Forumda en çok dikkatini çeken üye?

Benim burdaki en eski arkadaşım eylul2807 onun yeri apayrıdır..

Onun dışında _AgLaTaN KaFe_
EnHarbiKiz
parkbyull
kk deyince aklıma gelen ve cevaplatına hayran kaldığım zeki bulduğum sevdiğim ilk aklıma gelen kişilerdir..

2gundur burdayım 6ay aradan sonra..oyuzden suan kafam basmıyor..aklıma kımse gelmiyor.
Aklıma gelenınde nickini yazması mesele..
Du bakim aklıma geldikçe listeye eklicem..(bu arada adam gibi nick alaydınız ya.
50kere düzenleme yapıyoz:)

Son düzenleme:
amin inşşş...kurban baramından sonra hazırım düğünlere..malum şimdi ağır vasıta gibi kendimi çekemiyorum..ilk gideceğim düğüne adana burması götürecem

@officie yanlış hatırlamıyor isem espritüel gelmişti bana
O okypete her yerde bulunuyor :)))
HanimKelesimiGetir nickine ve o el haraketi yokmu :)))) yorumlarınıda beğeniyorum
@Bilgece yorumları beğeniyorum
@2KediAnnesi kedileri seviyorum :)))
@Surrender kitap okumayı seviyorum :))
Kakao ve Ben OFLUYUM SEVİLEN BİR KADINIM VE BEN BİR ANNEYİM. yemeklerden beğeniyorum
daha birkaç kişi var ama şu an aklıma gelmiyor :))))
@ mune :)))))))))

haaaaaa

yamukprenses :)))) bu nicki ilk olarak 1998 chatte yaptığımız bir şaka sırasında ben uydurmuştum bir radyo proğramında enteresan nickler diye bir konu için arayıp söyledikten sonra tuttu nick bilseydim patentini alırdım :))))

office yi nasıl unuturum..onuda çok beğenirim..hatta bdv de benim ilgimi çeken ilk insandır..o bilmez:)

Ayrıca simsims benim gözümde resmen zerafeti temsil ediyor..gizliden gizliye onun topiğini çok okumusluğum olmuştu vakti zamanında:)

amin inşşş...kurban baramından sonra hazırım düğünlere..malum şimdi ağır vasıta gibi kendimi çekemiyorum..ilk gideceğim düğüne adana burması götürecem
Benim oglanda büyüdü 5 6 seneye kadar kv adayiyim şimcik 14 yasinda bende beklerim adana burmasini trabzon işlemeli de olur farketmez

bide sanal alem derler tanıdığımda anında kanımın kaynadıklarındansın.kablolar arası sıcaklık bu olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…