıl zor olan o aslında.. İnşallah geri almam. Alsamda bu kilolara çıkmama izin vericeğimi sanmıyorum bi daha.. en fazla 10 kg fazlalığım olsa o farklı bi durum ama 10kg yu geçince vermekte zorlaşıyo bi yerden sonra hemde beden epey farkediyo. Mağlum 5 kilo 1 beden biliyosunuz. Yaz diye şimdi spora başladım yoksa kışın uğraşmam bu kadar sporla yediklerime dikkat ederim anca. Yazın sıcak olduğu için terlemek kilo kaybına sebep oluyo yağları yakıyosunuz kışın öyle olmuyo ama herşey dahada zorlaşıyo. Ben kafama taktığım zaman boğazımı da ahım şahım tutuyorum. Mesela haftasonu kahvaltı ettik ailece okul yok iş yok bide misafir geldi. Patates kızartması hamur çikolatalar falan filan... Hiç birinden yemedim. Sadece 1 tane haşlanmış yumurta yedim. Bi de azar azar domates salatalık yedim. 23 kilo verdiğimde kaç ayda verdim tam hatırlamıyorum ama 4-5 aydan fazla olmadığı kesin. Benimde yavaşlar kilo vermem biraz daha aşağı kilolara inince.. Mağlum uzun zamandır görmediğim rakamlar
Teşekkür ederim
Ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Siz öyle düşünebilirsiniz.
Sağlıksız şeyler yapmıyorum çünkü. Kısaca 1 günümü özet geçiyim.
Uyku düzenime dikkat ediyorum.
Günde 1-2 litre su içiyorum.
Sabah 1 akşam 1 bardak olmak üzere çay kullanıyorum.
Yediklerime fazlasıyla dikkat ediyorum. Sağlıklı besinler tüketmeye çalışıyorum tabi onlara da ölçü koyuyorum. Çok yağlı ve hamur olan şeyleri ağzıma sürmüyorum.
1-2 saat hergün yürüyüş yapıyorum. (canım istediği zamanlar ek olarak evde oynuyorum hareketler yapıyorum çok terletiyo)
Ayrıca 2 sene öncede 23 kg vermiş biriyim. Hep o kg da kalıcağımı sanarak dikkat etmedim kendime.
İlk defa hayatım boyunca bu kadar fazla kg aldım bu sene..
Boyum 1.70 kiloma kimse inanmıyor çünkü yapılı birisiyim. boyumuda daha uzun sanıyo herkes.
Ve heryerden alıyorum kg yu. Göbeğim biraz vardı şuan verdiğim 7kg ile birlikte dümdüz oldu.
Normalde benimle aynı kg da olan yengem var. Aramızda dağlar kadar var fark yanında ben çok daha zayıf duruyorum.
Boyumda çok kısa olmayınca kg yu göstermememe sebep oluyo bu durum.
Çabuk kg alan bi yapım var dikkat etmediğim zaman kendime canım istediklerini yediğim zaman hemen hızla çıkar kilom
o diyet bisküvilere aldanma canım onun yerine meyve yoğurt süt tüket aynı kaloride ama daha doyurucu olurbır gunun daha sonuna geldık bugun yedıklerıme oldukca dıkkat etmeye calıstım tabı bazı hatalarımda oluyor ama cokta sıkılmaya gerek yok dıyorum kesın kurallar koymuyorum yavas yavas alısacagıma ınanıyorum
bugun yedıklerım sunlar
kahvaltımı kepek ekmegı domates salatalık ve peynırle yaptım
oglen cok buyuk olmayan bır sandvıc yedım
aksam yemegınde bes kasık sebze yemegı , aksam karnım acıktı 2 tane cıkolatalı form bıskuvı yedım
ve tabı 3 lıtre suyumu ıctım 3 fıncanda yesılcay bu arada yesılcayım yasemınlısını aldım tadı bır harıka sızede onerıyorum
sızler ne alemdesınız ?
haklısın canım ama bugun canım cok cıkolata ıstedı yanı onun hatrına yedım o bıskuvıyı abartmamıs olayım dıye :) senın nasıl gıdıyor staja gıdıyorum demıstın ogle yemeklerınde ne yapıyorsun ben cok sıkıntı cekıyorum bu konudao diyet bisküvilere aldanma canım onun yerine meyve yoğurt süt tüket aynı kaloride ama daha doyurucu olur
evet çok zor oluyo ünide yurtta kalmıştım 3-4 ay ondan sonra anladım ki ben toplu pişirilen yemekleri yiyemem hem tadı kötü hem kullandıkları yağlar malzemeler kötü mide ağrısı yapıyo o sebeple evden götürüyorum yoğurt, bazen sebze haşlıyorum bazen salata meyve falan idare ediyorum maalesefhaklısın canım ama bugun canım cok cıkolata ıstedı yanı onun hatrına yedım o bıskuvıyı abartmamıs olayım dıye :) senın nasıl gıdıyor staja gıdıyorum demıstın ogle yemeklerınde ne yapıyorsun ben cok sıkıntı cekıyorum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?