Ben bu ismini daha çok sevdim.degistirme bence çok güzel :)Evet o benim iştebütün hakkımı kullandım bu isim yapıştı artık
Iyi tamam getir oda kabulumtrabzon ağır gelir bana kaldıramamhelalinden bi burmada sana
Aynen ama anne olduktan sonra çek bizi unuttu.
vayyy altın haaaAyy daha dogurmamissin Allah kolaylık versin
Çabuk dogurmaya bakbayram sonu düğünler sırada hemen davetli davetsiz gidecez
ben altini mi ceyregimi işlemeli simli cafcaflı mendili taaaaKakao ve Ben in sünnet düğününe niyetlendim gittim aldim
Evet senin nickine benziyor:
Teşekkür ederimBen bu ismini daha çok sevdim.degistirme bence çok güzel :)
tsk ederim canım benimbide sanal alem derler tanıdığımda anında kanımın kaynadıklarındansın.kablolar arası sıcaklık bu olsa gerek..
ya ben seni hatırlayamadım..gerçi nickleri çok bilmem ama avatarlar hep aklımdadır..avatarın neydiTeşekkür ederim
Herkes neden degistirdin önceki nickin
black_women daha güzeldi diye yazdilar
Kazen beyden bile rica ettim eskiyi aliyim diye
yok hakkim bitmiş artik ismin bu dedi
Sen düğünü yapana kadar ben yapacam çok agirdan aliyosunvayyy altın haaabak buna hayır dememm düğün yapıp altınmı toplasem acepp.
Açalım valla elimizde bastonlar gelinim böyle yaptı şöyle yaptı çekiştirelim hatunları..Sen düğünü yapana kadar ben yapacam çok agirdan aliyosun
kv olup konu acecem hep gelinler aciyo konuyu ben acip gelini cekistirecem
Amanııınnn taş gibi hatunum 5 6 yil sonra elime bastonmu alcem benAçalım valla elimizde bastonlar gelinim böyle yaptı şöyle yaptı çekiştirelim hatunları..
milancım çok teşekkürler güzel sözlerin için
Ya beni sevmene cok sasirdim.herkes yazmış o zaman kategoriler halinde bende yazıyorum....
üst düzey üyeler....
Mune tabisiiii
@Nevreste görmeden muhabbet dahi etmeden sevdiğim bir üye....
@Margarikotin pek muhabbetimiz olmasada çok beğeniyorum....
@Meg onuda seviyorum...
gelgelelim sevipte dikkatimi çekenler(sırasız aklıma geleni yazıyorum unuttuklarımdan özür dilerim)
@PrezentabLkonteSyorumuna hastayım...
@millan kk deyince aklıma o geliyor...
@Bilgece ilk arkadaşlarımdan
@lamelifAmine yine öyle
@justholdmetight ırkdaşım
@4justice
@EnHarbiKiz tabisi de
@pinkstrap
@chess ayaklı gazetem
@EbediMutluluk
@farrahdiba
Kakao ve Ben yeni tanıdım
@N o r w e g i a n
@sare_sare
@themis1990
oglak_kadini
@minnakmimar
@divinity gizliden gizliye seviyoruz birbirimizi
vargasabreu ben onun devrimci ruhunu seviyorum...ama onun beni ne kadar seviyor tartışılır
bi de sadece dikkatimi çekenler var
@HanimKelesimiGetir
@okypete
ha bu arada bu kadar sevişgen olup kimsenin beni yazmamış olmasıda(birkaç kişi dışında) ayrı bir muamma
baston değilde 6 .7 sene sonra bir gelin alıp kaynana ünvanı alacaksın yavruu..Amanııınnn taş gibi hatunum 5 6 yil sonra elime bastonmu alcem ben
Heee valla ay okuyorum okuyorum dur diyorum yorum yapma ama çatladım arkadaşımKakao ve Ben adaletli, hakliya hakkini teslim eder, etmezse oracikta catlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?