- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Çöplük önünden mi bakıyorum? Kusurs bakmayın ama çakma evliliğin içinde başkasıyla evli adamlarla yazışıp bana çöplük betimlemesi yapmanız öyle komik ki?
Ben her zaman bir kişiye sadık oldum. Aldattıldığım anda ayrıldım. Asla kimseyle ilişkisi olan adama bakmadım.
Tek bir kişiyle seviştim, tek bir kişiyle aşk yaşadım. Ayrılacak da cesareti buldum. Komşk bahanelerin arkasına asla sığınmadım.
Kimşn çöp içinde oturduğu belli.
Yazıl göremiyorsunuz da
Evli barklı adamlarla bile bile yazışıp tek engeli tipini çocuksu bulması olan bir kadın.
Kendi evliliği saçma sapan diye başka yuvalara göz diken bir kadın karşınızdakş.
Adamlar değil bir adam sadece. Abartma istersenEvli barklı adamlarla bile bile yazışıp tek engeli tipini çocuksu bulması olan bir kadın.
Kendi evliliği saçma sapan diye başka yuvalara göz diken bir kadın karşınızdakş.
Siz bana hakaret edebiliyorsunuz size karşılık verilince bozuluyorsunuz. Ssende yorum yaparken terbiyeni elden bırakma
Ben anlayamıyorum. Boşanın o zaman sizi tutan ne?Eşim konuşmaz, küsüp gider bana ne diyor diye.
Hem konu sahibi hemde adam evliEvli miymiş adam ?Idrakyollariiltihabi geri aldım sorumu. Tövbe estağfurullah bir insan hemcinsine neden yapar bunu?
Fark eder mi?Adamlar değil bir adam sadece. Abartma istersen
Adamlar değil bir adam sadece. Abartma istersen
Neden hep yapayım. Yapsam yapardım zaten önceden de. Elimde internet var, dışarda erkekler, iş çevremde adamlar..ben bçyle bir şey düşünüp planlamadım. Tamamen doğaçlama kendiliğinden gelişti.böyle bir şeye asla müsade etmedim daha önce. Benimle ilgilenen çok oldu. Ayrıca profilimde, facemde bir tane fotoğramı kimse bulamaz. Öyle arayışlarım olsa bir fotoğrafa bakar. Sadece siyasi ve kedi köpeklerle ilgili paylaşımlarım var. Günlük yaşantımda erkeklere mesafeliyim ve dostluk kurmam. Günaydın, merhaba o kadar. Sadece bu bey ile yazışmaya başladım. Gizli saklı şeylerden hoşlanmadığım için, canım sıkıldı ve eşime söyledim. Bir bey var, mesajlaşıyoruz ve çok eğleniyorum diye bana ne dedi, istediğin gibi yazabilirsin. O da evliliğnde mutlu değildi. Ayrıca oda planlamamıştı. Kendiliğinden gelişti konu. Ben engelledim evet gözüme daha hoş görünseydi devam etirecektim. Benim evli olmam ve onun evli olmuş olması bana bir şey ifade etmedi. Zaten mutsuz giden evliliğinin sebebi ben değildim. Belki ikiöizde wşlerimizden bağlarımızı koparrıp mutlu olacaktık, hayal ettiğimiz gibi bir karavan alıp dünyayı gezecektik. Kedilerimle tabi. Onlarsız olmazdı. Belkide biraz daha sohbet edip yavaş yavaş soğuyacaktık birbirimizden. Her şey mümkündü yani. Sadece bu planlanmış bir şey değildi. Haydi kendime nir arkadaş arayayım, belamı bulayım gibi değil. Öyle olsa şimdi burda vakit kaybedeceğime arkadaş sitelerinde takılıyor olurdum. Ben sadece aşk yaşadım kısa bir süreliğine. Ve kafamdaki profil gerçekdeki prodilden çok farklıymış. Bunun şokunu üzerimden atmak için burada konu açtım. Siz olayı eşlerimiz açısından değerlendirdiniz. Kendi bakış açınızla değerlendirdiniz. Benimle empati yapamadınız, sadece yargıladınız. İnsan birini yargılarsa aynı hataya düşmeden ölmezmiş. Yani hayat size ne getirir bilemezSiniz. Bende ahkam kesmeyi çok iyi bilirdim ama tecrübeler insana başka şeyler öğretiyor.Fark eder mi?
İki güzel söz yazan biri evli de olaa umursamıyorsunuz. Bundan sonra başka evli adma başka güzel sözler dese yine gidersiniz.
Bu karakter, duruş meselesidir.
