Foto attı, büyü bozuldu

Siz aşkı hayal ettiniz şekilde yaşayacağınız sanıyorsunuz, karşı tarafın ne tür yalanlar uydurduğunu bilmiyorsunuz, yaşayın da görün, sonra gelip sizin burda göz yaşlarını sileriz

Siz aşkı hayal ettiniz şekilde yaşayacağınız sanıyorsunuz, karşı tarafın ne tür yalanlar uydurduğunu bilmiyorsunuz, yaşayın da görün, sonra gelip sizin burda göz yaşlarını sileriz
Karşı taraf bana hiç yalan söylemedi. Beni etkileyen sarfetdiği aptalca romantik sözler değildi. Ne yaşını, ne evliliğini, ne kelini ne göbeğini saklamadı. Benim gözümü boyamaya da çalışmadı. Oldukca yalın ve doğal bir uslüpla yazıştık. Zevklerimizin ve hayatdaki beklentilerimizin aynı olduğunu farketdik. Buda bizi birbirimize çekti.

Ayrıca bende ona yalan söylemedim.

Ee başka yokmu beni dövecek burada, hadi ama uykum yok. Aşık ve hüsrana uğramış zavallı bir kadınım ben, gözüme uyku da girmiyor. Olumlu veya olumsuz, gıcık yorumlarınız bile bana iyi geliyordu, oyalanıyordum ne güzel.

Yüzyıllardır bu böyledir kadına vaadler veriler
Sonu fos çıkar, Anna karenin romanını okumadınız herhalde, neyse siz kendi romanınızın baş kahramanı olunuz
Okudum. Sen "aşkın kitabını "okudun mu canım. Oda çok anlamlıdır.

Surekli ask ask diyorsun. aski yasamadan ne oldugunu anlayamazsin. Askin ne oldugunu bilmiyorsun.
Oldu mu

Ay yazmayayım yazmayım diyorum ama karadelik gbi çekiyor insanı.
Buraya son yorumum olacak bir daha da bakmayacağım.
Kusura bakmayın ama mış gibi yaşamak yormuyor mu?
Aşk methiyeleri diziyorsunuz, hiç aşk yaşamamışsınız. Başkasıyla evli bir adamım üç beş sevgi sözünü ciddiye alacak kadar yalnız ve çaresizsiniz.
Seksi çok biliyor gibi insanlada seks dersi veriyorsunuz, biraz önce yine seks konusunda ahkam kestiniz. Ama ne olduğunu hiç yaşamadınız.
Kısacası aşkı bilmeyen aşk kadını, seksi bilmeyen yaşamayan seksi kadın olduğunuzu sanıyorsunuz.
İnsanların amacı dövmek değil ne kadar acınacak zavallı durumda olduğunuzu gösterip, kaybettiğiniz 54 yılı anlayıp bundan sonrasında kaç seneniz varsa en azından onu güzel yaşamanızı tavsiye etmek.
Bunu bile algılayamıyorsunuz.
Çok üzüldüm halinize yazık.
Burada kocan başkasına gider fln akılları veren kadının kocası hiç gelmemiş bunun bile farkında değil. İnsan şu durumda bu cümleyi kuracak son kişi olduğunu anlar bari. Ama o algılama gücü bile yok.
Bir hayat nasıl mahvedililirin örneği gibi...
Yazık...
Üzüldüm halinize...
En azından bundan sonrasında umarım bir gün gerçek aşk neymiş yaşarsınız temennisiyle bu berbat konudan çıkıyorum

Toy ve çocuksu olmasi aranizdaki 20 yaş farktan olabilir mi acabaa
Ne kadar oķüz olursa olsun kocaniz, siz hala evlisiniz.
Boşanin sonra napiyorsaniz yapin.
Ama madem gidecek yeriniz yok hala onunla kaliyorsunuz ,ona gore davranin !

Resımler ,yazışmalarla uğrasıcagınıza önce güzel bir avukat bulun.Sonra zaten istersenız hayatınıza bırını alursınız.Yaptığınız yanlış.

Genç ve toy, sizden 20 yaş küçük, siz evlisiniz. Ve zavallısınız üzüldüm durumunuza.

