- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
canımsınn
kız seni yiyerimBen forumda @Duka Teslavargasabreu O okypete @27.01 @Sephoraa bu uyelerin yorumlarinin yuzde 99una katilmakla beraber nancy disinda hepsi benden buyuk hepsini ornek aliyorum diyebilirim fikir anlaminda.
Nancymin yeri ayridir cok sey paylastik :)
Dionee popimi seviyorum @Margarikotin i seviyorum tatlibikiz a ayri bi sempati besliyorum onu da seviyorum :)
@Queen Bee cok yardimsever ayri bi severim @bogurtlenkusu nun her yorumununa istisnasiz bayilirim :)
Bunun disinda da cok sevdigin uyeler var tabiki ilk seferde aklima gelenleri yazdim unuttuklarim varsa affola...
Bir de reelde de kankitom olmus isim @2KediAnnesi ni apayri severim canimcim arkadasim balim <3
Mune
cimcimegfb
@Bilgece
Acizane kul
A amberin (eski nickini ozluyorumm)
@sare_sare
@Dioone
O okypete
@Margarikotin
Y yasakhayal
@-Mahperi-
hepinizi tek tek çozeceğim, peşinizdeyimm
Amberinin eski nicki neydi?Mune
cimcimegfb
@Bilgece
Acizane kul
@sare_sare
Dionee
O okypete
@Margarikotin
Y yasakhayal
@-Mahperi-
tabissiiiAnemmmm ben en bastayimkiskananlar catlasin
Hiç kimse beğenmedi zatenMune
cimcimegfb
@Bilgece
Acizane kul
@sare_sare
Dionee
O okypete
@Margarikotin
Y yasakhayal
@-Mahperi-
oww tabiki de @yamuprenses
Hiç kimse beğenmedi zatenBende pişmanım adımı degistirdigime ama yapacak bişeyim yok malesef artik bununla idare edecem
black_women siyah kadın di
Yine iyi hatirlamissin degistirdigimi ben hatirlayamazdim o kadar uye arasindan teşekkür ederim hayatimoff iyiki yazdın, tıkandım kaldım fersceli sorunca
tam hatrlamadımm
çunku çok dikkatimi çekiodunYine iyi hatirlamissin degistirdigimi ben hatirlayamazdim o kadar uye arasindan teşekkür ederim hayatim
Hiç kimse beğenmedi zatenBende pişmanım adımı degistirdigime ama yapacak bişeyim yok malesef artik bununla idare edecem
Profilmi nickimmi geyikli yorumlarimmi hangisi acepçunku çok dikkatimi çekiodun
Yine iyi hatirlamissin degistirdigimi ben hatirlayamazdim o kadar uye arasindan teşekkür ederim hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?