Bir kere yapan hep yapar
Mutlu degilseniz bosanmak gibi bir seceneginiz var. Bunu biliyorsunuz ama size birini bulduktan sonra bosanmak daha kolay geliyor .. O da evliliğnde mutlu değildi. Ayrıca oda planlamamıştı. Kendiliğinden gelişti konu. Ben engelledim evet gözüme daha hoş görünseydi devam etirecektim. Benim evli olmam ve onun evli olmuş olması bana bir şey ifade etmedi. Zaten mutsuz giden evliliğinin sebebi ben değildim.
Neden hep yapayım. Yapsam yapardım zaten önceden de. Elimde internet var, dışarda erkekler, iş çevremde adamlar..ben bçyle bir şey düşünüp planlamadım. Tamamen doğaçlama kendiliğinden gelişti.böyle bir şeye asla müsade etmedim daha önce. Benimle ilgilenen çok oldu. Ayrıca profilimde, facemde bir tane fotoğramı kimse bulamaz. Öyle arayışlarım olsa bir fotoğrafa bakar. Sadece siyasi ve kedi köpeklerle ilgili paylaşımlarım var. Günlük yaşantımda erkeklere mesafeliyim ve dostluk kurmam. Günaydın, merhaba o kadar. Sadece bu bey ile yazışmaya başladım. Gizli saklı şeylerden hoşlanmadığım için, canım sıkıldı ve eşime söyledim. Bir bey var, mesajlaşıyoruz ve çok eğleniyorum diye bana ne dedi, istediğin gibi yazabilirsin. O da evliliğnde mutlu değildi. Ayrıca oda planlamamıştı. Kendiliğinden gelişti konu. Ben engelledim evet gözüme daha hoş görünseydi devam etirecektim. Benim evli olmam ve onun evli olmuş olması bana bir şey ifade etmedi. Zaten mutsuz giden evliliğinin sebebi ben değildim. Belki ikiöizde wşlerimizden bağlarımızı koparrıp mutlu olacaktık, hayal ettiğimiz gibi bir karavan alıp dünyayı gezecektik. Kedilerimle tabi. Onlarsız olmazdı. Belkide biraz daha sohbet edip yavaş yavaş soğuyacaktık birbirimizden. Her şey mümkündü yani. Sadece bu planlanmış bir şey değildi. Haydi kendime nir arkadaş arayayım, belamı bulayım gibi değil. Öyle olsa şimdi burda vakit kaybedeceğime arkadaş sitelerinde takılıyor olurdum. Ben sadece aşk yaşadım kısa bir süreliğine. Ve kafamdaki profil gerçekdeki prodilden çok farklıymış. Bunun şokunu üzerimden atmak için burada konu açtım. Siz olayı eşlerimiz açısından değerlendirdiniz. Kendi bakış açınızla değerlendirdiniz. Benimle empati yapamadınız, sadece yargıladınız. İnsan birini yargılarsa aynı hataya düşmeden ölmezmiş. Yani hayat size ne getirir bilemezSiniz. Bende ahkam kesmeyi çok iyi bilirdim ama tecrübeler insana başka şeyler öğretiyor.
Buradaki bazı kadınlar anneleri yaşındaki kadınla uğraşıyor .... yapmayın!!!!!
Siz konu sahibine neden bu kadar salladınız? Bir şeyler mi kaçırdım ben?
Niye kızdınız kiIdrakyollariiltihabi 'na? Sizin tamı tamına eşinizle yaptığınız şeyin adını söylemiş kadın. Ayrı yaşıyorsunuz, evlendiğinizden beri bir kere bile cinsel birlikteliğiniz olmamış (Yıllarca birlikte olabilme motivasyonunuz nedir onu da yazmamışsınız, hadi sizin maddiyat diyelim. Peki eşinizinki ne? Sırf genç gösteriyorsunuz diye kimse böyle bir evliliği çekmez.) Üstüne üstlük eşiniz size "Kiminle istiyorsan onunla olabilirsin, konuşabilirsin, birlikte olabilirsin" demiş. Siz de oluyorsunuz. Bunun adı, evet, açık ilişki. Yaşadığınız şeyi iğrenç buluyorsanız neden sürdürüyorsunuz?
Çok ilginç bir karakter kendisi. Kendisi açık ilişki yaşıyor ama henüz cinsellik yaşamadığı için böyle olduğunu düşünmüyor. Aldatmanın sadece yatakta olduğunu düşünen insanlardan biri demek ki.
Üşenmeden tamamını okuyun konunun. Çok şey kaçırdınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?