Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

kibbele,leyla01,ilarzu cok taş hatınlardır.ondan sonra düş cok alımlı bi bayan,arztezi ben de begeniom.aklıma yavas yavas gelio kıslar ya belkide en cok yuzunu görduklerimis emnm nice güseller vardır burda

büşra_ygt,aybike_zehra,leyla01,maix:lepi: şimdilik daha herkesi inceleyemedim ama bir numara bennsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ben konularda yorum yapanların albümlerine bakıyorum fena kızlar yok hani.Ben şu yaşıma kadar hiç çirkin kıza rastlamadım hayatımda.Burda o kadar dert yananlar var ki yani güzellik insanlar için nedir çok merak ediyorum...Bende çok güzelim kendime göre ve bu güzellik bana yetiyor artıyorda.Kıskanmak gibide huyum yoktur.Ben kendimi çok beğeniyorum.Allah herkese elit bir güzellik vermiş.Kendine çok güzelsin sen diyebilen herkes güzeldir bence...

kızlar guzellık cok aşamalı bence mesela ilarzunun gözleri büşranın sempatisi leylanın duru saf güzelligi sürmelinin gözleri ve düşün çekiciliği var yani her hatunun bir güzel yanı var

canım çok teşekkür ederim canısım:)))

ya canlar bişey dikkatimi çekti onu paylaşmak istedim. ben konuların altındaki etiket kısımlarını konu açılınca otomatik olarak yazıldığını düşünüyordurm. sonra herlade konu sahibi de yazıyor diye düşündüm. pek dikkat etmezdim bunlara da üyelerin de yazdığını ben de şimdi keşvettim. neyse asıl sadede geleyim şekerler şimdi buraya herkes fikrini yazmış ne güzel değil mi? ama fikirlerini dürüstlükle ifade edemeyenler isimlerinin gözükmeyeceği şekilde aşağıya etiket kısmına yazmış. bi kaç arkadaşı gördüm çok güldüm gerçekten.

Etiketler kısmı

Etiketler
üye, arztez, arzuş, baş harfi ben, ben guzelim, bence, bi kilo makyajlı değil, daha güzel, defne en guzel, deniz_güneş, doğal güzellik, dogruları yazın, duygusal, en güzel, en güzel benim, en güzel kim, forumumuzun, güzel, güzellik, güzel, hangi, herkeş çikin:))), ilarzu, ilarzu makyaj guzeli, kime göre, kızı, leyla cok donuk, leyla01, maix çirkin, miss kk, niltol, okypete, sarıböceq, seçelim, seçin artık şu güzeli, sizce, size göre, stelina, tabiki ben:), yalan sölıyonuz, yarşma, yiğt busra guzel

o yazıyı yazan arkadaşa veya arkadaşlara soruyorum

-- oraya kadar yazacağına veya yazacağınıza neden mertçe çıkıp isminiz gözükecek bir biçimde yazmadınız a canlarım benim.. size maix çirkin leyla donuk ilarzu makyaj güzeli yazınca millet size ahlak dersi verecek diye korktunuz değil mi canlar?

korkmayın korkmayın.

Mertlikten korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…