evett pek bir civelekler ayollikisi de pek tatlı katılıyorum
Tatlişko:) Az bile sana söylenenler
kız yerım senın çenenii .. tsk ederım bal suratlımTatlişko:) Az bile sana söylenenler
kihkihkız yerım senın çenenii .. tsk ederım bal suratlımutandırdın benı
Akillanmiycam heralde devam ediyorum aynı yorumlara geyikten girdim yeni ciktim hapisten
yokk hamile hamile dolaşıyor ortalarda daha az önce gördüm@miskamber i..doğuracak az kaldıAkillanmiycam heralde devam ediyorum aynı yorumlara geyikten girdim yeni ciktim hapisten
Bide hamile @miskamber vardi ne oldu dogurdumu acepsenin sunnette oyneycekti
Sağol canim benim duygularimiz karsilikli <3ben bir liste yapmışım çok önceden zaten ona ek
office espirili akıllı mı akıllı çizgisinden hiç bir zaman kaymayan
Dionee çok şeker canayakın çokta güzel
@Norwegian o bir afet
@bibibellaaçık sözlü aklındaki diline de taşıyan
@minnakmimarcanayakın olaylara farklı pencerelerden bakan zeki
canmailem çok sıcak sevecen kibar
@gulay-gulay güzel siyasi yorumları var
@chessne oldu bitti anında chessden öğren ılımlı, paylaşımcı
@DepresifPolyannabeğeniyorum kendisini
@HayyaLyorumlarını beğeniyorum ve çoğuna katılıyorum
ve tabi ki @Muneablanın yorumlarını beğeniyorum dikkatimi çekiyorlar
unuttuğum varsa sonra yine yazarım affola
Canım çok teşekkür ederimNevreste yazmıyorum bile onun sayesinde sevdim bu siteyi ..o kadında ne ararsan var dostluk arkadaşlık, marifetlik,sırdaşlık,nasıl yetebiliyor bilmemki..
Sende forumun tatlı mı tatlı güzeller güzeli üyesisinEn çok dikkatimi ceken üyeler
1.sıra Mudirem @Mune
@Dombik
@-Mahperi-
@Pisi-
@Bilgece
Acizane kul
@minnakmimar
@cimcimegfb
@Margarikotin
EnHarbiKiz ( apaciii )
office
kadesa
@marilyn monroe
Kakao ve Ben
parkbyull
@bebem-1221
@LiLyaNa_
Tabikide nasil unuturum cirkin ordek yavrusu sokakların kizi bobrek ticareti ortagim sevgili @cognitive
Ve narenciye eccik ekşi ama olsun renk katiyo
Teşekkür ederiz efenim :)kadesa queenEb @Bilgece Kakao ve Ben Acizane kul parkbyull bogurtlenkusu office Laale
Genel olarak yorumlarını çook beğendiğim ve elektriği bana kalırsa en güzel üyeler aklıma gelen:) ha bir deEnHarbiKiz
kadesa queenEb @Bilgece Kakao ve Ben Acizane kul parkbyull bogurtlenkusu office Laale
Genel olarak yorumlarını çook beğendiğim ve elektriği bana kalırsa en güzel üyeler aklıma gelen:) ha bir deEnHarbiKiz
benim de dikkatimi çekiyorsunTeşekkür ediyorum efenim
benim de dikkatimi çekiyorsun
çok nahif kibar ve tatlısın maşallah
Teşekkur ederim canmm:)) çok tatlisinElimden geldiğince bdv'ya girmemeye çalışıyorum.
Çünkü tartışmayı sevmiyorumO yüzden dikkatimi çeken üyeler çoğunlukla başka forumlardan...
@marilyn monroe bdv'deki yorumları olsun,sıcaklığı,samimiliği buraya ilk geldiğimden beri hep dikkatimi çekmiştir.
@simsims biricik,dostum,canım arkadaşım,her zaman pozitif ve olaylara iyi tarafından bakmayı bilen,samimi biri olması en başından beri onu özel kıldı.
@2KediAnnesi genelde beğendiğim,enerjik,ahanda benim tam benim demek istediğimi yazmış helaal dediğim bir üye
EnHarbiKiz sevimli,tatlı,yağuşuhhlu çok sevdiğim bir üye,içimden ay keşke tanışsak dediğimde,hissetti galiba mesaj atıp tanıştığım çok sevdiğim bir üye
tatlibikiz çok beğendiğim bir üye
@Mune tırstığım,aynı zamanda çok sevdiğim müdüreem
Efser kendini pek tanımıyorum ama dikkatimi çekiyor
Kakao ve Ben aranızdan yüzümü tek gören üye çok sevimli aynı zamanda hemşooom
@Margarikotin her zaman dikkatimi çeken bir üye
Acizane kul ikizim der susarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?