Bu toy delikanlıda evliymiş... İkinize de tavsiyem boşanın. Zira aldatmayı bile beceremiyorsunuz.

Hayal gucunu bilmem ama kelime haznen kucuk menderes havzasi kadar. Iki mesajindan birinde konya ovasi tabirin var
Konya ovası diye bir üye benzetme yapmışdı benim ahlak anlayışıma ona gönderme yapıyorum. O yüzden. Yoksa hazar denizi de var, büyük okyanusda. Ama konya ovası çokomelli !

Kendinize neden bunu yapıyorsunuz?
Parça parça okudum ama anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz. Tek sorun ev mi yani, neden boşanmıyorsunuz?
Eski bir konunuzdan şüphelendiğim kadarıyla eşiniz eşcinsel. Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama yazık ediyorsunuz kendinize.

Tabii ki aşk yaşamak, sevmek, sevilmek, sevişmek hakkınız. Ama bunun yolu bu değil.
Üstelik konuştuğunuz adam da evliymiş. Adamın ne mal olduğu buradan bile belli değil mi?

Boşanın, terapiye başlayın ve yaşınıza uygun biriyle ne yaşıyorsanız yaşayın. Öyle her bulduğunuza da güvenip canınızı, paranızı riske atmayın.

Sizin diğer konunuzdan da biliyorum .
Yaşadığınız hissettiğiniz hersey bana o kadar yakın ki.Ve size ,hissettiklerinize inanılmaz saygı duyuyorum .
Sizin şu konunuz evli olup aldatan insanlardan oysa oyle farklı ki bunu cok az insan ayırt edebilir .

Sizi o kadar çok merak ediyorum kii hayatınızdan bir roman yazılabilir yada film çekilebilir bu arada eşiniz hala yüklükte mi?

Sen öyle san. Aşk romanı yazıyorum ben. Hayal gücüm konya ovası kadar genişdir.

monalazo
sizden 6 yaş küçük bir kadınım, aşkı tanırım, beni yanlış anlamayın ama sizin tabirinizle aşık ve hüsrana uğramış bir kadın, aşkını ve hüsranını açtığı konuyu okuyanlara hissettirebilir, aşk romanlarının da okuyucusuna o hissi geçireni makbuldür çünkü aşk iliğine kemiğine kadar hissetmektir, bir insana aşık olmak için, ona olan aşkınızı tasvir etmek için illa onu görmeniz gerekmez sizin aptalca dediğiniz romantik sözler bile içinizi ısıtır, ki gerçek aşkı yaşıyor olsaydınız ve bunu hissediyor olsaydınız romantik sözler size bir şiirin mısraları, içinizi ısıtan bir şarkının sözleri gibi gelirdi.

Aşkın romantizmi toyluk da olur demeyin sakın inanmam, aşkın yaşı yoktur, yaşınız kaç olursa olsun, aşka hasretseniz, aşka aşıksanız ve aşk istiyorsanız hayalinizde bir mecnun yaratabilirsiniz, onun bir bakışı, bir gülüşünü hayal etmek bile kalbinizin ritmini değiştirir, hayal ettiğiniz o gözlerde kaybolursunuz, onunla uyumak onunla uyanmayı hayal edersiniz, kalp atışlarında isminizi ararsınız, her aklınıza geldiğinde yanında olabilmek için dünyaları verirsiniz, bazen aklınıza size söylediği bir söz gelir gülümserken bulursunuz kendinizi, aklınız ve kalbiniz arasında gidip gelirsiniz, duygularınız karışır, onu bir başkasıyla düşünmek dahi içinizi acıtır.

Hele de sizin gibi imkansız aşk yaşıyor olsam acıma çaresizliğime kelimeler yetmezdi zira aşk güçlü bir duygudur, tabii gerçek bir aşksa, bir kadın aşık olmuşsa kendini sizin tasvir ettiğiniz gibi anlatmaz, siz sanki aşkı yüzeysel ve dışarıdan anlatır gibi yazmışsınız içinde duygu yok, siz aşık değilsiniz belki hoşlanmak, belki etkilenmek ama aşk değil yaşadığınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…