Foto attı, büyü bozuldu

valla ağzım açık kaldı. yazım yanlışıdır 2 yaş farktır o dedim.
yok .... dedim.
evliyi de okuyunca valla yooo kusura bakma arkadaşım o kadar da ileri görüşlü olamam dedim. neticede hepimiz aynı coğrafyanın insanıyız.

Taşlayanlar olması normal, sonuçta "Evlilik" adı geçiyor, ancak anladığım kadarıyla açık evlilik sizin ilişki; hatta açık evlilik de sayılmaz, kağıt üzerinde toplum içinde kadın-erkek ev arkadaşlığınızı meşrulaştırmışsınız o kadar, eşiniz de sizin duygusal boşluğunuzun farkında ve bunu dolduracak adres olarak -başkalarına bak- diyebiliyor, kendisi ev arkadaşı modunda.
Burada sorun edilecek, herkesin şiddetle tepkisine muhatap olacak bir evlilik tanımı esasen yok.

Sorun edilecek durum, sizin kendinizi bu boşluktan, boşanmadığınız müddetçe, tam tekmil kurtaramayacak olmanız. Böyle net köşelerinde muhabbetlerle olmaz bu işler, kalbinizi ısındıracak, kadınlığınızı hissettirecek yeni ilişkilerinizde ayağınıza bağlı taş gibi evliliğinizi taşımaktansa, boşanın, maddiyatınız nedir bilmiyorum tabi, onun ayarlamalarını da yapın. Çünkü eşim dediğiniz kişinin de size ne zaman ne şekilde tekmeyi atacağını bilemezsiniz; adam belki planladı, sizden boşanacak ama -aldatmaya kanıt-lı olsun da yakamı kurtarayım diye planlayıp size salık veriyor böyle şeyleri. Emin olamazsınız.

20 yaş küçük biri meselesine gelince, "Aşkın yaşı yok ama 20 yaş da artık anasının nikahı" fikrindeyim. :)
Siz de rahatsız olmuşsunuz zaten adını koyamadığınız bir şekilde, ilerletmeden kestirin atın derim; bu kadar farkla, bu kadar etkilenebiliyor olmanız bile bana tuhaf geldi, siz cidden duygusal-cinsel vb. olarak çok aç bırakılmışsınız galiba.

Son düzenleme:
Pilav abla senmisinAma o bekardı ya

Yalnız abartmayalım konu absurt de adam 35 yaşında çocuk değil yani. O kadar da abartmayalım

54 yaşındaki bir kadına yaşlı değil orta yaşlı denir. Bir ayağı çukurda yazan olmuş da ne alaka? Aşkın yaşı yoktur. Eski konunuzu okumuştum. Eşiniz adam olmaz. Sizinle hiçbir paylaşımı yok, umursamıyor sizi. O adamla aynı evde kaldıkça, kendi hayatınızdan çalıyorsunuz. Yaptığınız doğru değil. O yaştaki biri sizi sadece kullanır. Çünkü aradaki yaş farkı çok. Bu konuyu 40 yaşındaki bir kadın da açsa aynı yorumu yapardım. Daha uzun bir hayat var önünüzde. Hiç uzatmadan boşanın. Umarım size uygun birini bulur, istediğiniz hayatı yaşarsınız. Sevmek sevilmek herkesin hakkı, sadece 20’li ya da 30’lu yaşlardaki kadınların değil.

Atalarımız akıl yaşta değil baştadır diye ne güzel demiş!!! Anlayana !! Haa bi de kırkından sonra azanı teneşir paklar demişler.. atalarımız işte biliyo da söylüyor!!
Niye bu kadar taktınız kadının yaşına? Evet yaptığı hata ama sürekli yaştan vurmak doğru değil.

Nitekim burada 30 yaşından gün almaya başlamış kadınlara bile evde kaldın bundan sonra işin zor muamelesi yapılıyor yani.!! Lafım herkese değil tabii ki bu muameleyi yapanlar kendileri biliyor ...burada bu yorumları yapanları da ben yaşını merak ediyorum acaba kendileri kaç yaşında !?!?

Niye bu kadar taktınız kadının yaşına? Evet yaptığı hata ama sürekli yaştan vurmak doğru değil.
Yok yaşını takmadım ...benim de bir ablam var.. 45 yaşında. iki güzel kelimeyi duysa tav olur karşıdaki insanı bir anda dünyanın en iyi insanı zanneder ve sonra üzülür kalbi kırılır oturur ağlar... yani kast ettiğim buydu insan biraz uyanık olur hangi devirde yaşıyoruz

Dünyanın civisi çıkmıs. Yaptiginizi normallestirmeye calismayin. Bu yaptiginiz evlilik birligi icinde sadakatsizlik.. cok yazık cok üzülüyorum boyle olaylar duydukca

30 yaş gayet genç bir yaştır. Bunu 30 yaşında olduğum için de yazmıyorum. 20 yaşında da aynısını düşünürdüm. 40’lı yaşlar da gençtir. Siz buradaki hayatındaki tek başarısı koca bulmak olan insanları takmayın.

Mutsuzlugun yuzunden arayistasin
Lutfen bunu kendine yapma , once bosan sonra yasitin , anlasabilecegin ve sana guzel heyecanlar yasatacak biriyle yasa bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…