Forumda en çok dikkatini çeken üye?

ben bir liste yapmışım çok önceden zaten ona ek

@officeespirili akıllı mı akıllı çizgisinden hiç bir zaman kaymayan

@Dioneeçok şeker canayakın çokta güzel

@Norwegian o bir afet

Bibibella açık sözlü aklındaki diline de taşıyan

minnakmimar canayakın olaylara farklı pencerelerden bakan zeki

@canmailemçok sıcak sevecen kibar

Gulay -gulay güzel siyasi yorumları var

@chessne oldu bitti anında chessden öğren ılımlı, paylaşımcı

@DepresifPolyannabeğeniyorum kendisini

@HayyaLyorumlarını beğeniyorum ve çoğuna katılıyorum

ve tabi ki Mune ablanın yorumlarını beğeniyorum dikkatimi çekiyorlar

unuttuğum varsa sonra yine yazarım affola

Son düzenleme:
Benim isim hafızası hiç olmaz aklımda kimi etiketlicem ben şimdiii

Bende yazayım madem

Saraylim ve Duka Tesla siyasetteki her yorumlarının altına imzamı atarım. Hiç 'aa bu sefer ben öyle düşünmüyorum'' dediğim olmadı. Her yorumlarında iç sesim 'aynen ya aynen' diye cevap veriyor.
EnHarbiKiz bu kızda bir seyler var hiç sevmeyenini görmedim. Hiç biriyle tartıstıgını da görmedim. Tatlış biri
tolin yorumlarına genelde cok guluyorum, farklı yaklaşıyor. Hele 'eltim bana aşık' konusunda yaptığı 'seviş onunla conem' yorumu benim için efsane
marilyn monroe patpat konusuyor valla dobra buluyorum.
queenEb bizim arkadaslığımız forumları aştı onunla dertleşmek çok güzel
M minnakkelebekim görüşlerimiz uyuşmasa da onda bana huzurlu ve sakin gelen bir yan var
@NancyFr ona bakınca anarşist ruhum canlanıyor
27.01 nerden kaldıysa aklımda batıkentli olarak kalmış Yorumlarını beğeniyorum.

Not:Kankacılık kontenjanını kullanmadım hiç konusmadıklarımda var arada
Dipnot: Unuttuklarımı daha sonra yine yazacağım.
Dibindibi not: İsimleri hatırlamak için forum forum gezdiğim doğrudur, unutkanlık başa bela.

çok teşekkür ederim kediciklerin annesi :)

işte hem zeki hem de kedi sever bir kadın. hayalimdeki kadın evlen benimle Evelynn

ahaha hakkat adım çıkacak forumda

Vay çok çekiciyim demek thanks beybi

Şu anda yazan 1 iki sayfadakilerin hepsi benim dikkatimi çekiyor nasıl şimdi tek tek yazayım themis1990 merveyi tutuyordu ben merveyi sevmiyordum ama kendisini pek bi seviyorum

Şu anda yazan 1 iki sayfadakilerin hepsi benim dikkatimi çekiyor nasıl şimdi tek tek yazayım themis1990 merveyi tutuyordu ben merveyi sevmiyordum ama kendisini pek bi seviyorum

olsun beyaa tuttuklarımız farklı olsa da seviyeli bir şekilde tartışıyorduk

bu birbirimizi sevmemize engel değil
zaten bu tarz benimin ilk sezonu da biz farklı kişileri tutuyorduk hatırlarsın ne yorum yapıyorduk hee Belissa da vardı
benim siyasi görüşü farklı olup sevdiğim arkadaşlarım bile var bir yarışmanın lafı mı olur aramızda

Yaa Belissa mmm nerelerde kendisi ben bi ara hiç girmiyordum gitmiş kendisi galiba face nide bilmiyorum o face i eşime verince düzenledim sildim kk dan kızları maalesef ozmanlar sabahlara kadar ne muhabbet ederdik beya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…