Aşılama Fostimonla aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 4 kutu 75 lik 5 kutu 150 lik kullandim sizin diger kullandiginiz letu ne bilmiyorum daha once kullanmadim ins sizinki cabucak buyur cunku biz ignelere cok para verdik
İnş ya ben ilk defa aldım iğne bu kadar pahalı olduklarını da bilmiyordum. Letu, femara klomen tarzı bi ilaç yumurtaları büyütmeye çalışıyor. Normalde yumurtalarım kendiliğinden büyürdü geçen ay kendinden büyüyen 2 yumurtamla aşılama yapıldı bu ay ne oldu anlamadım. Polikistiğim yeni mi yansımaya başladı

Dogru diyorsunuz sizin ilk gebeliginizmiydi kac sene denediniz asilamaya hangi asamada gectiniz

Dogru diyorsunuz sizin ilk gebeliginizmiydi kac sene denediniz asilamaya hangi asamada gectiniz
Evet ilkti ben yedi ay olmayınca doktora gittim bir yıl beklemeniz lazım dendi bir yılda araya pandemi girdi evrak dosya hazirla dört ay sürdü ilk denemede zaten kaldım

Bazen olabiliyor kimi ay inatci cikiyor yumurtalar benimde hemen buyurdu bu ay igneyle buyutemedik yani gec buyudu anlamadim ama igne daha saglikli buyutuyormus doktor dedi

Bilmiyorum ki olabilir streste etkili bir de her ay yumurtlama olacak diye bir şey yokmuş

Amin canım Allah bi daha yaşatmasın size böyle bi durumu. Kolaylıkla sağlıklı çocuklar nasip etsin tüm isteyenlere
Amin inşallah gebe kalmakta yetmiyor Allah sonunu getirmek nasip etsin ve insaflı insanlar karşımıza getirsin 12. Haftamda rahim ağzı mesafem ölculse dikiş atılıp bebekler kurtarılabilir mis ama bu ölçüm yanlıs bir randevu ile ilk defa gittiğim bir hastahanede 20. Haftamda yapıldı

Doktor çok önemli. Allah iyileriyle karşılaştırsın hepimizi

Kızlar siz iğneyi kalçadan mı yaptınız göbekten mi
Göbekten oluyor göbek deliğinden iki parmak aşağıda yukarıda yanda her gün değişik yere vurdum ben hiç kalça duymadım bu tarz iğneler göbekten olur

Göbekten oluyor göbek deliğinden iki parmak aşağıda yukarıda yanda her gün değişik yere vurdum ben hiç kalça duymadım bu tarz iğneler göbekten olur
Doktora sormayı unuttum. Eczacıya sorunca kalçadan yapın dedi bizde acilde kalçadan yaptırdık. Doktora sordum cevap almadım daha doktor sadece aynı saatte olsun dedi başka bişey demedi. Kendiniz mi yaptınız iğneyi bana baya büyük enjeksiyon iğnesi koymuş içine göbeğime nasıl yapayım onu

Evet kendimiz yaptık şeker iğnesi kan sulandırıcı iğne ucu gibi küçük uçlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…