Forumda en çok dikkatini çeken üye?

baston değilde 6 .7 sene sonra bir gelin alıp kaynana ünvanı alacaksın yavruu..
Farkındayım şimdiden kendimi o özel rütbeye hazirliyorum dilimi torpulemeye baslamaliyim

En yakin arkadaşım sevdigim komşumda Of lu siz karadenizliler çok cana yakinsiniz seviyorum sizi

Son düzenleme:

teşekkür ederim seviyorum bu mutfağı ve resimlerini çekmeyii..

Farkındayım şimdiden kendimi o özel rütbeye hazirliyorum dilimi torpulemeye baslamaliyim

En yakin arkadaşım sevdigim komşumda Of lu siz karadenizliler çok cana yakinsiniz seviyorum sizi
övünmek gibi olmasınama cidden samimiyizdir genelinden bahsedicem tanışırsın o kadar çabuk kaynaşırızki . bakma burada siyasette tartıştığımıza bi vargasabreu var mesela onun gençliğine ve savunduklarındaki bağlılığına gizliden gizliye hayranlık duyuyorum bide kadesa var yaptığı yorumları hep takip ediyorum..bide @HayyaL yorumları na değer verdiklerimden

Teşekkürler hemsehrim :)

Tesekkurler Kakao Hanim cok naziksiniz efendim :)

mesela Evelynn siyasette okurum yorumlarını ve ayrıştığımız noktalar var ana o dane bi bakmışım gelmiş yemeğime yorum yapmışş. burdaki bu inceliğini severim..

napam şekerim kıskanıyorum seni...ve gurur duyuyorum

herkes vargasabreu hayranı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…