Foto attı, büyü bozuldu

Evli miymiş adam ? Idrakyollariiltihabi geri aldım sorumu. Tövbe estağfurullah bir insan hemcinsine neden yapar bunu?

Evli barklı adamlarla bile bile yazışıp tek engeli tipini çocuksu bulması olan bir kadın.
Kendi evliliği saçma sapan diye başka yuvalara göz diken bir kadın karşınızdakş.

Ay tövbeler olsun. Ben de ciddiye alıp pehlivan tefrikası yazdım !

Evli barklı adamlarla bile bile yazışıp tek engeli tipini çocuksu bulması olan bir kadın.
Kendi evliliği saçma sapan diye başka yuvalara göz diken bir kadın karşınızdakş.
Adamlar değil bir adam sadece. Abartma istersen

Hep şaşkınlıkla izlemişimdir şu erkeksiz kalamıyanların, yapamıyanların, üstelik halen evlisiniz sanırım bu kadınların hobi sahibi olmayışlarından hobiyi erkek tavlamaya ile dolduruyorlar Nerden buluyorsunuz bu sabrı tahammülü ki adamın yazdıkları çoğu yalan dolan ve asla Yazdıklarıyla size yaşatıracaklarıyla örtüşmeyecek, hepsi yalan rüzgarında savrulacak, ve sizi manevi olarak çöküşü yaşatacak, ah bizim şu herşeye kanan naif kadınlarımız, sonra ağlak suratla Müge anlıda ekranda göreceklerimiz ve ben sizi asla izlemiyeceğim, değerli
Zamanı sizi ağlayarak, izlemiyeceğim bilmesiniz! Kim ne yaparsa kendine yapmış olur, aklınızı başınıza alın

Siz bana hakaret edebiliyorsunuz size karşılık verilince bozuluyorsunuz. Ssende yorum yaparken terbiyeni elden bırakma

Hakaret etmiyorum olanı söylüyorum.
Evli adamlarla bile bile yazışan bir kadınsınız.
Ayrılacak cesaretinşz yok komik bahaneler buluyorsunuz.
Benim hayatıma baktığımda asla ikinci kadın olmaya teşebbüs etmeidm. Evli bir insanla asla yazışmadım.
Mutlu olmadığım hiç bir yerde durmadım.
Çöplüğe bakma cümlenizin altını dolduramazsınız.
Ben dolduruyorum.
Kötü bir evliliğe devam edip başka evli insanlara yazıyorsunuz. Kendiniz dediniz üstelik ben baştan çıkardım diye.
Şu ahlaki vaziyette yaptıklarınızı aynen yazınca hakaret oluyorsa yazık. Kendi yaptıklarınızın söylenmesi bile rahatsız ediyor ama devam ediyorsunuz

Eşim konuşmaz, küsüp gider bana ne diyor diye.
Ben anlayamıyorum. Boşanın o zaman sizi tutan ne?
Kedilerinize yalnız da bakabilirsiniz. Ya da sayıları çoksa güvendiğiniz birilerine verebilirsiniz.
Yaptığınız ve düşündüğünüz şey çok çirkin anlayın artık. Yalnızım diyerek masumlaştıramazsınız.

