Yarın 13. GünüSenin yarın adetin kaçıncı günü oluyor?
Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahAynen öyle devlet hastanesinde kim denk gelirse o şekilde oluyor malesef ama inşallah güzel sonuç alırsın ben beni kabul etselerdi sürecime orda başlıcaktım
Bende gittim yumurtalar aynı kalmış 16-12-14 mmHepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahkontrole gittim bugün 14,5 ve 11 cuma tekrar çağırdı
Senin kaçıncı günün cnmHepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahkontrole gittim bugün 14,5 ve 11 cuma tekrar çağırdı
Aa neden büyümemiş acaba? 5 gün iğne oldum bugün 6 senin kaçıncı gün oldu? Daha devam edecek misin iğneye?Senin kaçıncı günün cnm
Ben bıraktım iğneyi pazartesiden beri yapmıyorum. Bilmiyorum dr hızlı büyümesini istemeyiz zaten dedibüyük ihtimal herşey yolunda giderse cumartesi aşılamam olacakAa neden büyümemiş acaba? 5 gün iğne oldum bugün 6 senin kaçıncı gün oldu? Daha devam edecek misin iğneye?
Bana devam dediBen bıraktım iğneyi pazartesiden beri yapmıyorum. Bilmiyorum dr hızlı büyümesini istemeyiz zaten dedibüyük ihtimal herşey yolunda giderse cumartesi aşılamam olacak
5 gün cnm valla bu işlere anlam veremiyorum artıkBana devam dediKaç gün yapmıştın fazla mı büyicek acaba hangimizinki doğru yolda acabası
Aa benle aynı şuan. Ama bana devam dedi bakalım cuma sonuçlar ne olacak5 gün cnm valla bu işlere anlam veremiyorum artık
Pardon cnm ya 7 gün kullandım FostimonuAa benle aynı şuan. Ama bana devam dedi bakalım cuma sonuçlar ne olacak
Hayur cnm bence çok güzel maşallah inşallah ikiside beraber büyür ikiz olurKızlar benim bugün adetin 11. Günü. Yumurtalar 13-14 mm sizce geride mi?
Benim tedavi olduğum prof da iyi şeyler söyledi ama bugün normal bir kadın doğum doktoruna gittim yumurtaların zayıf dedi 11. Güne göre geride dedi. Anlamadım ki? E2 istedi sonucu yarın vercemHayur cnm bence çok güzel maşallah inşallah ikiside beraber büyür ikiz olur
Benim tedavi olduğum prof da iyi şeyler söyledi ama bugün normal bir kadın doğum doktoruna gittim yumurtaların zayıf dedi 11. Güne göre geride dedi. Anlamadım ki? E2 istedi sonucu yarın vercem
Valla al benden de o kadarAy bu dr lar beni öldürecek yaaaa.
Benimkide duma bakıcak yumurtalar iyiyse çatlatma iğnesi vericekmiş. Aşılamayıda ertesi gün o saatlerde yapıcakmış yani 24 saat sonraya denk geliyo. Nasıl olacak anlamadımValla al benden de o kadar
Benim de yarın kontrol var. Ona göre aşılama olup olmayacağına karar verecek doktorum. Moralim çok bozuk amaCanım şimdi hastaneye geldim bakıcak dr. Ama benim dün akıntı ile karışım kan geldi okuduğum kdrıyla yumurtlama zamanı oluyormuş. Çatladıysa aşılama iptal büyük ihtimal. Sen ne yaptın.
pawlover canım sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?