Size göre de arada bir uçurum varsa ki var böyle anladım. O halde yaptığınız şey doğru olan. Bir kaç hafta sabredin belki günler bile yeter. Umarım hislerinizde istikrarı yakalarsınız, dilediğiniz gibi. Ama bence bosanmayi cidden düşünmelisiniz. Kağıt üzerindeki evliliği hiç bir insan hak etmez. Ne siz, ne beraber yaşadığınız kişi. Hersey gönlünüzce olsun. Sevgiler cesur kadın
[/QUO
Boşanacağım zaten.
Siz aşkı hayal ettiniz şekilde yaşayacağınız sanıyorsunuz, karşı tarafın ne tür yalanlar uydurduğunu bilmiyorsunuz, yaşayın da görün, sonra gelip sizin burda göz yaşlarını silerizHobi mi. Hobinin alası bende canım. Resim yapıyorum, maket, bez bebekler, amigurumiler, şiir yazıyorum. Bilime meraklıyım, tübitakın bütün kitaplarını neredeyse aldım ve okudum. Sinemayı severim, müziği severim, şiir yazarım, roman ,hikaye, masal, arkası yarın yazabilirim. Çok iyi aşcıyım, dans ederim, spor yaparım, sokaktaki kedileri beslerim, müge anlı vs o tarz programları hiç izlemem. Dizi izlemem. Tv açarsam belgesel açarım veya iyi bir film varsa onu izlerim siz beni hiç çözememişsiniz. Kafanızdaki profilden çok farklıyım. Her saniyem doludur benim. Ayrıca işim gücüm var çalışıyorum. Sadece aşk başka. O farklı bir ihtiyaç ve en büyük eksikliğini yaşadığım şey. Aşık olmaya ihtiyaç duyuyorum. Aşk diyorum, fingirdemek değil. Size göre aşk yaşamak isteyen bir kadın bu kadar düşük profillimidir. Aşkı neden bu kadar aşağıladınız?!
Karşı taraf bana hiç yalan söylemedi. Beni etkileyen sarfetdiği aptalca romantik sözler değildi. Ne yaşını, ne evliliğini, ne kelini ne göbeğini saklamadı. Benim gözümü boyamaya da çalışmadı. Oldukca yalın ve doğal bir uslüpla yazıştık. Zevklerimizin ve hayatdaki beklentilerimizin aynı olduğunu farketdik. Buda bizi birbirimize çekti.Siz aşkı hayal ettiniz şekilde yaşayacağınız sanıyorsunuz, karşı tarafın ne tür yalanlar uydurduğunu bilmiyorsunuz, yaşayın da görün, sonra gelip sizin burda göz yaşlarını sileriz
Ayrıca bende ona yalan söylemedim.Siz aşkı hayal ettiniz şekilde yaşayacağınız sanıyorsunuz, karşı tarafın ne tür yalanlar uydurduğunu bilmiyorsunuz, yaşayın da görün, sonra gelip sizin burda göz yaşlarını sileriz
Yüzyıllardır bu böyledir kadına vaadler verilerAyrıca bende ona yalan söylemedim.
Okudum. Sen "aşkın kitabını "okudun mu canım. Oda çok anlamlıdır.Yüzyıllardır bu böyledir kadına vaadler veriler
Sonu fos çıkar, Anna karenin romanını okumadınız herhalde, neyse siz kendi romanınızın baş kahramanı olunuz
Surekli ask ask diyorsun. aski yasamadan ne oldugunu anlayamazsin. Askin ne oldugunu bilmiyorsun.Ee başka yokmu beni dövecek burada, hadi ama uykum yok. Aşık ve hüsrana uğramış zavallı bir kadınım ben, gözüme uyku da girmiyor. Olumlu veya olumsuz, gıcık yorumlarınız bile bana iyi geliyordu, oyalanıyordum ne güzel.
Sen öyle san. Aşk romanı yazıyorum ben. Hayal gücüm konya ovası kadar genişdir.Surekli ask ask diyorsun. aski yasamadan ne oldugunu anlayamazsin. Askin ne oldugunu bilmiyorsun.
Oldu mu
Resımler ,yazışmalarla uğrasıcagınıza önce güzel bir avukat bulun.Sonra zaten istersenız hayatınıza bırını alursınız.Yaptığınız yanlış.Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Genç ve toy, sizden 20 yaş küçük, siz evlisiniz. Ve zavallısınızEe başka yokmu beni dövecek burada, hadi ama uykum yok. Aşık ve hüsrana uğramış zavallı bir kadınım ben, gözüme uyku da girmiyor. Olumlu veya olumsuz, gıcık yorumlarınız bile bana iyi geliyordu, oyalanıyordum ne güzel.
Hayal gucunu bilmem ama kelime haznen kucuk menderes havzasi kadar. Iki mesajindan birinde konya ovasi tabirin varSen öyle san. Aşk romanı yazıyorum ben. Hayal gücüm konya ovası kadar genişdir.
Konya ovası diye bir üye benzetme yapmışdı benim ahlak anlayışıma ona gönderme yapıyorum. O yüzden. Yoksa hazar denizi de var, büyük okyanusda. Ama konya ovası çokomelli !Hayal gucunu bilmem ama kelime haznen kucuk menderes havzasi kadar. Iki mesajindan birinde konya ovasi tabirin var
Sizin diğer konunuzdan da biliyorum .Ee başka yokmu beni dövecek burada, hadi ama uykum yok. Aşık ve hüsrana uğramış zavallı bir kadınım ben, gözüme uyku da girmiyor. Olumlu veya olumsuz, gıcık yorumlarınız bile bana iyi geliyordu, oyalanıyordum ne güzel.
Sizi o kadar çok merak ediyorum kiiEe başka yokmu beni dövecek burada, hadi ama uykum yok. Aşık ve hüsrana uğramış zavallı bir kadınım ben, gözüme uyku da girmiyor. Olumlu veya olumsuz, gıcık yorumlarınız bile bana iyi geliyordu, oyalanıyordum ne güzel.
Karşı taraf bana hiç yalan söylemedi. Beni etkileyen sarfetdiği aptalca romantik sözler değildi. Ne yaşını, ne evliliğini, ne kelini ne göbeğini saklamadı. Benim gözümü boyamaya da çalışmadı. Oldukca yalın ve doğal bir uslüpla yazıştık. Zevklerimizin ve hayatdaki beklentilerimizin aynı olduğunu farketdik. Buda bizi birbirimize çekti.
Ee başka yokmu beni dövecek burada, hadi ama uykum yok. Aşık ve hüsrana uğramış zavallı bir kadınım ben, gözüme uyku da girmiyor. Olumlu veya olumsuz, gıcık yorumlarınız bile bana iyi geliyordu, oyalanıyordum ne güzel.
Sen öyle san. Aşk romanı yazıyorum ben. Hayal gücüm konya ovası kadar genişdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?