Foto attı, büyü bozuldu

Offffffffff artik bide by moda oldu yaww evlilerde aşık olamazmi diye yada bekarlar evlilerede bakamazmi insafff nekadar basitlestiriyorsunuz. Olayı öküz de olsa kocan iyi veya kötü sadakatsizlik yapiyorsun sogincaksanda git devlete kadin evlerine sığın sonra boşan ne hayat kurmak istersen kur ama evlilerdende uzak dursun bekarlarda evlilerden. Kiyamettttt geliyorrrrrrr kiyametttrtr

Ablacım madem eşin öküzmüş madem çok etkilendin şimdi engellemek olmamış. Engellemeni kaldırıp ikiniz için bir şans daha ver bence.

Ablacım senin konuları biliyorum, yani yaşadığın evlilikten ziyade ev arkadaşlığı gibi bir şey. Ama böyle olmaz, kedilerimden dolayı ayrılamıyorum diye ihanete kadar vardırmışsın işi. Eşini sevmediğini biliyorum, kendine acelesinden bir maddi destek yolu bul ve boşan. Koca görünümlü ev arkadaşına dayanarak yaşamak işin kolayı. Hayatını yaşamak istiyorsan böyle kaçak davranmayacaksın. İnsanlar 2., 3. evliliklerinde mutluluğu bulabiliyorlar; sen neden bu fırsatı tepiyorsun anlamış değilim.

Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.

Bunu diyebilen adam neden senden boşanmıyor? Boşanarak da ev arkadaşı kıvamında yaşayabilirsiniz çok istiyorsanız.

20 yaş varmış arada,ee tabi toy gözükecek .Evlisiniz,eşiniz konuştuğunuzu biliyor ve normal karşılıyor öyle mi ?Ne günlere kaldık be.

Siz kedi beslemeyin bence. Gerçek bir hayvansever insanları da sever insanlara saygı duyar dolayısıyla insanlara ihanet etmez. Eşine ihanet etmez. Söylenecek çok şey var da neyse...

Sizden 20 yaş küçük biri tabikide çocuksu gelir ablası gibi durursunuz belki dha büyük bnm ablamla bile aramda 6 yaş var hem eşinizden bile ayrılmamışınız resmi olarak hala evlisiniz.

20 yaş küçük birinden ne bekliyordunuz da şok oldunuz ben onu anlamadım.
Yaptığınız şeyin hiçbir normal yanı yok.
Kağıt üstünde kalmış olsa da evlisiniz, evli!
Yaa bu kadar basit mi bu evlilik denen şey, hiç mi saygınız yok?!

Ben birisini kınadım başıma geldi, sz siz olun kimseyi kınamayın ve ahkam kesmetyin.
Bazı konularda doğru tektir.

Aynı yanlışı bende yapsam yanlış yanlıştır. Bunun kınamakla alakası yok.

Kimse size burada destek mesaji atmaz bu konuda. Çünkü yaptığınız yanlış.

Arkadaşım eşim benden 3yas küçük ve ne fırtınalar yaşadık bitiş noktasında adam ilahi bir kudretle düzeldiAklı senle aynı çalışmıyor hele ki bir erkegin küçük olması kaç oradan yağmurdan kaçarken dolu tipi fırtınalara kapılacaksin haberin yok.Evli olman çaresiz hissetmen çabası hata yapıyorsun

20 yas nedir ya cocugun yasinda bide evlisin ondan sana yar olmaz konussanda ortalik citir kiz guzel kiz kayniyor 20 yas buyuk biriyle hicbir erkek bisey dusunmez en fazla malum mesele bence kaptirma kendini

Allah aşkına siz neden bosanmiyorsunuz?
Hem kocanızı sevmiyorsunuz? Hem hala aynı evde yaşıyorsunuz?
Evliyken başka biriyle yazışmak da üzerine tuz biber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…