Burayı mesaj olarak attımOra nere
Döv döv
Pek beyaz sevmiyorum ki üste giyilince
Kırmızı kareli gömlek olmaz mı
Çok mu kötü olur gömlekbence kesinlikle gömlek giymemelisin.ve koyu tonlarda birşey giymelisin.siyah hoş olur
aa buda güzel fikir,vardı bizim buralarda sanırım,bi çıkıp bakimbende sarı bi pantolon almıştım Bir türlü bişeyle kombinleyemediğim için öylece duruyordu . Bir sitede siyah beyaz cizgili bir gömlekle kombinlemişlerdi hiç aklıma gelmemişti ama çok hoş durmuştu.Sende bi dene bakalım.. Ben siyah beyaz cizgili gömlekte bulamamıştım sonra ama neyse
benimde alırken annem yanımda yoktu.normalde beraber gider alırız.renkli pantolon al cıvıl cıvıl olursun demişti salak gibi fosforlu sarı ciyak bir turuncu aldım.annemin evdeki cığlığı hala kulaklarımda
Valla kombinleyemiyorum.bir ara mavi bir üstle kombinlemiştim.tüm dershane ve hocalar depresyonda mısın demişti
Teşekkürler denerim artık mecburSiyah ve ya gri tonlarında bir şey giymelisin bence.
Bende mi giyemeyeceğimmmmmmmküçükken aldığım fosforlu yeşil eteğim aklıma geldi. galiba giyememiştim.
Ahahahahahaha demekki benim davranış normal depresyonda aldım çünkü
Arkadaşlar şu eteğin Eki Görüntüle 802258 renginde bir pantolonum var.
Ve nasıl kombinleyeceğimi bilemiyorum
Yaz oldugu için siyah giymiyorum,ama diğer renklerlede çok göze çarpıyor.
Hangi akıl mantıkla o pantolonu aldıysam
Bunu nasıl kombinleyebilirim?
Zaten ayakkabı hep spor giyiyorum,üstüne nasıl renkler tercih etmeliyim
Mecbur siyah renkle kombinlerim artıkSiyah bi thsirt bluz ve siyah ayakkabılar çok tatlı olur
Toz pembe giymstm bi ara ama burdayım diye el sallıyordum yoldapembenin çok ciyak olmayan tonları veya lacivert olabilir
Hm evet çok tatlı durmuş,benimkinde niye böyle durmuyordu uleynEki Görüntüle 802586
Gri boguyor demissin, ama bence bu cok hos olmus. Belki seninkini tonu uygun degildi..
Eki Görüntüle 802587
Bu da biraz daha dikkat cekici bir kombin :)
Eki Görüntüle 802590
Ama en kolayi beyaz ile kombinlemek olur, hem cok hos sicak havaya da uygun...
Kesinlikle en garanti kombin :)
Baştaki şekermişCanım şu tip bir şeyler giyersen belki olabilir diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 802622 Eki Görüntüle 802624 Eki Görüntüle 802627
Lacivertle fenerli olurum ki giymem zatenarkadaşım bu renge ya siyah yada beyaz gider başka renk hoş durmaz diye düşünüyorum.bu renklerde en son seçeneğim lacivet olurdu.ama zevkim ilk siyahtan yöne olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?