Milana22
O zaman benim de içim geçmiş, bizim de evlilik öncesi arkadaşlık süreci var zaten, ömrüm kadar tanışıyoruz. :/ Arada bi kalp çarpıntısı ile kapmış beni, şimdi yine stabil.
Dün uyumuyor olsaydı, şu konudan sonra hemen gözünün içine bakacaktım deneyecektim, sabah da unutmuşum uyku mahmuruBu akşam deneyeceğim ondan sonra emin olacağım ama @idrakyollariiltihabi nin tarifine yakın bizde durumlar. "Ne bakıyon? Noldu yine? Niye öyle bakıyon varsa derdin söyle" olayına dönüp oradan mini bir tartışma bile çıkabilir, "Aşkla bak bi" desem, dalgaya alıp gözünü şaşı yaparak aha demesi daha büyük ihtimal geliyor düşününce. Biz çok mu kankeyto olduk acaba? :/
Gencecik çağımda içim geçmiş oyh.
Milana22
O zaman benim de içim geçmiş, bizim de evlilik öncesi arkadaşlık süreci var zaten, ömrüm kadar tanışıyoruz. :/ Arada bi kalp çarpıntısı ile kapmış beni, şimdi yine stabil.
Dün uyumuyor olsaydı, şu konudan sonra hemen gözünün içine bakacaktım deneyecektim, sabah da unutmuşum uyku mahmuruBu akşam deneyeceğim ondan sonra emin olacağım ama @idrakyollariiltihabi nin tarifine yakın bizde durumlar. "Ne bakıyon? Noldu yine? Niye öyle bakıyon varsa derdin söyle" olayına dönüp oradan mini bir tartışma bile çıkabilir, "Aşkla bak bi" desem, dalgaya alıp gözünü şaşı yaparak aha demesi daha büyük ihtimal geliyor düşününce. Biz çok mu kankeyto olduk acaba? :/
Sizi kötü anlamda eleştirmiyorum, yanlış anlamanızı da istemem ama kendinizi ifade ederken evliliğiniz, kendiniz hakkında yazdıklarınızla verdiğiniz cevaplar çeliştiği için üyeler tepki gösteriyor bence.Ne kadar etkileyici ne kadar kendinizi güzel ifade edebilen birisiniz. İmrendim size. Acaba siz böyle bir konu açsaydınız gerçekten tepki farklı mı olurdu. Ben kendimi anlatamadım mı? Kendimi anlatmak konusunda yetersiz kalıyorum demek ki. İnsanlar beni anlasın diye bekliyorum. Siz aşkı yaşayan bir kadınsınız. Sizin adınıza mutlu oldum. Ayrıca muneciğim, özlemişim seni. Çok zeki bir kadınsınız. İyiki varsınız.
eh hep elalemin adamına kadınına acıyacak değiliz ya bugün de kendimize acıyalım bari
Bilemedim , biz daha 5 yillik evliyiz , ondan mi acaba diyecegim ama 5 yil sonra da aynisi olur diye dusunuyorum , olmazsa ben yasayabilecegimi sanmiyorum ya
Ev arkadasindan farkimiz kalmaz ki o zaman , kalir mi bilemedim
Burada bakışma dedik, aşk dedik hatunları üzdük. Aşkın dili her çiftte farklı, kimi senin benim gibi bakışarak, kimi de Gangsta'nın eşi gibi gözlerini şaşı yaparak veya nooption'la eşinin oğlanın wc sonrası uff bu sefer sen ilgilen bakışmalarıyla anlaşıyor.Bilemedim , biz daha 5 yillik evliyiz , ondan mi acaba diyecegim ama 5 yil sonra da aynisi olur diye dusunuyorum , olmazsa ben yasayabilecegimi sanmiyorum ya
Ev arkadasindan farkimiz kalmaz ki o zaman , kalir mi bilemedim
Evet sanirim guzel bakis olayi her insani etkilemiyorBurada bakışma dedik, aşk dedik hatunları üzdük. Aşkın dili her çiftte farklı, kimi senin benim gibi bakışarak, kimi de Gangsta'nın eşi gibi gözlerini şaşı yaparak veya nooption'la eşinin oğlanın wc sonrası uff bu sefer sen ilgilen bakışmalarıyla anlaşıyor.
Askin tanimi herkes icin bambaska kuzuHakket bi tuhaf oldum, herkes böyle olur zannettiğimden herhalde şeapmıyordu. İtiraf etmeliyim ki biraz şeoldum
Bizim de 6 yıla girecek ama çocukluk arkadaşıyız, belki onun laçkalaşması gibi bir şey oldu, gerçekten konu bir farkındalığıma bastı.
Cinsellik olduğu sürece illaki ev arkadaşlığından farkı oluyor, onun çekimi ayrı bir şey eşler arasında da, hani öyle romantizm, aşk dolu ani bakışmalar ve hatıraların aklı yoklaması, belirli belirsiz bir heyecanın eskisi kadar kuvvetli olmasa da seneler sonra bile bir bakışla yanıp sönebilmesi... Sorguladım vallahi kendimi, biraz da kendime hayıflandım itiraf etmeliyim ki.
