- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Bilmem cevaplarına baktım da bir değişik geldi bana da. Hayatı boyunca bir kere bile seks yapmadığını iddia edip burada millete Haydar Dümen gibi yok spermden korkmayın, oral seks yapın tarzı tavsiyeler veriyor. E insan kendi yapamadığını başkasına tavsiye diye verir mi?
Çok ilginç bir karakter kendisi. Kendisi açık ilişki yaşıyor ama henüz cinsellik yaşamadığı için böyle olduğunu düşünmüyor. Aldatmanın sadece yatakta olduğunu düşünen insanlardan biri demek ki.
Hic sperm gordun müGenç erkekler olgun kadınlardan hoşlanır. Çünkü olgun kadın şımarıklıklarını geride bırakmış, sıcak, samimi sevecen, kaprissiz, deneyimli, bakımlı ve hoşgörülüdür. Erkekler genç eşlerine kendi istediklerini bile rahatca söyleyemez yanlış anlaşılmakdan korktukları için. Olgun kadın genç bir erkek için özgürlük demektir. Buradaki kadınların ne derece tutucu olduklarını biliyorum. Daha eşinin sperminden tiksinen kadınlar var. Oral asla yapmam diyen. Vs. Cinselliği çok sınırlı yaşayanlar. Bence kendinizi biraz aşmaya çalışırsanız eşleriniz de başka arayışlara girmez. Azıcık yaratıcı ve şuh olmak erkekleri cezbeder. Öbür türlü klasik metodlar bir yere kadar. Kadın yatakda geyşa, mutfakda aşcı...olmalı. en önemli olan ise konuşabilmek. Anlaşmak için önce kendini karşı tarafa çekinmeden ifade edebilmelisin. Başka türlü olmaz. Konuşamayan çiftler özgür ve tatmin edici bir cinsellik ve birliktelik yaşayamazlar. Kadın ve erkek. Her iki tarafta cinselliğin konya ovası kadar geniş bir kültürü olduğunu bilerek hareket etmeli
Genç erkekler olgun kadınlardan hoşlanır. Çünkü olgun kadın şımarıklıklarını geride bırakmış, sıcak, samimi sevecen, kaprissiz, deneyimli, bakımlı ve hoşgörülüdür. Erkekler genç eşlerine kendi istediklerini bile rahatca söyleyemez yanlış anlaşılmakdan korktukları için. Olgun kadın genç bir erkek için özgürlük demektir. Buradaki kadınların ne derece tutucu olduklarını biliyorum. Daha eşinin sperminden tiksinen kadınlar var. Oral asla yapmam diyen. Vs. Cinselliği çok sınırlı yaşayanlar. Bence kendinizi biraz aşmaya çalışırsanız eşleriniz de başka arayışlara girmez. Azıcık yaratıcı ve şuh olmak erkekleri cezbeder. Öbür türlü klasik metodlar bir yere kadar. Kadın yatakda geyşa, mutfakda aşcı...olmalı. en önemli olan ise konuşabilmek. Anlaşmak için önce kendini karşı tarafa çekinmeden ifade edebilmelisin. Başka türlü olmaz. Konuşamayan çiftler özgür ve tatmin edici bir cinsellik ve birliktelik yaşayamazlar. Kadın ve erkek. Her iki tarafta cinselliğin konya ovası kadar geniş bir kültürü olduğunu bilerek hareket etmeli
