Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

en ıyısını yapıyorsun valla bende yapayım dıyorum hep unutuyorum

kızlar gunaydın bugun çok kötü birşey yaptım kahvaltıda 2 tane poğaça aldım mutlu oldum yedim mutsuz oldum

günaydın kızlar cuma günü tartılacağımı yazmıştım ancak biraz korkuyordum hiç kilo veremediysem diye.korkunun ecele faydası yok dedim ve tartıldım ve güzel haber 1 kilo daha vermişim üstelik 1 hafta bile olmadı henüz .artık cumaları tartı günüm, umarım artık her cuma size güzel haber veririm :)

süpersin hadi bakalım nice nice kilolara inş
1 tane al demişsinde ..... ben neredeyse 3 tane alıyodum sonra kendime geldim 2 tane aldım ama doymadım

süpersin hadi bakalım nice nice kilolara inş
1 tane al demişsinde ..... ben neredeyse 3 tane alıyodum sonra kendime geldim 2 tane aldım ama doymadım

haha olmuş artık yapacak bişey yok üzülme boşuna gün içinde dikkat edersin. uzun süredir yapıyorsun arada böyle kaçamaklar olur tabi abartmamak gerek ve iyi dileklerin için teşekkür ederim hep birlikte inşallah :)

evet şu iki haftada birkaç kaçamağım oldu:18: o yuzden pazartesi gunu tartıda umduğumu bulamamaktan korkuyorum

evet şu iki haftada birkaç kaçamağım oldu:18: o yuzden pazartesi gunu tartıda umduğumu bulamamaktan korkuyorum

yok yok merak etme vermişsindir, kaçamaksız bu kadar uzun süre dayanamazsın :)hafta sonu yazamayacağım ama pazartesi mutlaka girip bakacağım kilona bekletme bizi

tartılır tartılmaz burdayım pazartesi merak etme haftasonu işi sıkı tutmam lazım :26:

tartılır tartılmaz burdayım pazartesi merak etme haftasonu işi sıkı tutmam lazım :26:

bu gidişle verdiğimiz bir iki kiloyu da alıcaz yaa 65e indim dün sabah tartıldım 66 yaa hiç bişe yemedim akşam halbuki deli olucam yaa bugün onun da hayal kırıklığı ile baklava yedim hemde 3 kesme ve tabiki şimdi pişmanım
bu arada dün asyanın günlüğünde seni de andık neden gelmediğini merak ediyolar:)

canım baklavayı kesinlikle yememelisin ne kadar doğru bilmiyorum ama yarım baklava yarım ekmeğe eşit diye duymuştum:18:
bu arada bugun uzun zamandır denemediğim pantolonlarımı denedim ve sonuç 4 tanesine zorda olsa girdim ama 5 tanesine hala giremedim bu kadar çok ve farklı olmasının sebebide bi ara 62 kiloydum da sonra bi ara 78 e çıkmıştım:26:
yarın tartı günüm kızlar sabah sabah yazacağım hemen

selam kızlar
iki gündür ortalarda yokum hafta sonu yazamayacağımı söylemiştim zaten yazmaya yüzüm olmazdı tam bir obur gibi davrandım ve hiç bir şeye dikkat etmedim ,neyse pişmanım ama yapacak bir şey yok yarın uzuun bir yürüyüş yapacağıma dair söz verdim kendime :) sizler neler yaptınız merak ediyorum

gunaydın kızlar. şükürler olsun 3-4 yılın sonunda 6lı rakamları görebildim 68 e inmişim.
canım sana gelince inan bende şu bir aylık zaman diliminde baya kaçamak yaptım ama yuruyuşumu hiç bırakmadım ve 1 ayda 4 kilo verdim. tabi eğer boğazımı tutabilseydim bu kilo 6 olurdu da neyse sende sporu sakın aksatma göreceksin ki ibre sola dönüyor genede
ya ben kilo çizelgesini değiştirmeyi bilmiyorum asya-deniz değiştirmişti daha önce. yardımcı olacak var mı kıızlar?

inş canım ya. bu ay kaçamak yapmamam lazım inan yaptığım kaçamakları sayarsam bu kiloyu nasıl veridn dersiniz sporun faydaları

tebrikler kutluyoruz seni ,boşuna endişelenmişsin veremedim diye ve teşekkür ederim heveslendiriyorsun beni :)

oburlukla geçen bir hafta sonunun ardından eski düzene döndüm her zamanki gibi domates peynir ve kepek ekmekle kahvaltı yaptım yeşilçayımı da içtim birazdan da yürüyüş yapacağım:) bu arada elma sirkesi bal su kürünü deneyeneniz oldu mu? forumda oldukça popüler, bende merak ettim elma sirkesi aldım:)kullanacağım bakalım gelişmeleri size de aktarırım

yokya ben hiç içemiyorum oyle şeyleri. yeşil çay bile içemezdim ama 1 aydır başladım. yşil ççayda daha çok karın yağlarını yakıyomuş. popo yağlarını yakan bi çay önerirseniz içerim bak

hehe öyle bir çay olduğunu sanmıyorum ama sen yürüyüş yapıyormuşsun zaten en faydalı oymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…