Wawww inanilmazArkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Siz evlisiniz, aramızda 20 yaş var peki ya adam o da evlimi?
Off 3 kere iğrenç o zaman..Evliymiş
Uyanikken boyle yaklastirmiyo birbirimize nerdeyse yanyana bile oturamiyoz.. ev arkadaşı oldukv
Odaları ayırınca rahatlarsınız
Off 3 kere iğrenç o zaman..
Sizin yaşınızda ki hanımları iyi tanırım konu sahibi..Kendini hala genç hissedebilirsin ama dışardan yaşlı görünürsün kendinden küçük erkeklere ilgi duyarsın ama inan karşılığını alamazsın..özellikle adam evliyse.
Ne olacaktı siz adami begenseydiniz ve ilişki devam etseydi adam gencecik karısını bırakıp sizlemi evlenecekti?
Boş hayaller kurup kendinizi üzmeyin..birazcık aklınız varsa kocanızdan boşanır bekar ve yaşınıza uygun birini bulursunuz..
Çünkü burdan bakınca komik ve acınacak durumda görünüyorsunuz üzgünüm..
Konu gerçek, gerçektende. İnanın yani. Garip sadece, inanılmaz geliyor. Eşimin fiziksel anlamda sorunu yok. Sadece tuhaf. Bende çözemedim. İnnatcı ve kendinden başka kimse mutlu olsun istemiyor. Kendisini mutlu etmek, egosunu tatmin etmek için annesini bile üzebilirAha durum gittikçe ilginç bir hal almaya başladı. Dur çekirdek alayım bakkaldan. Şey diycem sizin koca şey mi acaba? Hani uzvunu kullanmada sıkıntı mı yaşıyor? 15 yıllık evlilik ve bekaret vay anasını. Yok yok ben hak verdim size. Düz duvara tırmanır insan tabi. Evdekini az kurcalasanız. Hiç mi tık yok?
Konunun gerçek olmadığını düşünsem de çekirdek alıciim.
Ellerimde hiç bir şey yok ve makyaj yapmıyorum. Sevmem makyajı, mecbur kalırsam çok hafif yaparım. Düğünde falan, doğallığı seviyorum.ha birde ben otobuste gorsem yer verirdim neden veririrdim simdi siz kas goz boyayip sac boyatip kirmizi ruj surunce gencim saniyosunuz ya elleriniz oyle demiyor
estetikcilerin bile care bulamadigi tek sey ellerdeki yaslanmadir
Beni en iyi siz anladınız. Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim.Ben kocanızın yüklükte yaşadığı konunuzu üşenmeden baştan sona okudum vallahi:) çok ilginç bir kocanız ve buna bağlı olarak ilginç bir hayatınız olduğunu düşündüm.. eşinizin ciddi psikolojik sorunu var gibi.. o konuyu okumasam daha farklı yorum yapabilirdim ama anladığım kadarıyla siz şuanda aşık olmamışsınız zaten o toy görünümlü kişiye.. eşinizle yapamadığınız muhabbeti onunla yapınca kendinize yakın hissetmişsiniz sadece.. aradığınız dostluğu bulmuşsunuz gibi zaten adam da evliymiş onunla farklı boyutta bir şeyler yaşamak isteyeceğinizi düşünmedim açıkçası.. muhtemelen fotoda gördüğünüz yüzden dolayı bitirmediniz. O foto onu bir kimliğe dönüştürdüğü için bitirdiniz..
Uzuldum . engeli kaldir bence. Engeli koymak dostlugunuza ihanet. Kendini igrenc biri gibi hissetmistirArkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Onun eşiyle bir problemim yok benim.Bu arada her evlilik sizinki gibi değil. Evliliklerde neler yaşanıyor bir bilseniz? Sizin 35lik çıtır karısıyla ne pozisyonlar denemiştir muhtemelen aklınız şaşar. Siz rüyalarınızda hayallerinizde kendinizi arzu nesnesi sanarken onlar kavga sonrası seksi mi, çocuğu uyutup yaptıkları seksi mi yoksa banyoda fln mı yapıyorlardı bilemezsiniz?
Size söylediği gibi değildir belki de eşi de doktordur ve yoğun bir hafta geçirdiği için sizle yazışabilmiştir belki de.
Bunları asla öğrenemeyeceksiniz. Anca burada ego tatmini yapacaksınız.
