Foto attı, büyü bozuldu

Adam geç olduğu için genç gösteriyi olabilir mi ?? kendi yaşında birini bul çok istiyorsan diyoruz.. yok ben onu istiyorum diyor..!! Kafaya bak...!! Kesinlikle profesyonel destek almanız lazım sizinle kocanızın da

20 yas ,fark var nee kadar olgun yazabılır yanı bacım..
bence sız olgun degılsınız dengınız denk gleınce ne kadar olgun dedınız.

35 yaşındaki biri ne kadar toy görünebilir?

Evli olduğunuzu biliyor mu?

Teyze çok da fifi yazmı kapıt parcasına birlikte yaşamak için de çok gerekli değil hahaha o zaman neden fifi değil ya da neden aşırı cesaretsızsınız

hey maşşAllah.
ablacım önce boşanın.
yaş farkını önemsemem ama doğuracağım yaşta da olmamalı.
Yaş farkını bi tek biz yorumlayanlar dert ettik resmen.. konu sahibinin umrumda değil baksanıza onun olayı toy görünmesiymiş..!!! Toy bulduysan yaşınA göre birini bulacaksın diyoruz ..yok illa onu istiyorum diyor .

He he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...

siz emin misiniz 54 yaşında olduğunuza, bir an kendimi düşündüm böyle konurken de. çok da fi fi falan...
malum 45 lerde dolaşınca ister istemez empati kuruyor insan.

ay sinirim bozuldu.
diyelim ki boşandınız ve ilişkiniz başladı.
gencecik kızlar aldatılıyor biliyorsunuz dimi?

yahu konuşacak konu bulamam ki ben 20 yaş küçükle. hele ki duygusal konularda içim istemez ya. hep bir art niyet ararım altında. bu benimle niye olmak istiyor ki diye. tuhaf yani.

9
Akıllı akıllı mı konuşuyordu,e normal,şimdi ki çocuklar büyümüşte küçülmüş
Kart herifler ve sizin gibi kadınlar,çekin ellerinizi sabi sübyanın üstünden
Boşuna söylemiyor uzmanlar,çoluk çocuğunuzu sosyal medya tehlikelerinden koruyun diye

Küçük toy göstermesi çok normal zaten küçük biriyle yazışıyorsunuz 20 yaş fark çok çok fazla 20 da anne olsaydınız o yaşta çocuğunuz olurdu. Ayrıca boşanın hernekaar herrşey bitmişte olsa yaqtığınız doğru değil

Ben 54 yasinda olunca cocugum 35 olucak ablacim sen neyin kafasini yasiyosun acaba?evlisin birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…