Öldüm de ben mi bilmiyorum kız:))
selamün aleyküm
Yo sadece yorumların için dedimÖldüm de ben mi bilmiyorum kız:))
Özlettin kendini.selamün aleyküm
kalp kalbe karşı derlermarilyn monroe ne zaman bir konuya yorum yapacak olsam bakıyorumki beynimden geçeni çoktan yazmış bile. yada geriye dönüp bir bakıyorum benim yaptığım yorumu farklı kelimelerle anlatmış. tarzını sevdiğim bir üye.
kk zayıflatıyor diyebilirim Zira kilo aldım uzaktaykenÖzlettin kendini.
Gel kk'nın dertleriyle diyete sokalım seni. :))kk zayıflatıyor diyebilirim Zira kilo aldım uzaktaykenbende özledim seni kedicik
yok leonela değilim ben, direk marilyn monroe nickiyle üyelik aldım, leonela kim sever miydinoffice
marilyn monroe ( eski adı leonela sanırım, yoksa karıstırıyorum mu bılemedım)
kadesa
norwegian
Laale
4justice
_MedceziR_
daha yazacaklarım var ama aklıma şuan aklıma gelmıyor yahutembelim yaa ondandır
o kadar tembelim kii
aklıma bile gelmıyor
cidden mi?yok leonela değilim ben, direk marilyn monroe nickiyle üyelik aldım, leonela kim sever miydin
insan insana benzermiş :)cidden mi?ne kadar da benzıyorsunuz
ben o oldugunu düşündüm
evet, öyle :=) olmadığın kesinleşmiş olduinsan insana benzermiş :)
Çok var aslında ama özellikle beni son dönemde Güldüren ama tanımadığım 2 üyeyi yazmak istedim.
3 tam 1 robot ve EnHarbiKiz
Bunun dışında fikirlerine genelde katıldığım ve Sevdiğim üye Arkadaşlarım O okypete ,HanimKelesimiGetir , office , kadesa
Bunlar haricinde naif bulduğum çok kırılgan ama mantıklı olduğunu düşündüğüm bir üye daha var:Cui Bono
Bilmem miSayın Hayyal, bende çok naifimdir bil istedim
@HayyaL, ben de sana karsi bos degilim canimÇok var aslında ama özellikle beni son dönemde Güldüren ama tanımadığım 2 üyeyi yazmak istedim.
3 tam 1 robot ve EnHarbiKiz
Bunun dışında fikirlerine genelde katıldığım ve Sevdiğim üye Arkadaşlarım O okypete ,HanimKelesimiGetir , office , kadesa
Bunlar haricinde naif bulduğum çok kırılgan ama mantıklı olduğunu düşündüğüm bir üye daha var:Cui Bono
Nick harici o Avatar yok mu o işte bütün bu sıfatların ana kaynağı@HayyaL, ben de sana karsi bos degilim canimyav siz benim naifligi hassasligi agiz birligi etmis gibi soyluyorsunuz, aksine hircinim asabiyim hep nick yuzunden dmi bu duygusal yansimalarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?