Lütfen o kedileri birakip artik kend hayatiniza onunuze bakin. Yeni bir yasam kapinizin ardinda ve adim atmak hic zor degil. Yani sirf kediler var diye nefret ettigim biriyle evli kalip ve onu 20 yas kucuk biriyle aldatmak herseyden once sizin karakterinize yakismiyor.. bence bunlarin hepsi suan bulundugunuz ruh sagligindan. Daha once psikolojik destek aldiniz mi?Ee başka yokmu beni dövecek burada, hadi ama uykum yok. Aşık ve hüsrana uğramış zavallı bir kadınım ben, gözüme uyku da girmiyor. Olumlu veya olumsuz, gıcık yorumlarınız bile bana iyi geliyordu, oyalanıyordum ne güzel.
monalazo,
sizden 6 yaş küçük bir kadınım, aşkı tanırım, beni yanlış anlamayın ama sizin tabirinizle aşık ve hüsrana uğramış bir kadın, aşkını ve hüsranını açtığı konuyu okuyanlara hissettirebilir, aşk romanlarının da okuyucusuna o hissi geçireni makbuldür çünkü aşk iliğine kemiğine kadar hissetmektir, bir insana aşık olmak için, ona olan aşkınızı tasvir etmek için illa onu görmeniz gerekmez sizin aptalca dediğiniz romantik sözler bile içinizi ısıtır, ki gerçek aşkı yaşıyor olsaydınız ve bunu hissediyor olsaydınız romantik sözler size bir şiirin mısraları, içinizi ısıtan bir şarkının sözleri gibi gelirdi.
Aşkın romantizmi toyluk da olur demeyin sakın inanmam, aşkın yaşı yoktur, yaşınız kaç olursa olsun, aşka hasretseniz, aşka aşıksanız ve aşk istiyorsanız hayalinizde bir mecnun yaratabilirsiniz, onun bir bakışı, bir gülüşünü hayal etmek bile kalbinizin ritmini değiştirir, hayal ettiğiniz o gözlerde kaybolursunuz, onunla uyumak onunla uyanmayı hayal edersiniz, kalp atışlarında isminizi ararsınız, her aklınıza geldiğinde yanında olabilmek için dünyaları verirsiniz, bazen aklınıza size söylediği bir söz gelir gülümserken bulursunuz kendinizi, aklınız ve kalbiniz arasında gidip gelirsiniz, duygularınız karışır, onu bir başkasıyla düşünmek dahi içinizi acıtır.
Hele de sizin gibi imkansız aşk yaşıyor olsam acıma çaresizliğime kelimeler yetmezdi zira aşk güçlü bir duygudur, tabii gerçek bir aşksa, bir kadın aşık olmuşsa kendini sizin tasvir ettiğiniz gibi anlatmaz, siz sanki aşkı yüzeysel ve dışarıdan anlatır gibi yazmışsınız içinde duygu yok, siz aşık değilsiniz belki hoşlanmak, belki etkilenmek ama aşk değil yaşadığınız.
Aşk aşağı değildir aşıklar da aşşağılık değildir ama her ne olursa olsun başka biriyle evli iken başkasına aşk dizeleri dizene söylenecek laf yoktur.Hobi mi. Hobinin alası bende canım. Resim yapıyorum, maket, bez bebekler, amigurumiler, şiir yazıyorum. Bilime meraklıyım, tübitakın bütün kitaplarını neredeyse aldım ve okudum. Sinemayı severim, müziği severim, şiir yazarım, roman ,hikaye, masal, arkası yarın yazabilirim. Çok iyi aşcıyım, dans ederim, spor yaparım, sokaktaki kedileri beslerim, müge anlı vs o tarz programları hiç izlemem. Dizi izlemem. Tv açarsam belgesel açarım veya iyi bir film varsa onu izlerim siz beni hiç çözememişsiniz. Kafanızdaki profilden çok farklıyım. Her saniyem doludur benim. Ayrıca işim gücüm var çalışıyorum. Sadece aşk başka. O farklı bir ihtiyaç ve en büyük eksikliğini yaşadığım şey. Aşık olmaya ihtiyaç duyuyorum. Aşk diyorum, fingirdemek değil. Size göre aşk yaşamak isteyen bir kadın bu kadar düşük profillimidir. Aşkı neden bu kadar aşağıladınız?!
