- Konu Sahibi Flowers001
-
İnş ya ben ilk defa aldım iğne bu kadar pahalı olduklarını da bilmiyordum. Letu, femara klomen tarzı bi ilaç yumurtaları büyütmeye çalışıyor. Normalde yumurtalarım kendiliğinden büyürdü geçen ay kendinden büyüyen 2 yumurtamla aşılama yapıldı bu ay ne oldu anlamadım. Polikistiğim yeni mi yansımaya başladıBen 4 kutu 75 lik 5 kutu 150 lik kullandim sizin diger kullandiginiz letu ne bilmiyorum daha once kullanmadim ins sizinki cabucak buyur cunku biz ignelere cok para verdik
Dogru diyorsunuz sizin ilk gebeliginizmiydi kac sene denediniz asilamaya hangi asamada gectinizO morfoloji 1 morfoloji ile normal yolla hamile kalanlar var 95 morfoloji 400 bin milyon sperm sayısı ile aşılaması tutmayan arkadaşım var nasipsiz şartlar oluşsa bile sonuca ulaşılmıyor biz elimizden geleni yapıp neticeyi Allah'tan bekleyeceğiz sonuç taktir onun elinde
Evet ilkti ben yedi ay olmayınca doktora gittim bir yıl beklemeniz lazım dendi bir yılda araya pandemi girdi evrak dosya hazirla dört ay sürdü ilk denemede zaten kaldımDogru diyorsunuz sizin ilk gebeliginizmiydi kac sene denediniz asilamaya hangi asamada gectiniz
Bazen olabiliyor kimi ay inatci cikiyor yumurtalar benimde hemen buyurdu bu ay igneyle buyutemedik yani gec buyudu anlamadim ama igne daha saglikli buyutuyormus doktor dediİnş ya ben ilk defa aldım iğne bu kadar pahalı olduklarını da bilmiyordum. Letu, femara klomen tarzı bi ilaç yumurtaları büyütmeye çalışıyor. Normalde yumurtalarım kendiliğinden büyürdü geçen ay kendinden büyüyen 2 yumurtamla aşılama yapıldı bu ay ne oldu anlamadım. Polikistiğim yeni mi yansımaya başladı
Bilmiyorum ki olabilir streste etkili bir de her ay yumurtlama olacak diye bir şey yokmuşİnş ya ben ilk defa aldım iğne bu kadar pahalı olduklarını da bilmiyordum. Letu, femara klomen tarzı bi ilaç yumurtaları büyütmeye çalışıyor. Normalde yumurtalarım kendiliğinden büyürdü geçen ay kendinden büyüyen 2 yumurtamla aşılama yapıldı bu ay ne oldu anlamadım. Polikistiğim yeni mi yansımaya başladı
Pco degilmisiniz drek asilamaya gectiniz sanirim degilmiEvet ilkti ben yedi ay olmayınca doktora gittim bir yıl beklemeniz lazım dendi bir yılda araya pandemi girdi evrak dosya hazirla dört ay sürdü ilk denemede zaten kaldım
Yok değilim bir sorunum çıkmadı eşimde sperm sayı hareketlilik ve morfoloji bozuklu nedeni ile aşılamaya geçtikPco degilmisiniz drek asilamaya gectiniz sanirim degilmi
Sizinde polikistik over miBazen olabiliyor kimi ay inatci cikiyor yumurtalar benimde hemen buyurdu bu ay igneyle buyutemedik yani gec buyudu anlamadim ama igne daha saglikli buyutuyormus doktor dedi
Stresten olabilirBilmiyorum ki olabilir streste etkili bir de her ay yumurtlama olacak diye bir şey yokmuş
Evet zor stres yapmamak elde değil ben bir de bu stres içinde iki evladının acısıyla savaşıyorum Allah herkesin imtihanını kolay etsinStresten olabilir
Amin canım Allah bi daha yaşatmasın size böyle bi durumu. Kolaylıkla sağlıklı çocuklar nasip etsin tüm isteyenlereEvet zor stres yapmamak elde değil ben bir de bu stres içinde iki evladının acısıyla savaşıyorum Allah herkesin imtihanını kolay etsin
Amin inşallah gebe kalmakta yetmiyor Allah sonunu getirmek nasip etsin ve insaflı insanlar karşımıza getirsin 12. Haftamda rahim ağzı mesafem ölculse dikiş atılıp bebekler kurtarılabilir mis ama bu ölçüm yanlıs bir randevu ile ilk defa gittiğim bir hastahanede 20. Haftamda yapıldıAmin canım Allah bi daha yaşatmasın size böyle bi durumu. Kolaylıkla sağlıklı çocuklar nasip etsin tüm isteyenlere
Doktor çok önemli. Allah iyileriyle karşılaştırsın hepimiziAmin inşallah gebe kalmakta yetmiyor Allah sonunu getirmek nasip etsin ve insaflı insanlar karşımıza getirsin 12. Haftamda rahim ağzı mesafem ölculse dikiş atılıp bebekler kurtarılabilir mis ama bu ölçüm yanlıs bir randevu ile ilk defa gittiğim bir hastahanede 20. Haftamda yapıldı
Göbekten oluyor göbek deliğinden iki parmak aşağıda yukarıda yanda her gün değişik yere vurdum ben hiç kalça duymadım bu tarz iğneler göbekten olurKızlar siz iğneyi kalçadan mı yaptınız göbekten mi
Evet canim bendeSizinde polikistik over mi
Doktora sormayı unuttum. Eczacıya sorunca kalçadan yapın dedi bizde acilde kalçadan yaptırdık. Doktora sordum cevap almadım daha doktor sadece aynı saatte olsun dedi başka bişey demedi. Kendiniz mi yaptınız iğneyi bana baya büyük enjeksiyon iğnesi koymuş içine göbeğime nasıl yapayım onuGöbekten oluyor göbek deliğinden iki parmak aşağıda yukarıda yanda her gün değişik yere vurdum ben hiç kalça duymadım bu tarz iğneler göbekten olur
Kalcadan dedi doktor bana doktorun ne diyosa onu yap ama bence kalcadan vurundugum icin hemen buyumedi yumurtam doktora demedim ama sanki gobekten olsam daha guzel etki ederdiKızlar siz iğneyi kalçadan mı yaptınız göbekten mi
Siz kaç yıllık evlisiniz ne tedavi gördünüz şimdiye kadarEvet canim bende
Evet kendimiz yaptık şeker iğnesi kan sulandırıcı iğne ucu gibi küçük uçluDoktora sormayı unuttum. Eczacıya sorunca kalçadan yapın dedi bizde acilde kalçadan yaptırdık. Doktora sordum cevap almadım daha doktor sadece aynı saatte olsun dedi başka bişey demedi. Kendiniz mi yaptınız iğneyi bana baya büyük enjeksiyon iğnesi koymuş içine göbeğime nasıl yapayım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?