bende sarı bi pantolon almıştım Bir türlü bişeyle kombinleyemediğim için öylece duruyordu . Bir sitede siyah beyaz cizgili bir gömlekle kombinlemişlerdi hiç aklıma gelmemişti ama çok hoş durmuştu.Sende bi dene bakalım.. Ben siyah beyaz cizgili gömlekte bulamamıştım sonra ama neyse
bende sarı bi pantolon almıştım Bir türlü bişeyle kombinleyemediğim için öylece duruyordu . Bir sitede siyah beyaz cizgili bir gömlekle kombinlemişlerdi hiç aklıma gelmemişti ama çok hoş durmuştu.Sende bi dene bakalım.. Ben siyah beyaz cizgili gömlekte bulamamıştım sonra ama neyse
benimde alırken annem yanımda yoktu.normalde beraber gider alırız.renkli pantolon al cıvıl cıvıl olursun demişti salak gibi fosforlu sarı ciyak bir turuncu aldım.annemin evdeki cığlığı hala kulaklarımda
Valla kombinleyemiyorum.bir ara mavi bir üstle kombinlemiştim.tüm dershane ve hocalar depresyonda mısın demişti
Arkadaşlar şu eteğin Eki Görüntüle 802258
renginde bir pantolonum var.
Ve nasıl kombinleyeceğimi bilemiyorum
Yaz oldugu için siyah giymiyorum,ama diğer renklerlede çok göze çarpıyor.
Hangi akıl mantıkla o pantolonu aldıysam
Bunu nasıl kombinleyebilirim?
Zaten ayakkabı hep spor giyiyorum,üstüne nasıl renkler tercih etmeliyim
arkadaşım bu renge ya siyah yada beyaz gider başka renk hoş durmaz diye düşünüyorum.bu renklerde en son seçeneğim lacivet olurdu.ama zevkim ilk siyahtan yöne olurdu.
arkadaşım bu renge ya siyah yada beyaz gider başka renk hoş durmaz diye düşünüyorum.bu renklerde en son seçeneğim lacivet olurdu.ama zevkim ilk siyahtan yöne olurdu.