İyiyiz şükür abla, çok cadı ama şimdilerde uslu bebek yok gibiAsabiyim gerginim yoksa kşmseye karşı tekim yok yani,şayet deli eden olursa sinirleniyorum o kadar.
Kğmler gelmiş kimler ,çekk ne haber nasılsın kızın nasıl iyimi büyümüştür biraz herhalde özlettin kendini göremiyorum artık senidetatlı kızınjıda ö benim yerime annesi
Gerçekten her insanın ayrı bir dünya olduğunu anlamanız için ne gerekiyor bilmiyorum ama kimsenin yorumları ağzımı açık bırakmıyor çünkü herkes aynı değil bunu biliyorum ve bu işsiz güçsüz sataşmalara anlam veremiyorum çocukluk deyip geçeyim.."en beğendiğim" anlamında dikkatimi çeken üyeleri yazmayacağım çünkü birini unutmaktan korkuyorum
fakat gerçekten dikkatimi çeken bir üye yazayım
Ummandabirkatre ...hemen hemen her yorumu ağzımı açık bırakıyor...
İyiyiz şükür abla, çok cadı ama şimdilerde uslu bebek yok gibi
Sen nasılsın ?
Sorma evde durmak daha yorucuymuşgiremiyorum şimdilik ama bayram dönüşü iş başı yapacağım kısmetse
İşyerinde yine girerim
Annem bakacak kızıma ama özlerim de tabi
bitanemm benim
Yes tatlım seni seviyorumeses senmisin canım çok mu dikaktini çekiyom kız
Uhuuuu dikkat ceykeyrum heee
Tabii bebeğim :)Uhuuuu dikkat ceykeyrum heee
mantıklı yorumlarını ve nickini ve fotoğrafını beğeniyorum : )uzun zamandır girmiyorum kk ya. son bir kaç gündür yeni yeni başladım girmeye.. bu topik de ne ola ki??
Hangi konuda yorumlar açısından mı filozof?
Unutmadım kuzum unuturmuyum hiç nickin farklıydı sanırsamYes tatlım seni seviyorum
sen beni unuttun mu yoksam
Evet sevmedim düzelttim canım :)Unutmadım kuzum unuturmuyum hiç nickin farklıydı sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?