Fosforlu sarı :(

bende sarı bi pantolon almıştım Bir türlü bişeyle kombinleyemediğim için öylece duruyordu . Bir sitede siyah beyaz cizgili bir gömlekle kombinlemişlerdi hiç aklıma gelmemişti ama çok hoş durmuştu.Sende bi dene bakalım.. Ben siyah beyaz cizgili gömlekte bulamamıştım sonra ama neyse

aa buda güzel fikir,vardı bizim buralarda sanırım,bi çıkıp bakim

Siyah ve ya gri tonlarında bir şey giymelisin bence.

küçükken aldığım fosforlu yeşil eteğim aklıma geldi. galiba giyememiştim.

ahahaha demekki benim davranış normal depresyonda aldım çünkü

Siyah ve ya gri tonlarında bir şey giymelisin bence.
Teşekkürler denerim artık mecbur
küçükken aldığım fosforlu yeşil eteğim aklıma geldi. galiba giyememiştim.
Bende mi giyemeyeceğimmmmmmm
ahahaha demekki benim davranış normal depresyonda aldım çünkü
Ahahah Çok güldüm Evet kesinlikle doğru bir davranış Ben depresyonda da değildim alırkene ama

Gri boguyor demissin, ama bence bu cok hos olmus. Belki seninkini tonu uygun degildi..

Bu da biraz daha dikkat cekici bir kombin :)

Ama en kolayi beyaz ile kombinlemek olur, hem cok hos sicak havaya da uygun...
Kesinlikle en garanti kombin :)

Canım şu tip bir şeyler giyersen belki olabilir diye düşünüyorum

arkadaşım bu renge ya siyah yada beyaz gider başka renk hoş durmaz diye düşünüyorum.bu renklerde en son seçeneğim lacivet olurdu.ama zevkim ilk siyahtan yöne olurdu.

Siyah bi thsirt bluz ve siyah ayakkabılar çok tatlı olur
Mecbur siyah renkle kombinlerim artık

pembenin çok ciyak olmayan tonları veya lacivert olabilir
Toz pembe giymstm bi ara ama burdayım diye el sallıyordum yolda Ama lacivertlede fenerli olurum
Hm evet çok tatlı durmuş,benimkinde niye böyle durmuyordu uleyn Evet bizim buralar pişiyo zaten Beyazıda denicem
Canım şu tip bir şeyler giyersen belki olabilir diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 802622 Eki Görüntüle 802624 Eki Görüntüle 802627
Baştaki şekermiş Ama benim giyim tarzım böyle değil Ama bu renklerde ve kendime uygun bulabilirmmm
arkadaşım bu renge ya siyah yada beyaz gider başka renk hoş durmaz diye düşünüyorum.bu renklerde en son seçeneğim lacivet olurdu.ama zevkim ilk siyahtan yöne olurdu.
Lacivertle fenerli olurum ki giymem zaten Havalar biraz soğusun siyah giyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…