- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
rica ederim....muhabbet etmesekte uzaktan beğeniyordum....zamanım olsa yemek topiclerinizin müdavimi olabilirim ama iki çocukla anca takip edebiliyorum...:)Teşekkür ederimMuhabbet edelim,tanışalım
Allah kolaylık versin canımrica ederim....muhabbet etmesekte uzaktan beğeniyordum....zamanım olsa yemek topiclerinizin müdavimi olabilirim ama iki çocukla anca takip edebiliyorum...:)
herkes yazmış o zaman kategoriler halinde bende yazıyorum....
üst düzey üyeler....
Mune tabisiiii
Nevreste görmeden muhabbet dahi etmeden sevdiğim bir üye....
@Margarikotin pek muhabbetimiz olmasada çok beğeniyorum....
@Meg onuda seviyorum...
gelgelelim sevipte dikkatimi çekenler(sırasız aklıma geleni yazıyorum unuttuklarımdan özür dilerim)
Led_BiR_Vele_DisTiri yorumuna hastayım...
millan kk deyince aklıma o geliyor...
@Bilgece ilk arkadaşlarımdan
@lamelifAmine yine öyle
@justholdmetight ırkdaşım
@4justice
EnHarbiKiz tabisi de
@pinkstrap
@chess ayaklı gazetem
@EbediMutluluk
@farrahdiba
Kakao ve Ben yeni tanıdım
norwegian
@sare_sare
@themis1990
oglak_kadini
@minnakmimar
@divinity gizliden gizliye seviyoruz birbirimizi
@NancyFr ben onun devrimci ruhunu seviyorum...ama onun beni ne kadar seviyor tartışılır
bi de sadece dikkatimi çekenler var
HanimKelesimiGetir
@okypete
ha bu arada bu kadar sevişgen olup kimsenin beni yazmamış olmasıda(birkaç kişi dışında) ayrı bir muamma
amin inşşş...kurban baramından sonra hazırım düğünlere..malum şimdi ağır vasıta gibi kendimi çekemiyorum..ilk gideceğim düğüne adana burması götürecemAyy daha dogurmamissin Allah kolaylık versin
Çabuk dogurmaya bakbayram sonu düğünler sırada hemen davetli davetsiz gidecez
ben altini mi ceyregimi işlemeli simli cafcaflı mendili taaaaKakao ve Ben in sünnet düğününe niyetlendim gittim aldim
Evet senin nickine benziyor:
ne çılgınlığımı gördün kız
herkes yazmış o zaman kategoriler halinde bende yazıyorum....
üst düzey üyeler....
Mune tabisiiii
@Meg onuda seviyorum...
gelgelelim sevipte dikkatimi çekenler(sırasız aklıma geleni yazıyorum unuttuklarımdan özür dilerim)
@lamelifAmine yine öyle
@4justice
EnHarbiKiz tabisi de
@pinkstrap
@chess ayaklı gazetem
@EbediMutluluk
@farrahdiba
norwegian
@sare_sare
@themis1990
oglak_kadini
@minnakmimar
@NancyFr ben onun devrimci ruhunu seviyorum...ama onun beni ne kadar seviyor tartışılır
HanimKelesimiGetir
@okypete
ha bu arada bu kadar sevişgen olup kimsenin beni yazmamış olmasıda(birkaç kişi dışında) ayrı bir muamma
Benim oglanda büyüdü 5 6 seneye kadar kv adayiyim şimcik 14 yasinda bende beklerim adana burmasini trabzon işlemeli de olur farketmezamin inşşş...kurban baramından sonra hazırım düğünlere..malum şimdi ağır vasıta gibi kendimi çekemiyorum..ilk gideceğim düğüne adana burması götürecem
Aynen ama anne olduktan sonra çek bizi unuttu.
O listede adım olmasın bi vatsap grubu kurup hakkında tüm bildiğim şeyleri tek tek açıklaycam bilesinilgisini çektiğim herkeşlere çok teşekkür ederim çok datlusunuz
ben de yazayım hemen ilgimi çeken hatun kişileri
Amberin sen black miydin eskiden bende o nerelere kayboldu diyordumBenim oglanda büyüdü 5 6 seneye kadar kv adayiyim şimcik 14 yasinda bende beklerim adana burmasini trabzon işlemeli de olur farketmez
trabzon ağır gelir bana kaldıramamBenim oglanda büyüdü 5 6 seneye kadar kv adayiyim şimcik 14 yasinda bende beklerim adana burmasini trabzon işlemeli de olur farketmez
Evet o benim işteAmberin sen black miydin eskiden bende o nerelere kayboldu diyordum
bide sanal alem derler tanıdığımda anında kanımın kaynadıklarındansın.kablolar arası sıcaklık bu olsa gerek..herkes yazmış o zaman kategoriler halinde bende yazıyorum....
üst düzey üyeler....
Mune tabisiiii
@Meg onuda seviyorum...
@lamelifAmine yine öyle
@4justice
EnHarbiKiz tabisi de
@pinkstrap
@chess ayaklı gazetem
@EbediMutluluk
@farrahdiba
norwegian
@sare_sare
@themis1990
oglak_kadini
@minnakmimar
HanimKelesimiGetir
@okypete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?