Konuyu kaynatmayayım, aşkın yaşı yok olayına katılıyorum ben, elbette taraflar evli olmamalı, 20 yaş da kulağa çok fazla geliyor ve benim için tuhaf bir durum ama aşkı ne kadar yoğun hissettim, kendimi ne kadar bıraktım bu duyguya diye de kendimi sorguladım biraz, istemsizce, burada yapılan aşk tanımlarından sonra.
Bu konuda aynıyız seninle, ben de önce gözlere bakarım, bakışlar önemlidir bir de ses tonu, konuşurken ki tonlama, adam kel olabilir göbekli de olabilir ama güzel bakıyorsa konuşmasıyla da etkiliyorsa tamamdır :))) kaldı ki eşimin kafada pek saç kalmadı artık ama gözler ve ses aynı:)))))))Evet sanirim guzel bakis olayi her insani etkilemiyor
Benim bir erkekten etkilenmem icin 1.kistasimdir bakislari , eger bakislari ile duygularini aktaramiyorsa ikinci kez gorusmezdim bile o adamla
Hani herkesin bir kistasi vardir , benimki bakislardir
Bende guzel bakarim , tonla talibim cikmistir cok guzel bakiyorsunuz tanisabilir miyiz diyen
Ama herkes icin onemli degilmis bu bakis hikayesi onu anladim burda kizlarin yorumlarindan sonra
Askin tanimi herkes icin bambaska kuzu
Mesela burda okuyoruz , oluyorum bitiyorum , kendimi sildim , kariyerimi sildim , asigim ben asik konularini
Bende onlara mesela bön Bön bakiyorum , benim icin cok anlamsiz ask icin kendinden vazgecmek ki tam bir sevgi kadiniyim
O yuzden cok sorgulama kendini , herkesin aski yasayisi bambaska
Ay ayniyiz , konusma da onemlidir ama bakis guzel degilse ona bakmam bileBu konuda aynıyız seninle, ben de önce gözlere bakarım, bakışlar önemlidir bir de ses tonu, konuşurken ki tonlama, adam kel olabilir göbekli de olabilir ama güzel bakıyorsa konuşmasıyla da etkiliyorsa tamamdır :))) kaldı ki eşimin kafada pek saç kalmadı artık ama gözler ve ses aynı:)))))))
Ahhaaa sonucunu haber verDoğru.
Benim için daha esprili bir alanda kalıyor olabilir aşk. Beni haline tavrına içten güldürebilen ve aynı zamanda derinden öfkelendirebilen birisi eşim. Bunu bir başkası yapamıyor. Belki de böyle bizdeki tezahürü.
Ama şiir tadındaki romantik bakışı deneyeceğim, çok merak ettim gülmeden ya da dövüşmeden durabilecek miyiz
Galiba ben de güzel bakıyorumEvet sanirim guzel bakis olayi her insani etkilemiyor
Benim bir erkekten etkilenmem icin 1.kistasimdir bakislari , eger bakislari ile duygularini aktaramiyorsa ikinci kez gorusmezdim bile o adamla
Hani herkesin bir kistasi vardir , benimki bakislardir
Bende guzel bakarim , tonla talibim cikmistir cok guzel bakiyorsunuz tanisabilir miyiz diyen
Ama herkes icin onemli degilmis bu bakis hikayesi onu anladim burda kizlarin yorumlarindan sonra
ahaha bakışırız mesela wc de bittiii diye çığıran oğlanın kakasını kim kalkıp silecek diye koltuktan koltuğa bakışırız hatta öpücük bile atarız
Forumda yeni olmama rağmen ikinizin yorumlarına da bayılıyorum. Burda ki yorumlarınızla da beni benden aldınızMilana22
Bak bak, çapkın bir göz kırpışla da tamamla eylemi :))))))Ay ayniyiz , konusma da onemlidir ama bakis guzel degilse ona bakmam bile
Ben gidip bi bakiyim su adama10 dakika gormeyince bile ozluyorum bazen , manyak miyim neyim
Bakis onemlidirGaliba ben de güzel bakıyorum
Eskilerim hep ‘çok yoğun bakıyorsun gözlerinin derinliklerinde kaybolacakmışım gibi hissediyorum’ falan derdi. Soyadım da bakmak ile ilgili en komiği
Erkek arkadaşım biraz odunluğundan biraz kova burcu oluşundan ‘ne’ deyip gülmeye başlıyor uzun süre baktığımda ama onun da gözlerinde bir etkilenmişlik sersemlemişlik fark ediyorum
Kimse kimseye 7/24 iyi olamiyor zatenBak bak, çapkın bir göz kırpışla da tamamla eylemi :))))))Yokuspokus aşkın dili gerçekten herkes de farklı, tabii ki hiç kimse her dakika kumrular gibi değil, olamaz da zaten, bazen adamın gırtlağına çökesim gelir, kadın erkek ilişkilerini çözebilmek mümkün değil, yarım saat önce suikast planları yaparken birden hayatıııııım hadi gel kahven hazır diyebiliyorsun :))
Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Bakis onemlidir
Benim bi kova sevgilim vardi , o da cok guzel bakardi , hatta soyle bir analizim bile var , hava ve su grubu erkekleri daha guzel bakiyor digerlerinden , kendi tecrubelerimden olustirdugum istatiksel bilgi
Ama şiir tadındaki romantik bakışı deneyeceğim, çok merak ettim gülmeden ya da dövüşmeden durabilecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?