Gebeliğe Hazırlık FOSTIMON KULLANANLAR

• Konu Sahibi Konu Sahibi olite
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle devlet hastanesinde kim denk gelirse o şekilde oluyor malesef ama inşallah güzel sonuç alırsın ben beni kabul etselerdi sürecime orda başlıcaktım
Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah kontrole gittim bugün 14,5 ve 11 cuma tekrar çağırdı

Aa neden büyümemiş acaba? 5 gün iğne oldum bugün 6 senin kaçıncı gün oldu? Daha devam edecek misin iğneye?
Ben bıraktım iğneyi pazartesiden beri yapmıyorum. Bilmiyorum dr hızlı büyümesini istemeyiz zaten dedibüyük ihtimal herşey yolunda giderse cumartesi aşılamam olacak

Ben bıraktım iğneyi pazartesiden beri yapmıyorum. Bilmiyorum dr hızlı büyümesini istemeyiz zaten dedibüyük ihtimal herşey yolunda giderse cumartesi aşılamam olacak
Bana devam dedi Kaç gün yapmıştın fazla mı büyicek acaba hangimizinki doğru yolda acabası

Kızlar benim bugün adetin 11. Günü. Yumurtalar 13-14 mm sizce geride mi?

Hayur cnm bence çok güzel maşallah inşallah ikiside beraber büyür ikiz olur
Benim tedavi olduğum prof da iyi şeyler söyledi ama bugün normal bir kadın doğum doktoruna gittim yumurtaların zayıf dedi 11. Güne göre geride dedi. Anlamadım ki? E2 istedi sonucu yarın vercem

Benim tedavi olduğum prof da iyi şeyler söyledi ama bugün normal bir kadın doğum doktoruna gittim yumurtaların zayıf dedi 11. Güne göre geride dedi. Anlamadım ki? E2 istedi sonucu yarın vercem

Ay bu dr lar beni öldürecek yaaaa.

Valla al benden de o kadar
Benimkide duma bakıcak yumurtalar iyiyse çatlatma iğnesi vericekmiş. Aşılamayıda ertesi gün o saatlerde yapıcakmış yani 24 saat sonraya denk geliyo. Nasıl olacak anlamadım

Benim de yarın kontrol var. Ona göre aşılama olup olmayacağına karar verecek doktorum. Moralim çok bozuk ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…