Forumda en çok dikkatini çeken üye?

Yaa @Belissa mmm nerelerde kendisi ben bi ara hiç girmiyordum gitmiş kendisi galiba face nide bilmiyorum o face i eşime verince düzenledim sildim kk dan kızları maalesef ozmanlar sabahlara kadar ne muhabbet ederdik beya
evet her hafta final gecesi topik bir kalabalık olurdu

hafta içleri de öyle 1.sezondan sonra ben bir soğudum daha da bakmadım ne oluyor ne bitiyor

1. sezonun yarışmacıların yerini kimse tutmaz zaten özlem vardı efsaneydibodur ayşegül nur bozar filan

bende bilmiyorum ki konuşurduk hep onunla birden pasif olmuş hesabı.

Elimden geldiğince bdv'ya girmemeye çalışıyorum.
Çünkü tartışmayı sevmiyorum O yüzden dikkatimi çeken üyeler çoğunlukla başka forumlardan...

marilyn monroe bdv'deki yorumları olsun,sıcaklığı,samimiliği buraya ilk geldiğimden beri hep dikkatimi çekmiştir.
simsims biricik,dostum,canım arkadaşım,her zaman pozitif ve olaylara iyi tarafından bakmayı bilen,samimi biri olması en başından beri onu özel kıldı.
@2KediAnnesi genelde beğendiğim,enerjik,ahanda benim tam benim demek istediğimi yazmış helaal dediğim bir üye
EnHarbiKiz sevimli,tatlı,yağuşuhhlu çok sevdiğim bir üye,içimden ay keşke tanışsak dediğimde,hissetti galiba mesaj atıp tanıştığım çok sevdiğim bir üye
tatlibikiz çok beğendiğim bir üye
Mune tırstığım,aynı zamanda çok sevdiğim müdüreem
Efser kendini pek tanımıyorum ama dikkatimi çekiyor
Kakao ve Ben aranızdan yüzümü tek gören üye çok sevimli aynı zamanda hemşooom
@Margarikotin her zaman dikkatimi çeken bir üye
Acizane kul ikizim der susarım

Özlem deme bana ya nefessiz kalıyordu hala konuşuyordu biz bide geçe geyik kısmında çok muhabbet ediyoduk sen katılmıyonuydun yoksa bize bayağı süre ara verdim kk ya unuttum herşeyi

ama duru bir güzellik yavruu..

Canım benim

Özlem deme bana ya nefessiz kalıyordu hala konuşuyordu biz bide geçe geyik kısmında çok muhabbet ediyoduk sen katılmıyonuydun yoksa bize bayağı süre ara verdim kk ya unuttum herşeyi
yok ben geyiğe pek gelmezdim

bir ara geyik topiklerine yazdım hep aynı muhabbetler sıkıldım

arkadaşlarla profil msjlarında filan muhabbet edip hasret gideriyoruz denk geldikçe

bdv vazgeçilmezim adeta çocuğum gibi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…