Foto attı, büyü bozuldu

20 yaş büyük diye okumuşum ilk başta idrak edemedim bir an 20 yaş küçük birinin o kadar toy durması normal değil mi sizce de? Yani bir iki yaş olsa şaşırmanıza anlam verirdim de 20 yaş küçük biri için normal o toy ve genç görünme olayı. Siz şu anki boşluk hissinden dolayı bu şekilde düşünüyorsunuz. Duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Ne olursa olsun siz evlisiniz. Ayrıca 20 yaş çok büyük bir fark. Kendinize, hislerinize hakim olup bir daha iletişim kurmamanız daha doğru olacaktır.

Wawww inanilmaz

Off 3 kere iğrenç o zaman..
Sizin yaşınızda ki hanımları iyi tanırım konu sahibi..Kendini hala genç hissedebilirsin ama dışardan yaşlı görünürsün kendinden küçük erkeklere ilgi duyarsın ama inan karşılığını alamazsın..özellikle adam evliyse.
Ne olacaktı siz adami begenseydiniz ve ilişki devam etseydi adam gencecik karısını bırakıp sizlemi evlenecekti?
Boş hayaller kurup kendinizi üzmeyin..birazcık aklınız varsa kocanızdan boşanır bekar ve yaşınıza uygun birini bulursunuz..
Çünkü burdan bakınca komik ve acınacak durumda görünüyorsunuz üzgünüm..

Kesinlikle harika bir yorum.
Konu sahibi otuzlarında gösterdiğini iddia ediyor ama imkansız aslında.
Bir hafta internette üç beş iltifatla aşk yaşadığına inanacak kadar çaresiz biri. Bu gözünü karartmış kör inadı da acınacak halde gösteriyor esasında...

Konu gerçek, gerçektende. İnanın yani. Garip sadece, inanılmaz geliyor. Eşimin fiziksel anlamda sorunu yok. Sadece tuhaf. Bende çözemedim. İnnatcı ve kendinden başka kimse mutlu olsun istemiyor. Kendisini mutlu etmek, egosunu tatmin etmek için annesini bile üzebilir

ha birde ben otobuste gorsem yer verirdim neden veririrdim simdi siz kas goz boyayip sac boyatip kirmizi ruj surunce gencim saniyosunuz ya elleriniz oyle demiyor
estetikcilerin bile care bulamadigi tek sey ellerdeki yaslanmadir
Ellerimde hiç bir şey yok ve makyaj yapmıyorum. Sevmem makyajı, mecbur kalırsam çok hafif yaparım. Düğünde falan, doğallığı seviyorum.

Beni en iyi siz anladınız. Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim.

Uzuldum . engeli kaldir bence. Engeli koymak dostlugunuza ihanet. Kendini igrenc biri gibi hissetmistir

Onun eşiyle bir problemim yok benim.

Bence teyze boş zamanlarında aşkım kapışmak okuyor. Aşk betimlemeleri çok benziyor o tipitipin yazılarına. Cinselliği de haydar dümenden dinlemiş olabilir.
Hayır, ilk sizden duyuyorum o kitabı. Aşkım kapışmak demek. İsmini sevmedim, benim hoşlanacağım bir kitaba benzemiyor.

Nereden biliyorsunuz eşim için kullanmadığımı? Bir gün onun işten geliş saatin. Giriş kapısından banyoya kadar mumlar iç çamaşırlarımı serdim. Duş fantazisi ile süpriz yapacaktım. Bende duşda bekliyorum. Bekliyorum..su akdı akdı. Sonra burnuma tereyağ kokusu geldi. Havluya sarınıp çıktım, mutfağa gittim. Sinirli sinirli hareketler ile kendine yumurta kırıyor. Yüzüme bile bakmadı. Yemek neden hazor değil diye bana küsdü. Başka bir kadın kocasına böyle bir süpriz hazırlasa nasıl davranırdı acaba. O sürekli böyle yapınca bende ondan soğudum.

Ben sizi anlıyorum ve kesinlikle yargilamiyorum. Aynı evde oturmaya devam etseniz bile Boşanmayi seçebilirsiniz. Ev arkadaşı olarak devam edin ilişkinize. Böylece evliliğin beraberinde getirdiği genel ahlak kurallarına katlanmak zorunda kalmazsınız. ailelerinize açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Bilmeleri gerekmez. Her kadın yaşı kaç olursa olsun sevilmeye ihtiyaç duyar. Aşk, seks, beğenilmek, arzulanmak ve en önemlisi insan olarak anlaşılmak bir ihtiyaçtır. Yaşadığınız şey bence aşk değilde keyif veren bir flörttü belkide. Ayrıca engellemeniz bence çirkin bir davranış. Karşınızdaki kişiyi rencide etmiş gibisiniz. Beğenmedim demek yerine sohbetinizi normal iki arkadaş havasına döndürebilirdiniz.

Hobi mi. Hobinin alası bende canım. Resim yapıyorum, maket, bez bebekler, amigurumiler, şiir yazıyorum. Bilime meraklıyım, tübitakın bütün kitaplarını neredeyse aldım ve okudum. Sinemayı severim, müziği severim, şiir yazarım, roman ,hikaye, masal, arkası yarın yazabilirim. Çok iyi aşcıyım, dans ederim, spor yaparım, sokaktaki kedileri beslerim, müge anlı vs o tarz programları hiç izlemem. Dizi izlemem. Tv açarsam belgesel açarım veya iyi bir film varsa onu izlerim siz beni hiç çözememişsiniz. Kafanızdaki profilden çok farklıyım. Her saniyem doludur benim. Ayrıca işim gücüm var çalışıyorum. Sadece aşk başka. O farklı bir ihtiyaç ve en büyük eksikliğini yaşadığım şey. Aşık olmaya ihtiyaç duyuyorum. Aşk diyorum, fingirdemek değil. Size göre aşk yaşamak isteyen bir kadın bu kadar düşük profillimidir. Aşkı neden bu kadar aşağıladınız?!

Cinsellikde sınırsızlık ahlaksızlıkmıdır. Vay kızım senin haline. Senin kocanda inteenetde kaçamak yaparsa onu suçlama. Cinsel fantaziyi ahlaksızlık olarak görüyorsum. Sorunda bu işte. Cinselliği ahlaksızlık aşkı edepsizlik olarak görmek.

Ona beğenmediğimi söylemedim elbetde. Sadece çok genç durduğunu ve aramızdaki uçurumu daha iyi farketdiğimi anlattım. Onu kırmamaya çalıştım.

Ona beğenmediğimi söylemedim elbetde. Sadece çok genç durduğunu ve aramızdaki uçurumu daha iyi farketdiğimi anlattım. Onu kırmamaya çalıştım.
Size göre de arada bir uçurum varsa ki var böyle anladım. O halde yaptığınız şey doğru olan. Bir kaç hafta sabredin belki günler bile yeter. Umarım hislerinizde istikrarı yakalarsınız, dilediğiniz gibi. Ama bence bosanmayi cidden düşünmelisiniz. Kağıt üzerindeki evliliği hiç bir insan hak etmez. Ne siz, ne beraber yaşadığınız kişi. Hersey gönlünüzce olsun. Sevgiler cesur kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…