- 28 Ocak 2009
- 34.584
- 58.386
- 1.123
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Spor giyiyorum abla topuklu giysem hayatta yürüyemem ben ama yokuş falan dinlemeyip çok güzel yüreyenler var :)Aman İstanbul sokaklarında topuklu ayakkbı giyme
Spor giyiyorum abla topuklu giysem hayatta yürüyemem ben ama yokuş falan dinlemeyip çok güzel yüreyenler var :)
Ne güzel işte kartopu oynayacaksınız.Aynen öyle kaldığımız yerin resimlerine baktım internetten geçen sene epey bir kar yağmış ki kar yagmayan bir memleketten geldm sadece 1 kere yağmıştı oda 30-35 sene sonraannemle internetten görüşüyoruz orada havalar nasıl diyorum sıcak diyor hala buraya kış geldi resmen hele sabahları soğuk oluyor kışın karda düşüpte bi tarafımız kırılmaz inşallah birde burası hep yokuş memlekette her taraf dümdüz yoldu yürü istediğin kadar topuklu giysem kesin düşerim
Klima var apart tarzı bir yerdeyiz şuan acele gelince apart tarzı tuttuk akşamdan sabaaha kadar çalışıyorNe güzel işte kartopu oynayacaksınız.Sabahları çok soğuk olur.Yakında da kaloriferleri yakarsınız. Bizim bura da çok yokuştur.Ömrümüzü yedi o yokuşlar:)
Hoşbuldum :)Önce hoş geldin diyeyim
Onlasr profesyonel olanlar pazarda bile giyenler var yani
O zaman kızarmamıştı chess ,şimdi kızarmış:))De'den sknra boşluk vardı zaten??Chess
Hadi ya erken yakmaya başlamışsınız klimayı.Klima var apart tarzı bir yerdeyiz şuan acele gelince apart tarzı tuttuk akşamdan sabaaha kadar çalışıyorsıcak seviyesinde.
kız hayırlı olsun... hoşgeldinKlima var apart tarzı bir yerdeyiz şuan acele gelince apart tarzı tuttuk akşamdan sabaaha kadar çalışıyorsıcak seviyesinde.
Hoşbuldum teşekkürler :)kız hayırlı olsun... hoşgeldin
Toplu kıyım gibi
He yaToplu kıyım gibi
Anca bu kadar güzel dürtülebilirdikHuy Meselesi
@Powerfull
aeben
@cokpembix
hippotalamus
@Eses07
deynepnaz
adra
@aylleen
@shebetsys
@GelenKutusu
@nese-li_hilos
@derandiren
@Cannibal
Chess
@hannaz
@COLIN
@AKovser
@Citolesgen
@biriiicik
@TamBirAzize
@dreammergirl
@xDerinMavix
@ozgurlugum
@toprakkahve
@Papatya gelini
@bisen
@Enyalios
@birgariparaf
@SuUtku
@aLoNe DaRk
@kivircik rapunzel
@TugbaHamza
@fisilti-
@Samire tmv
@nehirnil111
@2KediAnnesi
@boniboncuklar
@01Adanali
@Vatanseverr
@Mune
@pembe hayallerr
basbelasiyim
@ku_zu_cuk_la_rim
@nuryolu
@Nevreste
@Feraceli
@ZehranurHifa
@Hayat sarkisi
@Cesminazz
@mikrodalga
N nevertime
@sukruyeomay
@bayan nihayet
@CuriousCat
@orkidekaramel
@GZMEMRE
@yildiz63
@NEDMPS
@nebilimben
@demirciteyze
Tiramisu35
@Filozof_Prenses
@miyav_su
@mismo
shebetsysimmmm :)Enfesimm:)))
Güle oturun bulcamSpor giyiyorum abla topuklu giysem hayatta yürüyemem ben ama yokuş falan dinlemeyip çok güzel yüreyenler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?