Forumdan Birini Dürt

Oyy bulcam gelmiş :)) nerelerdesin sennn
Şehir değişkliği yaptım canım :) kardeşim bilişim alanında kendi alanında çok güzel bir işe girdi bende onunla beraber geldim 1000 km uzaga geldim istanbula taşındık ama soguklara alışamadım sıcak bir şehirden akdenizden gelince burası kış gibi geldi

Ben de diyorum bu kız neden yok :)) hayırlı olsun canım inşallah. Çok sevindim adınıza. İstanbul iş konusunda çok açık Bi şehir ..

Ben de @chess i dürterim o Zaman

Ben de diyorum bu kız neden yok :)) hayırlı olsun canım inşallah. Çok sevindim adınıza. İstanbul iş konusunda çok açık Bi şehir ..

Ben de @chess i dürterim o Zaman
Evet canım bütün bilişim firmaları istanbula toplanmış vaziyette bizim yaşadığımız şehirde de var yok değil ama orada iş bulmak daha zor bilişim alanında bende istanbulu ögrenmeye çalışıyorum şuan sadece evle market arası bazı yerleri ögrendim ilk günlerde kaybolduk bile sora sora ögrendik

Umarım herşey istediğiniz gibi olur canım.Soğuklara alışırsın merak etme.Daha dur bunlar alıştırma.

Umarım herşey istediğiniz gibi olur canım.Soğuklara alışırsın merak etme.Daha dur bunlar alıştırma.
Aynen öyle kaldığımız yerin resimlerine baktım internetten geçen sene epey bir kar yağmış ki kar yagmayan bir memleketten geldm sadece 1 kere yağmıştı oda 30-35 sene sonra annemle internetten görüşüyoruz orada havalar nasıl diyorum sıcak diyor hala buraya kış geldi resmen hele sabahları soğuk oluyor kışın karda düşüpte bi tarafımız kırılmaz inşallah birde burası hep yokuş memlekette her taraf dümdüz yoldu yürü istediğin kadar topuklu giysem kesin düşerim

Aman İstanbul sokaklarında topuklu ayakkbı giyme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…