Fark eder mi?
İki güzel söz yazan biri evli de olaa umursamıyorsunuz. Bundan sonra başka evli adma başka güzel sözler dese yine gidersiniz.
Bu karakter, duruş meselesidir.
Bir kere yapan hep yapar
Neden hep yapayım. Yapsam yapardım zaten önceden de. Elimde internet var, dışarda erkekler, iş çevremde adamlar..ben bçyle bir şey düşünüp planlamadım. Tamamen doğaçlama kendiliğinden gelişti.böyle bir şeye asla müsade etmedim daha önce. Benimle ilgilenen çok oldu. Ayrıca profilimde, facemde bir tane fotoğramı kimse bulamaz. Öyle arayışlarım olsa bir fotoğrafa bakar. Sadece siyasi ve kedi köpeklerle ilgili paylaşımlarım var. Günlük yaşantımda erkeklere mesafeliyim ve dostluk kurmam. Günaydın, merhaba o kadar. Sadece bu bey ile yazışmaya başladım. Gizli saklı şeylerden hoşlanmadığım için, canım sıkıldı ve eşime söyledim. Bir bey var, mesajlaşıyoruz ve çok eğleniyorum diye bana ne dedi, istediğin gibi yazabilirsin. O da evliliğnde mutlu değildi. Ayrıca oda planlamamıştı. Kendiliğinden gelişti konu. Ben engelledim evet gözüme daha hoş görünseydi devam etirecektim. Benim evli olmam ve onun evli olmuş olması bana bir şey ifade etmedi. Zaten mutsuz giden evliliğinin sebebi ben değildim. Belki ikiöizde wşlerimizden bağlarımızı koparrıp mutlu olacaktık, hayal ettiğimiz gibi bir karavan alıp dünyayı gezecektik. Kedilerimle tabi. Onlarsız olmazdı. Belkide biraz daha sohbet edip yavaş yavaş soğuyacaktık birbirimizden. Her şey mümkündü yani. Sadece bu planlanmış bir şey değildi. Haydi kendime nir arkadaş arayayım, belamı bulayım gibi değil. Öyle olsa şimdi burda vakit kaybedeceğime arkadaş sitelerinde takılıyor olurdum. Ben sadece aşk yaşadım kısa bir süreliğine. Ve kafamdaki profil gerçekdeki prodilden çok farklıymış. Bunun şokunu üzerimden atmak için burada konu açtım. Siz olayı eşlerimiz açısından değerlendirdiniz. Kendi bakış açınızla değerlendirdiniz. Benimle empati yapamadınız, sadece yargıladınız. İnsan birini yargılarsa aynı hataya düşmeden ölmezmiş. Yani hayat size ne getirir bilemezSiniz. Bende ahkam kesmeyi çok iyi bilirdim ama tecrübeler insana başka şeyler öğretiyor.

Buradaki bazı kadınlar anneleri yaşındaki kadınla uğraşıyor .... yapmayın!!!!!

Mutlu degilseniz bosanmak gibi bir seceneginiz var. Bunu biliyorsunuz ama size birini bulduktan sonra bosanmak daha kolay geliyor .

Yaptiginiz sizi kucuk dusuruyor , kendi adiniza bunu yapmayin. Bakin toplum icin konusmuyorum. Direkt size soyluyorum. Bazi dogrular vardir ki hic degismez. Karakter ve durusunuzu bozmayin. Mutlu degilseniz bosanin.

Merak etmeyin düşmem. Sizden hayat anlamında daha tecrübeli olduğuma inanıyorum. Çünkü ben bir hafta sadece sanalda yazışarak bir aşk yaşadığına inanmam. Adamın mutsuz bir evliliği olduğuna da iki güzel sözle inanmam.
Gerçekten 54 yaşında değilsiniz sanki o kadar toy yazıyorsunuz ki.

Yarın bir gün adamin eşi kapınıza dayansa ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Ona da "öylece gelişti" dersiniz o zaman

Buradaki bazı kadınlar anneleri yaşındaki kadınla uğraşıyor .... yapmayın!!!!!

Bazı kadınlardan biriyim ben de. Valla annem yaşındaki kadın yaşının kadını değil maalesef. Bol çelişkili, libidosu yüksek bir abla kendisi. Ahlak kurallarını hiçe saydığı halde bir mesajında ahlak dersi verirken, öteki mesajında cinsellikte sınırsızlıktan bahsediyor. Açık evlilik yaşadığı halde açık evliliğe iğrenç diyor. Yazdıkları ve bilgileri gerçekse asıl kızı yaşındaki kadınlarla geyik yaptığı için kendisi utanmalı.

Çok ilginç bir karakter kendisi. Kendisi açık ilişki yaşıyor ama henüz cinsellik yaşamadığı için böyle olduğunu düşünmüyor. Aldatmanın sadece yatakta olduğunu düşünen insanlardan biri demek ki.

Bilmem cevaplarına baktım da bir değişik geldi bana da. Hayatı boyunca bir kere bile seks yapmadığını iddia edip burada millete Haydar Dümen gibi yok spermden korkmayın, oral seks yapın tarzı tavsiyeler veriyor. E insan kendi yapamadığını başkasına tavsiye diye verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…