- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
- Konu Sahibi forestgump
-
en ıyısını yapıyorsun valla bende yapayım dıyorum hep unutuyorumevet çok zor oluyo ünide yurtta kalmıştım 3-4 ay ondan sonra anladım ki ben toplu pişirilen yemekleri yiyemem hem tadı kötü hem kullandıkları yağlar malzemeler kötü mide ağrısı yapıyo o sebeple evden götürüyorum yoğurt, bazen sebze haşlıyorum bazen salata meyve falan idare ediyorum maalesef
o kadar da kasma kendini canın istediyse yemişsindir ama keşke 1 tane yeseydin :) ekmeğinden kesersin bugün artıkkızlar gunaydın bugun çok kötü birşey yaptım kahvaltıda 2 tane poğaça aldım mutlu oldum yedim mutsuz oldum
günaydın kızlar cuma günü tartılacağımı yazmıştım ancak biraz korkuyordum hiç kilo veremediysem diye.korkunun ecele faydası yok dedim ve tartıldım ve güzel haber 1 kilo daha vermişimüstelik 1 hafta bile olmadı henüz .artık cumaları tartı günüm, umarım artık her cuma size güzel haber veririm :)
süpersin hadi bakalım nice nice kilolara inş
1 tane al demişsinde ..... ben neredeyse 3 tane alıyodumsonra kendime geldim 2 tane aldım ama doymadım
evet şu iki haftada birkaç kaçamağım oldu:18: o yuzden pazartesi gunu tartıda umduğumu bulamamaktan korkuyorum
tartılır tartılmaz burdayım pazartesi merak etmehaftasonu işi sıkı tutmam lazım :26:
selam kızlar
iki gündür ortalarda yokum hafta sonu yazamayacağımı söylemiştim zaten yazmaya yüzüm olmazdı tam bir obur gibi davrandım ve hiç bir şeye dikkat etmedim ,neyse pişmanım ama yapacak bir şey yok yarın uzuun bir yürüyüş yapacağıma dair söz verdim kendime :) sizler neler yaptınız merak ediyorum
canım tebrik ederim devamını da getirirsin inşallah:)yaptım kızlar çok mutluyum sanki 10 kilo vermiş gibi
gunaydın kızlar. şükürler olsun 3-4 yılın sonunda 6lı rakamları görebildim 68 e inmişim.
canım sana gelince inan bende şu bir aylık zaman diliminde baya kaçamak yaptım ama yuruyuşumu hiç bırakmadım ve 1 ayda 4 kilo verdim. tabi eğer boğazımı tutabilseydim bu kilo 6 olurdu da neysesende sporu sakın aksatma göreceksin ki ibre sola dönüyor genede
ya ben kilo çizelgesini değiştirmeyi bilmiyorum asya-deniz değiştirmişti daha önce. yardımcı olacak var mı kıızlar?
oburlukla geçen bir hafta sonunun ardından eski düzene döndüm her zamanki gibi domates peynir ve kepek ekmekle kahvaltı yaptım yeşilçayımı da içtim birazdan da yürüyüş yapacağım:) bu arada elma sirkesi bal su kürünü deneyeneniz oldu mu? forumda oldukça popüler, bende merak ettim elma sirkesi aldım:)kullanacağım bakalım gelişmeleri size de aktarırım
yokya ben hiç içemiyorum oyle şeyleri. yeşil çay bile içemezdim ama 1 aydır başladım. yşil ççayda daha çok karın yağlarını yakıyomuş. popo yağlarını yakan bi çay önerirseniz içerim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?