Foto attı, büyü bozuldu

Belki oral seks yapmıştır aşkla. Aşkla yapınca iğrenç olmuyor malum. Ama biz evli kadınlar evlenince aşkı bitirdiğimiz için aşkla yapamıyoruz o zaman iğrenç oluyor işte. Hem tutucuyuz hem aşkla oral yapamıyoruz. İmrendim ben teyzeye şahsen.

Artı olarak bütün evli erkekleri değil sadece birini ayarttığını söylüyor. Ona göre masum yani.

Mesaj tekrarı.

Son düzenleme:
Hic sperm gordun mü
Neyin akıl vermesi bu?

Son düzenleme:
Aklima Zerrin Ozer geldi valla. Kadinda kendinden baya baya yasca kucuk birisiyle evlendi de herif dolandirici cikti. Haberin tam icerigini bilmiyorum ama kisa bir okumustum aklima o geldi. Ben eski konularinizi bilmiyorum. Nasil bir evlilik yasadiginizi az cok okudum yorumlardan. Halinize hem uzuldum hem de kizdim. Belliki ask ile evlenmissiniz ama aski sonradan bulamamissiniz. Yillardir da buyuk bosluktasiniz. Anlamadigim askiniz nasil oldu da birden bitti. Ve hala neden o insanla kagit ustunde de olsa evlisiniz? Insan kac yasinda olursa olsun asik olabilir bence. Ama belirli bir yastan sonrada bu tip maceralar daha cok can yakar. Durumunuzu daha nasil yorumlayayim bilemedim.

Teyze fazla eril zihniyetinin temeli ne yok erkek arayışa gitmezmiş yok öyleymiş e kadının arayışı ne olacak(mesela sen teyzecegım)

Valla ben igrendim.

konunuzdaki ikinci maşallahım
MaşşAllah yani konya ovası hak getire sizinki harran ovası hatta ganj ovası.
valla ben de artık iğrendim.

Dedi 15 yildir evli bir bakire

Hehe bizim coxuk uyumuyo.. opmeye yeltenince bile gelip vuruyo aramiza giriyo hangimizi kiskaniyo bilemem..

20 yaş küçük birinin toy olması normal değil mi? Tabi eğer yaşınız 60-70 değilse

Tamamen duygusal boşluktan bu kadar etkilenmişsiniz çok anlam yüklemeyin uaşadıklarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…