Gebeliğe Hazırlık FOSTIMON KULLANANLAR

• Konu Sahibi Konu Sahibi olite
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada dr iğneye devam dedi.
Aa ben hiç hissetmedim kontrolde ne dedileer işe yaramış mı?
Şuan üç tane yumurta var biri 8 diğerleri 9 mm üzerinde pazartesi tekrar gideceğim
Sen daha gitmedin dimi inşallah iyi olur bizim için çünkü 3 ün üzerinde yumurta olursa tedaviyi sonlandıracak

Benim bugün iğnenin ikinci günü daha. Ben üçün üzeri de olsa yapın demeyi düşünüyorum ama yaparlar mı bilmiyorum. İnşallah sağlıcakla bebiş haberi alırsın az kaldı senin aşılamaya

Yaa işte yapmıyolar sanırım biz istesekte ama bakalım ben aslında aşılamada istemiyorum. Eşim bugün sperm testi yaptırdı sonucunu pazartesi göstericem. Eğer bi sıkıntı yoksa çatlatma iğnesi ile kendim ilişki denemek istiyorum.

Özelde mi yaptırıyosun? Ben devletteyim. Ücretsiz olduğu için yapmaları işime geliyo

Özelde mi yaptırıyosun? Ben devletteyim. Ücretsiz olduğu için yapmaları işime geliyo

Evet özele gidiyorum. Devlet beni kabul etmedi bir sene içerisinde kimyasal gebelik geçirdim diye infertelite bölümü kriterine uymuyormuşum

Evet özele gidiyorum. Devlet beni kabul etmedi bir sene içerisinde kimyasal gebelik geçirdim diye infertelite bölümü kriterine uymuyormuşum
Hangi şehirdesin? Aynı kriterlerde beni kabul ettiler. Hatta direk aşılamadan başlattılar klomen falan denemeden. Gerçi benim sağlık problemim var ama reddedeceklerini sanmıyorum gittiğim hastanede

Hangi şehirdesin? Aynı kriterlerde beni kabul ettiler. Hatta direk aşılamadan başlattılar klomen falan denemeden. Gerçi benim sağlık problemim var ama reddedeceklerini sanmıyorum gittiğim hastanede

İstanbulda. Zeynep kamile gitmiştim. Başka bir dr bana infertelite bölümüne geliceksin aşılama yaparız demişti bu gittiğim asistandı. Dr unda vicdanlısına denk gelmek lazım. Yaş 33 pco hastasıyım bende.
Sen hangi şehirdesin

Aa aynı da hastaneye gitmişiz. Ben de infertilite bölümüne gidiyorum. Zeynep kamilde tedavi görüyorum

Aa aynı da hastaneye gitmişiz. Ben de infertilite bölümüne gidiyorum. Zeynep kamilde tedavi görüyorum
Dr Banu hanıma gitmiştim ilk çok tatlı bi bayandı. İnşallah güzel sonuçlar alırız orda asistanların eline kalmakta sıkıntı. Her gittiğinde kendi dr una mı muayene oluyorsun

Bugün dr a gittim bir tarafta 16 mm ve 12 mm diğer tarafta 12 mm yumurta varmış. Çarşamba tekrar gidicem. Sen ne alemdesin iğneyi daha kullanmıcakmışım.

Bugün dr a gittim bir tarafta 16 mm ve 12 mm diğer tarafta 12 mm yumurta varmış. Çarşamba tekrar gidicem. Sen ne alemdesin iğneyi daha kullanmıcakmışım.
Ben de çarşamba gidicem kontrole Elif hanım var Elif tozkır ben de onu çok seviyorum. Ama infertilite bölümünde doktor sürekli değişiyo

Merhaba canım benim de ikinci aşılama olacak inşallah. 7 gün merional 75 lik kullandim. Bugün de kontrolüm vardı 13-14 mm olmuş yumurtalar. Fostimon iğne yazdı bugün 4 tane ve letu hap yazdı. Cumartesi günü kontrole gidecem bakalım artık

Aa bende ona gitmiştim ama başkası geldi onun yerine ☹
Benim şansıma ikisinde de o vardı diğer doktorlara denk gelemedim ben de onların yerinde asistan vardı. İnfertilitede dönüşümlü çalıştıkları için bi süre biri sonra diğeri oluyo

Neden merional kullandıktan sonra fostimon yazdo dr un acaba

Benim şansıma ikisinde de o vardı diğer doktorlara denk gelemedim ben de onların yerinde asistan vardı. İnfertilitede dönüşümlü çalıştıkları için bi süre biri sonra diğeri oluyo
Aynen öyle devlet hastanesinde kim denk gelirse o şekilde oluyor malesef ama inşallah güzel sonuç alırsın ben beni kabul etselerdi sürecime orda başlıcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…