Fosforlu sarı :(

Peki teşekkürler

Evet,bende bu yıl kazanamadım seneye,sevgilinle konularından biliyorum seni Aha izni aldım giyerim

Ahh o sevgili konuları haa burda paylaştıklarım az bile

Bu renkse giy giy izin verdim hadi yine iyisin kopardın izni

Bak bence bunlar hoşşşş

Eklentiler

• $32335-zara-sari-pantolon-pullbear-pudra-tisort-kombin-fef7a2f31a185da.webp
    5 KB · Görüntüleme: 91
  • $2013-Yılına-Özel-Sarı-Renkli-Pantolon-Kombin-Örnekleri-1.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 185
Boyunları devrilsin,bulmuşlar bizim gibi çıtırları,birde üzülüyorlar
Denedim hoş oldu burdayımm diye bağırıyor ama olsun

Üzülmüyor be üzülüyorsa yol var açıkta birde içime sor neyse

Olur tabii kk üyelerinin fikirleri

Zaten bütün kıyafetlerim hemen hemen o tonlarda Teşekkür ederim

Ah evet çok şrin durmuşlar bu renkleri gene bi deneyeyim,neden aldıysam o pantolonu

AH AH AYNI DERT BENDE DE VAR Bİ GAZLA SEVGİLİMLE TARTIŞIP TURUNCU VE KÖTÜ Bİ TONU OLAN MASMAVİ PANTOLON ALDIM EE İŞ YERNDE OLMUYO Bİ PAZARIM VAR O ZAMANDa gel de kombin et bi sürü para... ve üstelik o ara çok güzel bi kot aldım onuda denemeden alınca giymedim olduğu gibi kaldı içim sızlıyo nasılda güzel

Benimde alırken annem yanımda yoktu.Normalde beraber gider alırız.Renkli pantolon al cıvıl cıvıl olursun demişti salak gibi fosforlu sarı ciyak bir turuncu aldım.Annemin evdeki cığlığı hala kulaklarımda
Valla kombinleyemiyorum.Bir ara mavi bir üstle kombinlemiştim.Tüm dershane ve hocalar depresyonda mısın demişti

Vur demiş öldürmüşsün

Boşver milleti ya

yerınde olsam gunduz gıymem gece gıyerm ustune de ya sıyahlı sarılı ya da duz siyah şifon bluz gyerdm .ustune sarı takılar saçlar topuz altına bluzune gre uydrcagn topuklu ayakkabı .

yok ben topuklu gymıorum dıyosan pantolonun dar oldugunu varsayıyorum paçalarını dışa doğru kıvırrdm altına spor ayakkabılar .ustune boyle salaş geniş bi bluz yandan kuçuk bı çanta takardım.kilonu fln sylersen daha çok kombın yapablrm sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…