Genç erkekler olgun kadınlardan hoşlanır. Çünkü olgun kadın şımarıklıklarını geride bırakmış, sıcak, samimi sevecen, kaprissiz, deneyimli, bakımlı ve hoşgörülüdür. Erkekler genç eşlerine kendi istediklerini bile rahatca söyleyemez yanlış anlaşılmakdan korktukları için. Olgun kadın genç bir erkek için özgürlük demektir. Buradaki kadınların ne derece tutucu olduklarını biliyorum. Daha eşinin sperminden tiksinen kadınlar var. Oral asla yapmam diyen. Vs. Cinselliği çok sınırlı yaşayanlar. Bence kendinizi biraz aşmaya çalışırsanız eşleriniz de başka arayışlara girmez. Azıcık yaratıcı ve şuh olmak erkekleri cezbeder. Öbür türlü klasik metodlar bir yere kadar. Kadın yatakda geyşa, mutfakda aşcı...olmalı. en önemli olan ise konuşabilmek. Anlaşmak için önce kendini karşı tarafa çekinmeden ifade edebilmelisin. Başka türlü olmaz. Konuşamayan çiftler özgür ve tatmin edici bir cinsellik ve birliktelik yaşayamazlar. Kadın ve erkek. Her iki tarafta cinselliğin konya ovası kadar geniş bir kültürü olduğunu bilerek hareket etmeli
Dedi 15 yildir evli bir bakireGenç erkekler olgun kadınlardan hoşlanır. Çünkü olgun kadın şımarıklıklarını geride bırakmış, sıcak, samimi sevecen, kaprissiz, deneyimli, bakımlı ve hoşgörülüdür. Erkekler genç eşlerine kendi istediklerini bile rahatca söyleyemez yanlış anlaşılmakdan korktukları için. Olgun kadın genç bir erkek için özgürlük demektir. Buradaki kadınların ne derece tutucu olduklarını biliyorum. Daha eşinin sperminden tiksinen kadınlar var. Oral asla yapmam diyen. Vs. Cinselliği çok sınırlı yaşayanlar. Bence kendinizi biraz aşmaya çalışırsanız eşleriniz de başka arayışlara girmez. Azıcık yaratıcı ve şuh olmak erkekleri cezbeder. Öbür türlü klasik metodlar bir yere kadar. Kadın yatakda geyşa, mutfakda aşcı...olmalı. en önemli olan ise konuşabilmek. Anlaşmak için önce kendini karşı tarafa çekinmeden ifade edebilmelisin. Başka türlü olmaz. Konuşamayan çiftler özgür ve tatmin edici bir cinsellik ve birliktelik yaşayamazlar. Kadın ve erkek. Her iki tarafta cinselliğin konya ovası kadar geniş bir kültürü olduğunu bilerek hareket etmeli
Hehe bizim coxuk uyumuyo.. opmeye yeltenince bile gelip vuruyo aramiza giriyo hangimizi kiskaniyo bilemem..Bu arada her evlilik sizinki gibi değil. Evliliklerde neler yaşanıyor bir bilseniz? Sizin 35lik çıtır karısıyla ne pozisyonlar denemiştir muhtemelen aklınız şaşar. Siz rüyalarınızda hayallerinizde kendinizi arzu nesnesi sanarken onlar kavga sonrası seksi mi, çocuğu uyutup yaptıkları seksi mi yoksa banyoda fln mı yapıyorlardı bilemezsiniz?
Size söylediği gibi değildir belki de eşi de doktordur ve yoğun bir hafta geçirdiği için sizle yazışabilmiştir belki de.
Bunları asla öğrenemeyeceksiniz. Anca burada ego tatmini yapacaksınız.
Sizin işiniz de zor hayatınızda tek tatmin olduğunuz nokta genç gösteren olgun seksi kadın olduğunuzu sanmanız
Çılgın bakireDedi 15 yildir evli bir bakire
Hehe bizim coxuk uyumuyo.. opmeye yeltenince bile gelip vuruyo aramiza giriyo hangimizi kiskaniyo bilemem..
E peki madem böyle, kendi hayatındaki "öküz" neden. U halde?konunuzdaki ikinci maşallahım
MaşşAllah yani konya ovası hak getire sizinki harran ovası hatta ganj ovası.
valla ben de artık iğrendim.
Eşiniz öküzdür muhakkak tamam ama siz de pek normal değilsiniz.Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?