Foto attı, büyü bozuldu

Realiteyi ,samimiyeti,hüznü, kırkınlıgı ;dürtülerinizi ,sevgi aidiyet yoksunluğunuzdan çektiğiniz ıstırabı ,hayatınıza dair hayal kırıklarınızı her bi satırınızda o kadar net okuyabiliyorum ki..
Tüm bunlara rağmen oldukça cesur ve güçlü bi kadın..
Beden eskiyince ruhunda oyle olacağını sananlar var..Oysa ne yanılırlar ..

Lütfen o kedileri birakip artik kend hayatiniza onunuze bakin. Yeni bir yasam kapinizin ardinda ve adim atmak hic zor degil. Yani sirf kediler var diye nefret ettigim biriyle evli kalip ve onu 20 yas kucuk biriyle aldatmak herseyden once sizin karakterinize yakismiyor.. bence bunlarin hepsi suan bulundugunuz ruh sagligindan. Daha once psikolojik destek aldiniz mi?

O hayalinde ki aşka aşık ..Bahsettiği gence değil..Kalbi yıllar sonra farklı duygular hissetti hatta eşi ile devirdiği yıllarında asla böyle bi heyecan bile duymamıştı.
Ruhu okşandı ..Heyacan duydu ..En basiti kendisini duyan bi erkek vardı karşısında . Yani cümlelerine ehemmiyet verip onu muhattap alan kendisini değerli hissettien bi erkek vardı konuşabildiği.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşk aşağı değildir aşıklar da aşşağılık değildir ama her ne olursa olsun başka biriyle evli iken başkasına aşk dizeleri dizene söylenecek laf yoktur.

Aradaki yaş farkına yorum yapanlara hayret ettim sizene adam 30 üstü illa 18 lık mi bakmalı kendine şu yaş kavramını sınırlamayın lütfen sonra kocaman beyinli küçük kadınlar akranlarının döngüsünde ölüyorlar...evliliğiniz duruma engel kağırt üzerinde boşanın o zaman daha sağlıklı kararlar alırsınız sadakat evliliğedir kocaya kadına değil yoksa aldatılmayı hakeden binlerce erkek-kadın vardır farklı gerekçelerle..35 yasında erkeği toy gören gözünüz yaşınızın değil evli olduğunuzun farkında olduğu için böyle görüyor boşanırsanız daha mantıklı görür algılarsınız..not yaş sınırlamayın derken 30 yaş üstü için söylüyorum 18 e 60 ın olmayacağını bende biliyorum

Hayaldeki aşkta duygular daha da yoğun olur, okurken bile hissettirir kendini, ben onu ifade ettim, ki hayalimizde mecnun yaratabileceğimizi söyledim, monalazonun hayalindeki aşkı tasvirinde duygu yok maalesef, bu sebeple aşktan ziyade hoşlanma duygusu yaşıyor bence, belki anlık etkilenme.

Mune aşka dair yazdıklarını okudum da, ben kocama aşık değilmişim galiba ya, hoşlanıyormuşum sadece
Eşinin gözlerine bak, eğer ne kadar güzel bakıyor o kaşları kirpikleri yerim demiyorsan aşık değilsindir:))
Şaka bir yana da duygularımı yoğun yaşarım, aşkı da nefreti de, aşk benim için şiir gibi, yazılara döküldüğünde bir başka yaşanır aşk:)))
Mende Mecnûn'dan füzûn âşıklık istidâdı var.
Aşık-ı sadık menem, Mecnun’un ancak adı var.

Ya şimdi gözünün içine bak dedin ya, gözünü düşündüm hain bir gülümseme geldi yüzüme istemsizce. :))

Ne bileyim öyle şiirler ile girince Müdürüm, dedim hiç öyle şiir miir gibi gelmedi adamın sözleri hiç bana diye düşündüm, oysa şiir de severim, ilgiliyim tabi daha çok hiciv şiirleri de işte romantizm anlayışımın farkından kaynaklı da olabilir. Kalbim güppür güppür ediyordu ilk başlarda ama şimdi o geçeli çok oluyor. Aşkın belki de ömrü var ve değişiyor, ben de unutuyorum. Taze değil yani. :/

Tabii ki her dakika ayakların yerden kesilerek, adam yemek hazır mııı diye bağırdığında bile ay sesine kurban aslanımın, ne güzel de kükrüyor ahenkle denmiyor :)))) ama an geliyor bir şey oluyor aşkın kıpraşıveriyor, eşimin bakışlarına bayılıyorum, adamı sevdiğimden olsa gerek, bazen bir bakar taaaa 30 yıl öncesine giderim, yazdığı şiirler aklıma gelir, pencereme koyduğu gülleri hatırlarım vs vs öyle işte :)) hicve ben de bayılırım ama aşk şiirlerini de seviyorum, aşkın ömrü yok aslında ama flört ederken ki kadar yoğun yaşanmıyor.

