Üstelik adam da evli
Yok artık yuhhh yani tencere kapak olmuşlar.
Bir de güzel dersler veriyor evli çiftlere. Yok spermden korkmayın, siz sevişemediğiniz için kocalarınız olgun kadın arıyor falan diye. Kendi mutlu evliliğin sırrını bulmuş gibi akış dağıtıyor.
Sana bir tarafımla güldüm şimdi.Şaka mısın teyze. Kafayı mı yedin teyze. Çok mu paran var da oğlun yaşındaki çocukla beraber olacan. . Aklını başına devşir. Bizde biraz yaşının adamı ol derler. Besmele çek teyze besmele.
Şaka mısın teyze. Kafayı mı yedin teyze. Çok mu paran var da oğlun yaşındaki çocukla beraber olacan. . Aklını başına devşir. Bizde biraz yaşının adamı ol derler. Besmele çek teyze besmele.
Sana bir tarafımla güldüm şimdi.
Teşekkür ederim. Bunu aynı evi paylaştığım eşim bile anladı. Aramızda hiç bir şey yoksa da yinede kıskanç bir adamdır. Ama saygı duydu. Sonra bütün arkadaşlarım, serbest olanıda muhafazakar olanıda saygı duydu. Hatta gülüp şakalaştık. Onlar beni tanıyorlar ve içimi biliyorlar. Beni yargılama gereği duymadılar. Desteklediler. Engelledim deyince kızdılar bile bana. Sakal bırakırdı, şöyle yapsa hoş görünürdü vs akıl verdiler. Demek ki siz de beni tanımadan anladınız. Buradaki kötü yorumların sebebi arkadaşların benim kalbimi hisedememesi, beni göremiyor olması. Ben onların düşündüğünden farklı bir monalazoyum. Onlar farklı hislere saplanmışlar. Tekrar teşekkür ederim. Siz çok özelsiniz.Sizin diğer konunuzdan da biliyorum .
Yaşadığınız hissettiğiniz hersey bana o kadar yakın ki.Ve size ,hissettiklerinize inanılmaz saygı duyuyorum .
Sizin şu konunuz evli olup aldatan insanlardan oysa oyle farklı ki bunu cok az insan ayırt edebilir .
Çok teşekkür ederim. Elbetteki yazışırken temkinli davranıyordum.Teyze meyze dinlemeyin bence hayati yasayin. Ozgurlesin. Sevgili yapin. Bence esinizi aldatmis olmamissiniz bir set saklamamissiniz ki. Ama bosansaniz daha iyi. Cunku yani o adam size yuk. Yukluklerin efendisi manyak herif. Bir de genc erkeklerde cidden para yeme motivasyonu olabilir. Hepsinde olmaz belki ama cogunda olur kanimca. Dikkatli olmak lazim.
güldüğün yer kafana şapka olsun terbiyesiz. Güldüğün yer baya işlevsel galiba.Sana bir tarafımla güldüm şimdi.
jigololuk yapan biriyle birlikte olan sübyancı neresiyle güler zaten . en işlek olan yerlerinden ya kıcıyle ya başıylaSana bir tarafımla güldüm şimdi.
Herkesin zikri ne ise fikri de odur. Kendini belli ediyorsun.jigololuk yapan biriyle birlikte olan sübyancı neresiyle güler zaten . en işlek olan yerlerinden ya kıcıyle ya başıyla
Ters söyledim galiba, fikri ne ise zikride odur mu olacaktıHerkesin zikri ne ise fikri de odur. Kendini belli ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?