Adam geç olduğu için genç gösteriyi olabilir mi ??Ben anlamadım ablacım, genç göstermese ne olacaktı, ne umuyordunuz, aranızdaki iletişimin sonucu nereye varacak diye bekliyordunuz? Yaşınızın olgunluğunda değil misiniz acaba? Yani nasıl bir kütükle evli olduğunuz, yaptığınızı ahlaki açıdan daha kabul edilebilir yapmıyor. Siz kendi yaptıklarınızdan mes'ulsünüz. Bekar olsaydınız bile, çocuğunuz yaşında birinden bahsediyorsunuz. Ne olabilirdi zaten aranızda? Hayatınızda mutsuzsunuz, o yüzden mantığı bir kenara kaldırıp, heyecan peşinde koşmaya başlamışsınız. Bu size zarar verecek bir şey. Bunu kullanmak isteyen insanlarla karşılaşabilirsiniz. Psikologa gitme imkanınız var mı? Bence bunu yapmalısınız.
Evli olduğunuzu biliyor mu?Bir görünüşden bu kadar kötü etkilendiğim için kendime çok kızıyorum ama elimde değil. Fotoğrafı görünce mide bulantısı hissettim. Kafamda çok farkli bir imaj oluşmuştu. Yüzü çok toy. Sadece saçı yanlardan açılmış, ondan yaşını gösteriyordu ama o güzel yazıların sahibini beğenemedim ne yazık ki. Kendime çok kızıyorum. Görüntüye bu kadar önem verdiğim için. Ama elimde değil. Hiç örtüşmüyor. Birde engel koyacağımı söylediğimde o ciddi adam gitti ve ağlamaklı bir çocuk oluverdi. Arabeske bağladı. Bu kadar yalvar yakar olmasıda itici geldi bana. Ama o zamana kadar sanki güzel bir aşk romanının canlı kahramanı gibi hissetmiştim kendimi. Bu arada beni anladığınız, açık görüşünüz için teşekkür ederim. Konuyu paylaşırken eleştiri alacağımı biliyordum zaten. Forumda ilk konu paylaşmam değil
O 35 ben 54
Yaş farkını bi tek biz yorumlayanlar dert ettik resmenhey maşşAllah.
ablacım önce boşanın.
yaş farkını önemsemem ama doğuracağım yaşta da olmamalı.
He he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...
Yaş farkını bi tek biz yorumlayanlar dert ettik resmen.. konu sahibinin umrumda değil baksanıza onun olayı toy görünmesiymiş..!!! Toy bulduysan yaşınA göre birini bulacaksın diyoruz ..yok illa onu istiyorum diyor .
9Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?