Sizin işiniz de zor hayatınızda tek tatmin olduğunuz nokta genç gösteren olgun seksi kadın olduğunuzu sanmanız
Hayır, ilk sizden duyuyorum o kitabı. Aşkım kapışmak demek. İsmini sevmedim, benim hoşlanacağım bir kitaba benzemiyor.Bence teyze boş zamanlarında aşkım kapışmak okuyor. Aşk betimlemeleri çok benziyor o tipitipin yazılarına. Cinselliği de haydar dümenden dinlemiş olabilir.
Nereden biliyorsunuz eşim için kullanmadığımı? Bir gün onun işten geliş saatin. Giriş kapısından banyoya kadar mumlar iç çamaşırlarımı serdim. Duş fantazisi ile süpriz yapacaktım. Bende duşda bekliyorum. Bekliyorum..su akdı akdı. Sonra burnuma tereyağ kokusu geldi. Havluya sarınıp çıktım, mutfağa gittim. Sinirli sinirli hareketler ile kendine yumurta kırıyor. Yüzüme bile bakmadı. Yemek neden hazor değil diye bana küsdü. Başka bir kadın kocasına böyle bir süpriz hazırlasa nasıl davranırdı acaba. O sürekli böyle yapınca bende ondan soğudum.E siz kadınlık hakkında herşeyi biliyormuşsunuz zaten.
Bunları yapmayan kadınların kocaları arayışa girebilir yani. Siz bu kadar bilgilisiniz ve herşeyi yaparsınız, o zaman keşke eşinizin üzerinds kullansaydınız da başkasıyla konuşacak kadar yalnız bırakmasaydı sizi.
Ben sizi anlıyorum ve kesinlikle yargilamiyorum. Aynı evde oturmaya devam etseniz bile Boşanmayi seçebilirsiniz. Ev arkadaşı olarak devam edin ilişkinize. Böylece evliliğin beraberinde getirdiği genel ahlak kurallarına katlanmak zorunda kalmazsınız. ailelerinize açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Bilmeleri gerekmez. Her kadın yaşı kaç olursa olsun sevilmeye ihtiyaç duyar. Aşk, seks, beğenilmek, arzulanmak ve en önemlisi insan olarak anlaşılmak bir ihtiyaçtır. Yaşadığınız şey bence aşk değilde keyif veren bir flörttü belkide. Ayrıca engellemeniz bence çirkin bir davranış. Karşınızdaki kişiyi rencide etmiş gibisiniz. Beğenmedim demek yerine sohbetinizi normal iki arkadaş havasına döndürebilirdiniz.Evlilik kağıt üstünde. Diğer evli çiftlerle kıyaslama yapmayın.. bizim durumumuz çok farklı. Zaten birbirimizden bir şey almadık ki aldatılalım. Birnirimizden alacağımız da yok vereceğiöizde. Sadece bu kağıt üstündeki evliliği neden sürdürüp aymı çatı altında ortak yaşamaya devam ediyoruz bu sorgulanabilir. Şu ana kadar bir kaç kez boşanıyorduk ailelerimiz araya girip bizi vazgeçirdiler. Şimdide kedilerimiz yüzünden bir arada akadaş gibi yaşıyoruz. Birbirimizi banyodan çıkarken bile görmüyoruz. Aramızda bir mahremiyet bile oluştu zamanla. Belli bir saygıda var. Hatda arkadaşlık sevgisi de var. O bana kıyamaz, ben ona kıyamam bazı konularda. En büyük ortak yömümüz kedilerimize olan bağlılığımız. Bu evde kalmamızın sebebi kediler. Onlardan ikimizde vaz geçemeyiz. Sabah kalkıp onları oynatır, koşturur evde. Aslında evimizde çok mutluyuz ama arkadaş olarak. Başka bir şey yok. Yalnız yatıp yastığa sarılıyorum, oda salondaki kanepede vampir filmleri seyredip uyuyor. Birnirimizden duygusal , fiziksel anlamda bir beklentimiz kalmadı. Başda müadele ettik ama eşim çok tutuk ve heyecansızdı bu konularda. Ben daha istekliydim karşılık bulamayınca zamanla duygularım köreldi.
