Farkındayım şimdiden kendimi o özel rütbeye hazirliyorumbaston değilde 6 .7 sene sonra bir gelin alıp kaynana ünvanı alacaksın yavruu..
@officie yanlış hatırlamıyor isem espritüel gelmişti bana
@okypete her yerde bulunuyor :)))
@HanimKelesimiGetir nickine ve o el haraketi yokmu :)))) yorumlarınıda beğeniyorum
@Bilgece yorumları beğeniyorum
Evelynn kedileri seviyorum :)))
@Surrender kitap okumayı seviyorum :))
Kakao ve Ben OFLUYUM SEVİLEN BİR KADINIM VE BEN BİR ANNEYİM. yemeklerden beğeniyorum
daha birkaç kişi var ama şu an aklıma gelmiyor :))))
@ mune :)))))))))
haaaaaa
@yamukprenses :)))) bu nicki ilk olarak 1998 chatte yaptığımız bir şaka sırasında ben uydurmuştum bir radyo proğramında enteresan nickler diye bir konu için arayıp söyledikten sonra tuttu nick bilseydim patentini alırdım :))))
Bana da galp yap seni nasıl unuttum ühüü
Avatarimda aynı bu hatunun başka bi resmiydiya ben seni hatırlayamadım..gerçi nickleri çok bilmem ama avatarlar hep aklımdadır..avatarın neydi
teşekkür ederim seviyorum bu mutfağı ve resimlerini çekmeyii..@officie yanlış hatırlamıyor isem espritüel gelmişti bana
@okypete her yerde bulunuyor :)))
@HanimKelesimiGetir nickine ve o el haraketi yokmu :)))) yorumlarınıda beğeniyorum
@Bilgece yorumları beğeniyorum
Evelynn kedileri seviyorum :)))
@Surrender kitap okumayı seviyorum :))
Kakao ve Ben OFLUYUM SEVİLEN BİR KADINIM VE BEN BİR ANNEYİM. yemeklerden beğeniyorum
daha birkaç kişi var ama şu an aklıma gelmiyor :))))
@ mune :)))))))))
haaaaaa
@yamukprenses :)))) bu nicki ilk olarak 1998 chatte yaptığımız bir şaka sırasında ben uydurmuştum bir radyo proğramında enteresan nickler diye bir konu için arayıp söyledikten sonra tuttu nick bilseydim patentini alırdım :))))
Hahahaha :) doğru diyosun ama benimkilerin içinde sevmediklerim de varama siz buraya sevdiklerinizi yazıyorsunuz dikkat çekenleri değil ki hıh
(kıskandım eet)
övünmek gibi olmasınFarkındayım şimdiden kendimi o özel rütbeye hazirliyorumdilimi torpulemeye baslamaliyim
En yakin arkadaşım sevdigim komşumda Of lu siz karadenizliler çok cana yakinsiniz seviyorum sizi
Teşekkürler hemsehrim :)övünmek gibi olmasınama cidden samimiyizdir genelinden bahsedicem tanışırsın o kadar çabuk kaynaşırızki . bakma burada siyasette tartıştığımıza bi vargasabreu var mesela onun gençliğine ve savunduklarındaki bağlılığına gizliden gizliye hayranlık duyuyorum bide kadesa var yaptığı yorumları hep takip ediyorum..bide @HayyaL yorumları na değer verdiklerimden
Tesekkurler Kakao Hanim cok naziksiniz efendim :)övünmek gibi olmasınama cidden samimiyizdir genelinden bahsedicem tanışırsın o kadar çabuk kaynaşırızki . bakma burada siyasette tartıştığımıza bi vargasabreu var mesela onun gençliğine ve savunduklarındaki bağlılığına gizliden gizliye hayranlık duyuyorum bide kadesa var yaptığı yorumları hep takip ediyorum..bide @HayyaL yorumları na değer verdiklerimden
aynenYa beni sevmene cok sasirdim.tesekkurler :)
ama siyasette atisiyoruz diye dusman olacak degilim askolsun...
napam şekerim kıskanıyorum seni...ve gurur duyuyorumTesekkurler Kakao Hanim cok naziksiniz efendim :)
aynen
sasırma garip ama ruhumun derinliklerinde bir yerde sendeki protest görüş var bende de....
napam şekerim kıskanıyorum seni...ve gurur duyuyorum
övünmek gibi olmasınama cidden samimiyizdir genelinden bahsedicem tanışırsın o kadar çabuk kaynaşırızki . bakma burada siyasette tartıştığımıza bi vargasabreu var mesela onun gençliğine ve savunduklarındaki bağlılığına gizliden gizliye hayranlık duyuyorum bide kadesa var yaptığı yorumları hep takip ediyorum..bide @HayyaL yorumları na değer verdiklerimden
napam şekerim kıskanıyorum seni...ve gurur duyuyorum
sendemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?