Hayaldeki aşkta duygular daha da yoğun olur, okurken bile hissettirir kendini, ben onu ifade ettim, ki hayalimizde mecnun yaratabileceğimizi söyledim, monalazonun hayalindeki aşkı tasvirinde duygu yok maalesef, bu sebeple aşktan ziyade hoşlanma duygusu yaşıyor bence, belki anlık etkilenme.O hayalinde ki aşka aşık ..Bahsettiği gence değil..Kalbi yıllar sonra farklı duygular hissetti hatta eşi ile devirdiği yıllarında asla böyle bi heyecan bile duymamıştı.
Ruhu okşandı ..Heyacan duydu ..En basiti kendisini duyan bi erkek vardı karşısında . Yani cümlelerine ehemmiyet verip onu muhattap alan kendisini değerli hissettien bi erkek vardı konuşabildiği.
Eşinin gözlerine bak, eğer ne kadar güzel bakıyor o kaşları kirpikleri yerim demiyorsan aşık değilsindir:))
Eşinin gözlerine bak, eğer ne kadar güzel bakıyor o kaşları kirpikleri yerim demiyorsan aşık değilsindir:))
Şaka bir yana da duygularımı yoğun yaşarım, aşkı da nefreti de, aşk benim için şiir gibi, yazılara döküldüğünde bir başka yaşanır aşk:)))
Mende Mecnûn'dan füzûn âşıklık istidâdı var.
Aşık-ı sadık menem, Mecnun’un ancak adı var.
Tabii ki her dakika ayakların yerden kesilerek, adam yemek hazır mııı diye bağırdığında bile ay sesine kurban aslanımın, ne güzel de kükrüyor ahenkle denmiyor :)))) ama an geliyor bir şey oluyor aşkın kıpraşıveriyor, eşimin bakışlarına bayılıyorum, adamı sevdiğimden olsa gerek, bazen bir bakar taaaa 30 yıl öncesine giderim, yazdığı şiirler aklıma gelir, pencereme koyduğu gülleri hatırlarım vs vs öyle işte :)) hicve ben de bayılırım ama aşk şiirlerini de seviyorum, aşkın ömrü yok aslında ama flört ederken ki kadar yoğun yaşanmıyor.Ya şimdi gözünün içine bak dedin ya, gözünü düşündüm hain bir gülümseme geldi yüzüme istemsizce. :))
Ne bileyim öyle şiirler ile girince Müdürüm, dedim hiç öyle şiir miir gibi gelmedi adamın sözleri hiç bana diye düşündüm, oysa şiir de severim, ilgiliyim tabi daha çok hiciv şiirleri de işte romantizm anlayışımın farkından kaynaklı da olabilir. Kalbim güppür güppür ediyordu ilk başlarda ama şimdi o geçeli çok oluyor. Aşkın belki de ömrü var ve değişiyor, ben de unutuyorum. Taze değil yani. :/
Tabii ki her dakika ayakların yerden kesilerek, adam yemek hazır mııı diye bağırdığında bile ay sesine kurban aslanımın, ne güzel de kükrüyor ahenkle denmiyor :)))) ama an geliyor bir şey oluyor aşkın kıpraşıveriyor, eşimin bakışlarına bayılıyorum, adamı sevdiğimden olsa gerek, bazen bir bakar taaaa 30 yıl öncesine giderim, yazdığı şiirler aklıma gelir, pencereme koyduğu gülleri hatırlarım vs vs öyle işte :)) hicve ben de bayılırım ama aşk şiirlerini de seviyorum, aşkın ömrü yok aslında ama flört ederken ki kadar yoğun yaşanmıyor.
Gerçekten mi? Bakışlar önemlidir, dile gelmeyenleri bile anlatır :))Ne güzel maşallah. İmendim.
