evet her hafta final gecesi topik bir kalabalık olurduYaa @Belissa mmmnerelerde kendisi ben bi ara hiç girmiyordum gitmiş kendisi galiba face nide bilmiyorum o face i eşime verince düzenledim sildim kk dan kızları maalesef ozmanlar sabahlara kadar ne muhabbet ederdik beya
Yok yaa okadarda değil öylesine kalmış aklimdaSende ki hafızaya da maaşallah yanii
Özlem deme bana ya nefessiz kalıyordu hala konuşuyorduevet her hafta final gecesi topik bir kalabalık olurdu
hafta içleri de öyle 1.sezondan sonra ben bir soğudum daha da bakmadım ne oluyor ne bitiyor
1. sezonun yarışmacıların yerini kimse tutmaz zaten özlem vardı efsaneydibodur ayşegül nur bozar filan
bende bilmiyorum ki konuşurduk hep onunla birden pasif olmuş hesabı.
ama duru bir güzellik yavruu..Elimden geldiğince bdv'ya girmemeye çalışıyorum.
Çünkü tartışmayı sevmiyorumO yüzden dikkatimi çeken üyeler çoğunlukla başka forumlardan...
marilyn monroe bdv'deki yorumları olsun,sıcaklığı,samimiliği buraya ilk geldiğimden beri hep dikkatimi çekmiştir .
simsims biricik,dostum,canım arkadaşım,her zaman pozitif ve olaylara iyi tarafından bakmayı bilen,samimi biri olması en başından beri onu özel kıldı .
@2KediAnnesi genelde beğendiğim,enerjik,ahanda benim tam benim demek istediğimi yazmış helaal dediğim bir üye
EnHarbiKiz sevimli,tatlı,yağuşuhhlu çok sevdiğim bir üye,içimden ay keşke tanışsak dediğimde,hissetti galiba mesaj atıp tanıştığım çok sevdiğim bir üye
tatlibikiz çok beğendiğim bir üye
Mune tırstığım,aynı zamanda çok sevdiğim müdüreem
Efser kendini pek tanımıyorum ama dikkatimi çekiyor
Kakao ve Ben aranızdan yüzümü tek görem üye çok sevimli aynı zamanda hemşooom
@Margarikotin her zaman dikkatimi çeken bir üye
Acizane kul ikizim der susarım
Elimden geldiğince bdv'ya girmemeye çalışıyorum.
Çünkü tartışmayı sevmiyorumO yüzden dikkatimi çeken üyeler çoğunlukla başka forumlardan...
marilyn monroe bdv'deki yorumları olsun,sıcaklığı,samimiliği buraya ilk geldiğimden beri hep dikkatimi çekmiştir .
simsims biricik,dostum,canım arkadaşım,her zaman pozitif ve olaylara iyi tarafından bakmayı bilen,samimi biri olması en başından beri onu özel kıldı .
@2KediAnnesi genelde beğendiğim,enerjik,ahanda benim tam benim demek istediğimi yazmış helaal dediğim bir üye
EnHarbiKiz sevimli,tatlı,yağuşuhhlu çok sevdiğim bir üye,içimden ay keşke tanışsak dediğimde,hissetti galiba mesaj atıp tanıştığım çok sevdiğim bir üye
tatlibikiz çok beğendiğim bir üye
Mune tırstığım,aynı zamanda çok sevdiğim müdüreem
Efser kendini pek tanımıyorum ama dikkatimi çekiyor
Kakao ve Ben aranızdan yüzümü tek görem üye çok sevimli aynı zamanda hemşooom
@Margarikotin her zaman dikkatimi çeken bir üye
Acizane kul ikizim der susarım
ama duru bir güzellik yavruu..
Siyasete cok giriyodum bende bıraktımmYok yaa okadarda değil öylesine kalmış aklimda
Şimdi profil mesajlari yazilinca begen yorum yap var bazi uyelerde sadece begen var öyle yani
yok ben geyiğe pek gelmezdimÖzlem deme bana ya nefessiz kalıyordu hala konuşuyordubiz bide geçe geyik kısmında çok muhabbet ediyoduk sen katılmıyonuydun yoksa bize bayağı süre ara verdim kk ya unuttum herşeyi
enem noldu?
hay seni dedim yaaa.
ha dedim ben de kızdıracak kıracak bişi mi yaptım :)
Bende şimdi gittim 2 yorum yapıp geldimyok ben geyiğe pek gelmezdim
bir ara geyik topiklerine yazdım hep aynı muhabbetler sıkıldım
arkadaşlarla profil msjlarında filan muhabbet edip hasret gideriyoruz denk geldikçe
bdv vazgeçilmezim adeta çocuğum gibi seviyorum
Yok bebeğimmmha dedim ben de kızdıracak kıracak bişi mi yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?