canim benim, derdime ortak olmussun demek yurekten..@parkbyull kader bizi sürekli aynı yerlere sürmüş hatta konyada bile yakın oturumamıza ragman burda tanıştığım hemşo
@cimcimegfb ilk buluştuğumuzda tatlı şirin hakkaeten cimcime bir anne o çok şeker bir cimcime hatun
@pinkstrap tatlı şirin cadıcık
Cui Bono ilk nick dikkatimi çekti ve hüzünlü avatrı o aralar çok üzgündü ne zaman görsem içime hüzün çökerdi.
@marilyn monroe o çok tatlı yorumlarını begendigim sarışın bomba
office tarzim varda ayşegüle sinir harbi yaşadığımız zamanlarda tanıdığım ilk dikkatimi çeken ve çekmekte olan fıstık
daha aklıma geldikçe ugruyacagım buraya
cognitive
@PrezentabLkonteS
HanimKelesimiGetir
BenIpek
Birisi vardı. Unuttum ya, hatta özelden yazışmıştım. Bir ameliyat vs de oldu bir ara. MAVİ gözlüydü sanki.
DepresifPolyanna
DonukPudra
eLmayRa
kadesa
office
O okypete
FalanFilan2025
@NickimTam13Harf
Mavi Terlik
norwegian
SUHAN
Cui Bono
EnHarbiKiz
Laale
ve tabii kiMune & Kazen
(kankacılık vs yapmadım. bu arkadaşlardan çoğunu tanımam, çoğunun varlığımdan haberi bile yoktur belki.)
(birkaç kişi daha var ama isimleri değişti sonra ne bileyim girmez oldular vs.)
Babamı kaybettik..Kurtaramadık canım babamı..Goren bir fatiha okursa Allah razı olsun..
Evet, ADRA benim de dikkatimi çekmişti.
EnHarbiKiz espri anlayısı, mizahı, geyiği süper
@muzurtilki yorumları hoşma gidiyor bir de mavi renk yazı tarzı
cognitive
@PrezentabLkonteS
HanimKelesimiGetir
BenIpek
Birisi vardı. Unuttum ya, hatta özelden yazışmıştım. Bir ameliyat vs de oldu bir ara. MAVİ gözlüydü sanki.
SUHAN
(kankacılık vs yapmadım. bu arkadaşlardan çoğunu tanımam, çoğunun varlığımdan haberi bile yoktur belki.)
merhabaaa:)cognitive
@PrezentabLkonteS
HanimKelesimiGetir
BenIpek
DepresifPolyanna
DonukPudra
eLmayRa
kadesa
office
O okypete
FalanFilan2025
@NickimTam13Harf
Mavi Terlik
norwegian
SUHAN
Cui Bono
EnHarbiKiz
Laale
ve tabii kiMune & Kazen
çok teşekkürler prenses sende benim dikkatimi çekiyorsun
çok teşekkürler prenses sende benim dikkatimi çekiyorsun
kibarlığın ve zarafetinle
gel tanışalım önce ben kısaca FPmerhabaaa:)
tanışabiliriz bence
geçmiş olsun tey tey (manuel ikon bulavanta cikti mapustan Allah'a cok sukur.. heyooo(KK'da halah ceken smile neden yok yav)
biri daha vardı üyeliğini iptal ettirmişti..siyasette çok yazardı..rüya tabiride yapardı..hatırlayamadımBana bir şekerpare sözün vardı , senden yemek nasip olmadı şimdi margarin büyü kalktı kendi şekerparesini kendi yaptı
Özledim ;
@Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?