Kot gömleğim yokbence kot gömlek giymelisinnnn en doğal onunla dururrr.
Peki teşekkürler
Evet,bende bu yıl kazanamadım seneye,sevgilinle konularından biliyorum seniAha izni aldım giyerim
Anladım..Teşekkürlerkesinlikle siyah
Aa evet krem hoş olur hiç düşünmedimPembe tonları çok ii oluyor..çok ben burdayım olursn ama :) ben derim ki krem süper olur
Bence olabilir gibi koyu morla :112:
Boyunları devrilsin,bulmuşlar bizim gibi çıtırları,birde üzülüyorlarAhh o sevgili konuları haa burda paylaştıklarım az bile
Bu renkse giy giy izin verdimhadi yine iyisin kopardın izni
Boyunları devrilsin,bulmuşlar bizim gibi çıtırları,birde üzülüyorlar
Denedim hoş olduburdayımm diye bağırıyor ama olsun
Zaten bütün kıyafetlerim hemen hemen o tonlardaPudra tonları ve soft renklerle gayet güzel görünür bence :13:
Ah evet çok şrin durmuşlarBak bence bunlar hoşşşş
Gri boğuyor biraz,denemiştim..Koyu pembeyi sevmiyorum kigri renkle de güzel olur bence ve çok koyu pembe bi renkle
Öküz işteÜzülmüyor be üzülüyorsa yol var açıkta birde içime sor neyse
Olur tabii kk üyelerinin fikirleri
Zaten bütün kıyafetlerim hemen hemen o tonlardaTeşekkür ederim
Ah evet çok şrin durmuşlarbu renkleri gene bi deneyeyim,neden aldıysam o pantolonu
Benimde alırken annem yanımda yoktu.Normalde beraber gider alırız.Renkli pantolon al cıvıl cıvıl olursun demişti salak gibi fosforlu sarı ciyak bir turuncu aldım.Annemin evdeki cığlığı hala kulaklarımda
AH AH AYNI DERT BENDE DE VAR Bİ GAZLA SEVGİLİMLE TARTIŞIP TURUNCU VE KÖTÜ Bİ TONU OLAN MASMAVİ PANTOLON ALDIM EE İŞ YERNDE OLMUYO Bİ PAZARIM VAR O ZAMANDa gel de kombin etbi sürü para... ve üstelik o ara çok güzel bi kot aldım onuda denemeden alınca giymedim olduğu gibi kaldı içim sızlıyo nasılda güzel
Yok bu tarz giymiyorum ben
Aynı rengi giydim,depresyonda muamelesi gördüm
Benimde alırken annem yanımda yoktu.Normalde beraber gider alırız.Renkli pantolon al cıvıl cıvıl olursun demişti salak gibi fosforlu sarı ciyak bir turuncu aldım.Annemin evdeki cığlığı hala kulaklarımda
Valla kombinleyemiyorum.Bir ara mavi bir üstle kombinlemiştim.Tüm dershane ve hocalar depresyonda mısın demişti
Aynen öyle yaptım,veremiyorum ki guccucuk bi yer burasıVur demiş öldürmüşsün
Boşver milleti ya
Aynen öyle yaptım,veremiyorum ki guccucuk bi yer burasıYoldan geçen herkes tanıyor,sonra laf falan kaldıramam ben döverim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?