Hobi mi. Hobinin alası bende canım. Resim yapıyorum, maket, bez bebekler, amigurumiler, şiir yazıyorum. Bilime meraklıyım, tübitakın bütün kitaplarını neredeyse aldım ve okudum. Sinemayı severim, müziği severim, şiir yazarım, roman ,hikaye, masal, arkası yarın yazabilirim. Çok iyi aşcıyım, dans ederim, spor yaparım, sokaktaki kedileri beslerim, müge anlı vs o tarz programları hiç izlemem. Dizi izlemem. Tv açarsam belgesel açarım veya iyi bir film varsa onu izlerim siz beni hiç çözememişsiniz. Kafanızdaki profilden çok farklıyım. Her saniyem doludur benim. Ayrıca işim gücüm var çalışıyorum. Sadece aşk başka. O farklı bir ihtiyaç ve en büyük eksikliğini yaşadığım şey. Aşık olmaya ihtiyaç duyuyorum. Aşk diyorum, fingirdemek değil. Size göre aşk yaşamak isteyen bir kadın bu kadar düşük profillimidir. Aşkı neden bu kadar aşağıladınız?!Hep şaşkınlıkla izlemişimdir şu erkeksiz kalamıyanların, yapamıyanların, üstelik halen evlisiniz sanırım bu kadınların hobi sahibi olmayışlarından hobiyi erkek tavlamaya ile dolduruyorlar Nerden buluyorsunuz bu sabrı tahammülü ki adamın yazdıkları çoğu yalan dolan ve asla Yazdıklarıyla size yaşatıracaklarıyla örtüşmeyecek, hepsi yalan rüzgarında savrulacak, ve sizi manevi olarak çöküşü yaşatacak, ah bizim şu herşeye kanan naif kadınlarımız, sonra ağlak suratla Müge anlıda ekranda göreceklerimiz ve ben sizi asla izlemiyeceğim, değerli
Zamanı sizi ağlayarak, izlemiyeceğim bilmesiniz!Kim ne yaparsa kendine yapmış olur, aklınızı başınıza alın
Cinsellikde sınırsızlık ahlaksızlıkmıdır. Vay kızım senin haline. Senin kocanda inteenetde kaçamak yaparsa onu suçlama. Cinsel fantaziyi ahlaksızlık olarak görüyorsum. Sorunda bu işte. Cinselliği ahlaksızlık aşkı edepsizlik olarak görmek.Bazı kadınlardan biriyim ben de. Valla annem yaşındaki kadın yaşının kadını değil maalesef. Bol çelişkili, libidosu yüksek bir abla kendisi. Ahlak kurallarını hiçe saydığı halde bir mesajında ahlak dersi verirken, öteki mesajında cinsellikte sınırsızlıktan bahsediyor. Açık evlilik yaşadığı halde açık evliliğe iğrenç diyor. Yazdıkları ve bilgileri gerçekse asıl kızı yaşındaki kadınlarla geyik yaptığı için kendisi utanmalı.
Ona beğenmediğimi söylemedim elbetde. Sadece çok genç durduğunu ve aramızdaki uçurumu daha iyi farketdiğimi anlattım. Onu kırmamaya çalıştım.Ben sizi anlıyorum ve kesinlikle yargilamiyorum. Aynı evde oturmaya devam etseniz bile Boşanmayi seçebilirsiniz. Ev arkadaşı olarak devam edin ilişkinize. Böylece evliliğin beraberinde getirdiği genel ahlak kurallarına katlanmak zorunda kalmazsınız. ailelerinize açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Bilmeleri gerekmez. Her kadın yaşı kaç olursa olsun sevilmeye ihtiyaç duyar. Aşk, seks, beğenilmek, arzulanmak ve en önemlisi insan olarak anlaşılmak bir ihtiyaçtır. Yaşadığınız şey bence aşk değilde keyif veren bir flörttü belkide. Ayrıca engellemeniz bence çirkin bir davranış. Karşınızdaki kişiyi rencide etmiş gibisiniz. Beğenmedim demek yerine sohbetinizi normal iki arkadaş havasına döndürebilirdiniz.
Size göre de arada bir uçurum varsa ki var böyle anladım. O halde yaptığınız şey doğru olan. Bir kaç hafta sabredin belki günler bile yeter. Umarım hislerinizde istikrarı yakalarsınız, dilediğiniz gibi. Ama bence bosanmayi cidden düşünmelisiniz. Kağıt üzerindeki evliliği hiç bir insan hak etmez. Ne siz, ne beraber yaşadığınız kişi. Hersey gönlünüzce olsun. Sevgiler cesur kadınOna beğenmediğimi söylemedim elbetde. Sadece çok genç durduğunu ve aramızdaki uçurumu daha iyi farketdiğimi anlattım. Onu kırmamaya çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?