- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 29
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Nasıl bir islem olacakAnneme pazartesi günü gıdı liposuction yaptırıyorum en etkili yöntem o
Minik deliklerle deri altında ki yağ dokusunu çıkarıyorlarNasıl bir islem olacak
ben de bir düşüneyim, çünkü bıçak altına yatamam onun ödemidir evde dinlenmesidir. estetik doktoruna yaptırıyorsunuz değil mi?Minik deliklerle deri altında ki yağ dokusunu çıkarıyorlar
plastik cerrah değil ben bu tür ameliyatların yüz cerrahisine daha hakim doktorlar tarafından yapılması taraftarıyımben de bir düşüneyim, çünkü bıçak altına yatamam onun ödemidir evde dinlenmesidir. estetik doktoruna yaptırıyorsunuz değil mi?
teşekkür ederim araştırdım biraz, birkaç gün korse vesaire durumu varmış. yaz tatiline kaldı herhalde benim bu durumda.plastik cerrah değil ben bu tür ameliyatların yüz cerrahisine daha hakim doktorlar tarafından yapılması taraftarıyımKbb yüz ve boyun cerrahisi yapıyor doktorum benim de revizyon burun ameliyatımı gerçekleştirdi
Yok dolgu bi işe yaramıyoteşekkür ederim araştırdım biraz, birkaç gün korse vesaire durumu varmış. yaz tatiline kaldı herhalde benim bu durumda.Bazıları da çeneye dolgu öneriyor o da gıdı görüntüsünü yok ediyormuş belki çene ucuna ufak bi dokunuş filan
Fotideki gibiYok dolgu bi işe yaramıyoÇok gıdın yoksa mezoterapi olabilir
Bence mezoterapi yeterli olacaktırFotideki gibi
Yağı eritici enzim mezoterapi dediğim işlem maliyet olarakta uygun ve bence çok yeterli senin içinFotideki gibi
Bi koşu ona da bakayım, ay cok tuttum seni tesekkür ederimBence mezoterapi yeterli olacaktır
Bende antalyadayım yarın anneme gıdı lipo ve endoskopik alın germe yaptıracağımBende de aynı problem var. Endolift lazer reklamı görüyorum çok iyi değişimler var. Ama yapan doktorlar hep İstanbul da . Ben Antalya dayım.Doblo hifu yaptırmayı düşünüyorum şimdi. Hem gıdı hem yüzümü sıkılaştırmak için
Yok hayır yardımcı olabilirsem ne mutlu mezoterapi seni memnun ederBi koşu ona da bakayım, ay cok tuttum seni tesekkür ederim
Cok sevinirim. Annenizin opr için başarılar diliyorum şimdidenBende antalyadayım yarın anneme gıdı lipo ve endoskopik alın germe yaptıracağımsize bilgi verebilirim
Teşekkür ediyorumCok sevinirim. Annenizin opr için başarılar diliyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?