Ya ben bu göz olayını test edeceğim heyecan yaptım, bayadır adamın gözlerinin içine bakmıyorum ben galiba, yani sallamıyorum pek bakıyor muyum bakmıyor muyum; karşıma alıp "Uzuun uzun bi baksana bana" diyeyim bakayım o delici bakışları seneler öncesinden çıkıp gelecek mi? :)))
İlave edeyim:
Hakikaten pek sallamıyoruz biz bakışlarımızı filan hiç dikkat etmedim, öyle bi moddayız uzun süredir. İlginç geldi, unutmuşum.
Sen öyle san. Aşk romanı yazıyorum ben. Hayal gücüm konya ovası kadar genişdir.
monalazo
sizden 6 yaş küçük bir kadınım, aşkı tanırım, beni yanlış anlamayın ama sizin tabirinizle aşık ve hüsrana uğramış bir kadın, aşkını ve hüsranını açtığı konuyu okuyanlara hissettirebilir, aşk romanlarının da okuyucusuna o hissi geçireni makbuldür çünkü aşk iliğine kemiğine kadar hissetmektir, bir insana aşık olmak için, ona olan aşkınızı tasvir etmek için illa onu görmeniz gerekmez sizin aptalca dediğiniz romantik sözler bile içinizi ısıtır, ki gerçek aşkı yaşıyor olsaydınız ve bunu hissediyor olsaydınız romantik sözler size bir şiirin mısraları, içinizi ısıtan bir şarkının sözleri gibi gelirdi.
Aşkın romantizmi toyluk da olur demeyin sakın inanmam, aşkın yaşı yoktur, yaşınız kaç olursa olsun, aşka hasretseniz, aşka aşıksanız ve aşk istiyorsanız hayalinizde bir mecnun yaratabilirsiniz, onun bir bakışı, bir gülüşünü hayal etmek bile kalbinizin ritmini değiştirir, hayal ettiğiniz o gözlerde kaybolursunuz, onunla uyumak onunla uyanmayı hayal edersiniz, kalp atışlarında isminizi ararsınız, her aklınıza geldiğinde yanında olabilmek için dünyaları verirsiniz, bazen aklınıza size söylediği bir söz gelir gülümserken bulursunuz kendinizi, aklınız ve kalbiniz arasında gidip gelirsiniz, duygularınız karışır, onu bir başkasıyla düşünmek dahi içinizi acıtır.
Hele de sizin gibi imkansız aşk yaşıyor olsam acıma çaresizliğime kelimeler yetmezdi zira aşk güçlü bir duygudur, tabii gerçek bir aşksa, bir kadın aşık olmuşsa kendini sizin tasvir ettiğiniz gibi anlatmaz, siz sanki aşkı yüzeysel ve dışarıdan anlatır gibi yazmışsınız içinde duygu yok, siz aşık değilsiniz belki hoşlanmak, belki etkilenmek ama aşk değil yaşadığınız.
Kendimi sorgulamama neden oluyorsunuz :))) ay cidden mi şaka yapmıyorsunuz değil mi? Bak 47 yaşında kadınım eğleşmeyin benimle:)) hiç eşlerinizin gözlerine bakmaz mısınız? Kaşı gözü kirpiği cazip gelmez mi? Hani çoook romantik bir kadınım desem değilim ama biz bakışıyoruz:))) anammm konu yine bakışmaya geldi, bir şey değil eşleriniz nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri, gidin o kadına söyleyin hasta etmesin insanı diyecek:)))
Ben bakiyorum sekerim ve icim kipir kipir ederKendimi sorgulamama neden oluyorsunuz :))) ay cidden mi şaka yapmıyorsunuz değil mi? Bak 47 yaşında kadınım eğleşmeyin benimle:)) hiç eşlerinizin gözlerine bakmaz mısınız? Kaşı gözü kirpiği cazip gelmez mi? Hani çoook romantik bir kadınım desem değilim ama biz bakışıyoruz:))) anammm konu yine bakışmaya geldi, bir şey değil eşleriniz nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri, gidin o kadına söyleyin hasta etmesin insanı diyecek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?