İnşallah canım. Fostimon çok kullanan yok sanırım. Biz burdan deneyimlerimizi paylaşalım.Selamlarben de bugün başlıyorum fostimona ilk kez duydum umarım ikimiz de pozitif sonuç alırız
Evet ben de bakındım ama çok kullanan bulamadım. Aa seni erken çağırmış bana göre beni 9uncu gün çağırdı kontrole. Akşam mı yapıyorsun sen de iğneyi?İnşallah canım. Fostimon çok kullanan yok sanırım. Biz burdan deneyimlerimizi paylaşalım.
Bugün dr kontrolüne gideceğim bakalım ne durumda yumurtalar.
Evet akşam 8 buçukta. Reglimin 7. Günü bugün.Evet ben de bakındım ama çok kullanan bulamadım. Aa seni erken çağırmış bana göre beni 9uncu gün çağırdı kontrole. Akşam mı yapıyorsun sen de iğneyi?
13 tane verdi. Akşam 9-10 dedi bana bakalım eşim kaçta uygun olursa o saatte yapar artık kendim cesaret edememEvet akşam 8 buçukta. Reglimin 7. Günü bugün.
Sana kaç tane verdi
İğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz. Ben normal popodan oluyorum gidip. 13 tane çok değil mi ya13 tane verdi. Akşam 9-10 dedi bana bakalım eşim kaçta uygun olursa o saatte yapar artık kendim cesaret edemembenim reglin 8inci günü kontrol
Bilmiyorum ki hepsini kullanacak mıyım haftaya kontrole gidince belli olur. Göbekten dedi bana ince iğne ucu verdi çatlatma iğnesi gibi incecik bununla göbekten yapın dediİğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz. Ben normal popodan oluyorum gidip. 13 tane çok değil mi ya
İnşallah bu ay bekletmeden gelirBen kullandım geçen ay, 14 tane oldum iğne, sonrasında gece 3 te catlatma iğnesi yaptım. 36 saat sonra asilama yapıldı . Benim olmadi , tutmadı asilama malesef. Bu ay da 5 gün klomen kullandım. Yine catlatma iğnesi oldum. Bakalım bu ay olmazsa yine asilama yapılacak.
canım bu tarz iğneler için ince iğne ucu vardır göbekten yapılır daha etkili olur eminmisin kaba etten yapılması gerektiğine yanlışlık olmasınİğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz. Ben normal popodan oluyorum gidip. 13 tane çok değil mi ya
Benim arkadaşımda oluyo bu iğneden oda bemim gibi kaba etten oluyorducanım bu tarz iğneler için ince iğne ucu vardır göbekten yapılır daha etkili olur eminmisin kaba etten yapılması gerektiğine yanlışlık olmasın
Göbek ya da kol diye biliyorum ben de insülin gibiAlla alla bilmiyorımki bana hiç öyle ince uçlu bir iğne vermediler ☹ şimdi dr a sorarım
Dr a sordum olur dedi kaba ettende ama eper göbekten olunuyorsa bem kendime vururum bidaha hastaneye git gel yapmak zorunda kalmam. İnce uçlu iğneyi eczaneden mi istiyoruzGöbek ya da kol diye biliyorum ben de insülin gibi
Bana hastaneden verdiler ama eczanede de satılıyodur. Fotoğrafını atayım mı?Dr a sordum olur dedi kaba ettende ama eper göbekten olunuyorsa bem kendime vururum bidaha hastaneye git gel yapmak zorunda kalmam. İnce uçlu iğneyi eczaneden mi istiyoruz
Çom SevinirimBana hastaneden verdiler ama eczanede de satılıyodur. Fotoğrafını atayım mı?
BuÇom Sevinirim ☺
Aa ben hiç hissetmedimSağol canım dün aldım kendime yaptım göbekten ama çok acıdı ya hiç çatlatma iğnesi gibi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?