- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
Evet böyle adamlar var evli kadın avında. Kadınla ilişki yaşayıp sonra tehditle para kazanıyorlar. Meslekleri olmuş artıkNasil tehdit?k etti gorustukleri mi
Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.
Sizden 20 yaş küçük biri tabikide çocuksu gelir ablası gibi durursunuz belki dha büyük bnm ablamla bile aramda 6 yaş var hem eşinizden bile ayrılmamışınız resmi olarak hala evlisiniz.Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Siz hatanızı normalmiş gibi, savunur tarzda yorum yaparsanız kınanırsınız. Ne yapılacak sırtınız mı sıvazlanacak?Ben birisini kınadım başıma geldi, sz siz olun kimseyi kınamayın ve ahkam kesmetyin.
Bazı konularda doğru tektir.Ben birisini kınadım başıma geldi, sz siz olun kimseyi kınamayın ve ahkam kesmetyin.
Allah aşkına siz neden bosanmiyorsunuz?Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Fifiyse buraya niye konu açtın ablam?. .Canın ne istiyorsa onu yap.He he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...
O 35 ben 54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?