Ne güzel maşallah. İmendim.

Ya ben bu göz olayını test edeceğim heyecan yaptım, bayadır adamın gözlerinin içine bakmıyorum ben galiba, yani sallamıyorum pek bakıyor muyum bakmıyor muyum; karşıma alıp "Uzuun uzun bi baksana bana" diyeyim bakayım o delici bakışları seneler öncesinden çıkıp gelecek mi? :)))

İlave edeyim:
Hakikaten pek sallamıyoruz biz bakışlarımızı filan hiç dikkat etmedim, öyle bi moddayız uzun süredir. İlginç geldi, unutmuşum.

Son düzenleme:
Gerçekten mi? Bakışlar önemlidir, dile gelmeyenleri bile anlatır :))
Konuya döneyim en iyisi, aşkı tanımlarken kendimden örnek vermem yakışık almaz, aşkı arayan bir kadının topiğinde olmaz, monalazo umarım aşkı bulur ama çalışan bir kadının hala boşanmamış olmasını garipsiyorum, ben aşka hasret olsam, aşık olmak istesem, eşim de buzdolabı gibi bir adam olsa, aşkı sevmeyi bilmese boşanırdım doğrusu, hele de aşk için evlendim diyen bir kadın haydi haydi boşanmalı, yazıştığı kişinin saçları dökülmüş, yüzü toy duruyormuş, aşk bunlara da bakmaz, bazen birinin gözlerine, bazen gülüşüne, bazen ok gibi delen kirpiklerine bile aşık olunur ama her iki tarafında evli olmaması kaydıyla, aşka sonuna kadar evet ama aşk için aldatmaya hayır.

Mune abla öyle güzel anlatmışsın ki bir kez daha ne kadar şanslı bir genç kadın olduğumu fark ettim. 19 gibi erken bir yaşta buldum aşkımı 4 yıldır birlikteyiz, dönem dönem birlikte yaşadık dönem dönem uzak mesafe ilişkisine döndü ilişkimiz 3-4 ayda bir birbirimizi gördük. Her gün birlikte uyuyup uyandığımızda da binlerce kilometre uzakta birbirbimizi düşünerek uyuduğumuzda da hiç eksilmedi. Ben hep gözlerine hayranımdır sevgilimin oysa bir çift herkeste olan kahverengi göz, özel bir rengi dahi yok ama uzanırım yanına saatlerce izleyebilirim gözlerini yüzümde aptal bir gülümseme ile. Kirpikleri upuzun, hayranım o kipriklerine, gözlerinde hafif bir kızılımsılık var, ezbere bilirim renkli kısmının üzerindeki beneklerini. O benim kadar yoğun yaşamaz dile dökmez ama ben onun bir bakışından dahi anlarım. Çoğu forum üyesinin de çevremdeki arkadaşlarımın da düşündüğünün aksine tüketmedik hiç bazı şeyleri birlikte yaşayarak ya da uzun süre sevgili kalıp evlenmeyerek. Hâlâ daha elimi tuttuğunda, sarıldığımızda nabızlarımız hızlanır, her öpüşmemizde nefessiz kalır sanki her şeyi hayatımızda ilk kez yaşamış gibi hissederiz.
Bu öyle bir şans ki umarım herkes tadar hayatında en az bir kez.

abovv listeye beni de ekle:))
Mune adamın kaşını kirpiğini yiyesimiz gelmese cıks mı diyorsun yani
Kendimi sorgulamama neden oluyorsunuz :))) ay cidden mi şaka yapmıyorsunuz değil mi? Bak 47 yaşında kadınım eğleşmeyin benimle:)) hiç eşlerinizin gözlerine bakmaz mısınız? Kaşı gözü kirpiği cazip gelmez mi? Hani çoook romantik bir kadınım desem değilim ama biz bakışıyoruz:))) anammm konu yine bakışmaya geldi, bir şey değil eşleriniz nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri, gidin o kadına söyleyin hasta etmesin insanı diyecek:)))

Ya madem aşki ariyorsunuz. Gidin emeklisi olan bir amcayla mis gibi 2. Bahari yasayin tabi once bosanin sonra kedilerinizle öbür amcanin evine gidersiniz.

Ne bu 35 yasinda, cok zeki bir doktorla yaziyormuş.
Yav kalbini de kirmak istemem ama duygusal balsadigi filan yok bence biseyler basladiysa bile Adam buyuk ihtimal uyduruyordur zaten.

Ben bakiyorum sekerim ve icim kipir kipir eder
Hatta bazen ben oturup tv izlerken onun da beni izledigini hissederim , doner bakarim goz goze geliriz elim ayagim bosalir , oyle birbirimizi seyrederiz
Senle ben normaliz , gangstayla noopun ici gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…