Forumda en çok dikkatini çeken üye?

Merhaba etiketlenince gördüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kadinlarin-kitap-mekani.393159/page-1097
performansım eskisi kadar olmasa da bu topiğe yazıyorum.
Merhaba :)
Demek ki o yüzden bulamadım. :)
Topiğinizden haberim yoktu,takibe aldım.
Keyifli okumalar.

Bluesgirl,tesekkurler :)
Her ne kadar cok az yazsamda gunumun yarisi burda geciyor.:)
Sephorayi ve okypeteyi unutmusum.
Sephora cok akli basinda turkcesi cok guzel birde bosbos yazmiyor o sebeble dikkatimi cekti
Gününüzün yarısı mı. Yanlış mı okudum diye ikinciye baktım.
Sephora için söylediklerinize katılıyorum.Maalesef yine cezalıymış.
Umarım birgün bu cezalardan ötürü forumdan soğumaz..

Tesekkur ederim teslam sen de beni dikkatimi cekiyorsun bir numarali faninim :)

Ben forumda Duka Tesla @NancyFr O okypete 27.01 @Sephoraa bu uyelerin yorumlarinin yuzde 99una katilmakla beraber nancy disinda hepsi benden buyuk hepsini ornek aliyorum diyebilirim fikir anlaminda.
Nancymin yeri ayridir cok sey paylastik :)
Dionee popimi seviyorum @Margarikotin i seviyorum tatlibikiz a ayri bi sempati besliyorum onu da seviyorum :)

Queen Bee cok yardimsever ayri bi severim bogurtlenkusu nun her yorumununa istisnasiz bayilirim :)

Bunun disinda da cok sevdigin uyeler var tabiki ilk seferde aklima gelenleri yazdim unuttuklarim varsa affola...

Bir de reelde de kankitom olmus isim @2KediAnnesi ni apayri severim canimcim arkadasim balim <3

Son düzenleme:
anaaam ünlü mü oldum layyn nere selam verem yalnız sen bizim ekibi yazmışsın nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…