- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Aa ben hatırladım valla sizi
Kocam yüklükte oturuyor sürekli diyordunuz acayip bir kocanız vardı
Pilav abla senmisinEvet, hayatım kararıyor çünkü aşkı seviyorum. Ben çocuk için evlenmedim aşk için evlendim. Karşılığını bulamadım. İçimde aşk öylece saklı kaldı. 80 yaşına da gelsem orada bekleyecek.ben böyleyim, romantik ve tutku dolu. Hep böyleydim.
Bunlar Karıkoca uçmuş ...çocukları ne durumda ben onu merak ediyorum ...eğer varsa böyle bir çiftin acaba çocukları nasıldır ??!’
Yalnız abartmayalım konu absurt de adam 35 yaşında çocuk değil yani. O kadar da abartmayalım9
Akıllı akıllı mı konuşuyordu,e normal,şimdi ki çocuklar büyümüşte küçülmüş
Kart herifler ve sizin gibi kadınlar,çekin ellerinizi sabi sübyanın üstünden
Boşuna söylemiyor uzmanlar,çoluk çocuğunuzu sosyal medya tehlikelerinden koruyun diye
Dayanamadım koptum o yüklüklü ciddi yorumda yaBunlar Karıkoca uçmuş ...çocukları ne durumda ben onu merak ediyorum ...eğer varsa böyle bir çiftin acaba çocukları nasıldır ??!’
Niye bu kadar taktınız kadının yaşına? Evet yaptığı hata ama sürekli yaştan vurmak doğru değil.Atalarımız akıl yaşta değil baştadır diye ne güzel demiş!!! Anlayana !! Haa bi de kırkından sonra azanı teneşir paklar demişler.. atalarımız işte biliyo da söylüyor!!
Nitekim burada 30 yaşından gün almaya başlamış kadınlara bile evde kaldın bundan sonra işin zor muamelesi yapılıyor yani.!! Lafım herkese değil tabii ki bu muameleyi yapanlar kendileri biliyor ...burada bu yorumları yapanları da ben yaşını merak ediyorum acaba kendileri kaç yaşında !?!?54 yaşındaki bir kadına yaşlı değil orta yaşlı denir. Bir ayağı çukurda yazan olmuş da ne alaka? Aşkın yaşı yoktur. Eski konunuzu okumuştum. Eşiniz adam olmaz. Sizinle hiçbir paylaşımı yok, umursamıyor sizi. O adamla aynı evde kaldıkça, kendi hayatınızdan çalıyorsunuz. Yaptığınız doğru değil. O yaştaki biri sizi sadece kullanır. Çünkü aradaki yaş farkı çok. Bu konuyu 40 yaşındaki bir kadın da açsa aynı yorumu yapardım. Daha uzun bir hayat var önünüzde. Hiç uzatmadan boşanın. Umarım size uygun birini bulur, istediğiniz hayatı yaşarsınız. Sevmek sevilmek herkesin hakkı, sadece 20’li ya da 30’lu yaşlardaki kadınların değil.
Yok yaşını takmadım ...benim de bir ablam var.. 45 yaşında. iki güzel kelimeyi duysa tav olur karşıdaki insanı bir anda dünyanın en iyi insanı zanneder ve sonra üzülür kalbi kırılır oturur ağlar... yani kast ettiğim buydu insan biraz uyanık olur hangi devirde yaşıyoruzNiye bu kadar taktınız kadının yaşına? Evet yaptığı hata ama sürekli yaştan vurmak doğru değil.
30 yaş gayet genç bir yaştır. Bunu 30 yaşında olduğum için de yazmıyorum. 20 yaşında da aynısını düşünürdüm. 40’lı yaşlar da gençtir. Siz buradaki hayatındaki tek başarısı koca bulmak olan insanları takmayın.Nitekim burada 30 yaşından gün almaya başlamış kadınlara bile evde kaldın bundan sonra işin zor muamelesi yapılıyor yani.!! Lafım herkese değil tabii ki bu muameleyi yapanlar kendileri biliyor ...burada bu yorumları yapanları da ben yaşını merak ediyorum acaba kendileri kaç yaşında !?!?
Öyleymiş,bilmiyordum yaşları,en fazla 38 40tır konu sahibi dedimYalnız abartmayalım konu absurt de adam 35 yaşında çocuk değil yani. O kadar da abartmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?