- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
Herşey ortada. Neyse bol kazançlar size de jigolonuza daHerkesin zikri ne ise fikri de odur. Kendini belli ediyorsun.
Teşekkür ederim. Bunu aynı evi paylaştığım eşim bile anladı. Aramızda hiç bir şey yoksa da yinede kıskanç bir adamdır. Ama saygı duydu. Sonra bütün arkadaşlarım, serbest olanıda muhafazakar olanıda saygı duydu. Hatta gülüp şakalaştık. Onlar beni tanıyorlar ve içimi biliyorlar. Beni yargılama gereği duymadılar. Desteklediler. Engelledim deyince kızdılar bile bana. Sakal bırakırdı, şöyle yapsa hoş görünürdü vs akıl verdiler. Demek ki siz de beni tanımadan anladınız. Buradaki kötü yorumların sebebi arkadaşların benim kalbimi hisedememesi, beni göremiyor olması. Ben onların düşündüğünden farklı bir monalazoyum. Onlar farklı hislere saplanmışlar. Tekrar teşekkür ederim. Siz çok özelsiniz.
Boşanacağım ama..ikimizde ödenmesi gereken kredi borçları.. ki hiç biri bizim şahsi borçlarımız değil. bir yığın sorunla mücadele ediyoruz. Paramız bize kalmıyorki. Benim kardeşim, onun eniştesi iflas ettiler ve onların borçlarını kapatmaya çalışıyoruz. Eşimle aramda her ne kadar karı koca ilişkisi yoksa da kardeşim için üzüldü ve dünyanın kredisini çekti. İki minibüsünü satıp parasını kardeşime verdi. Bende kredi çektim ve onları hep biz ödüyoruz. Kardeşim, kendini mafyadan, tefeciden kurtarsında , kendimiz için başka bir şey isyemiyoruz. Böyle sıkıntılarla cebelleşirken küçük bir kaçamak yapmış oldum işte. Bizde boşanmak istiyoruz. Ama yeni evler açmak için para lazım. Biz paramızla borçlarımızı bitirmeye uğraşıyoruz. Üstelik çoğu da benim kardeşim için yapılmış borçlar. Bu durumda ben nasıl hadi bay ben gidiyorum. Borçların hepsini sana yıkıyorum, paramı kendim için harcayacağım,, sen de kardeşim için yaptığımız borçları ödeyeceksin diyemem ki. Boşanabilmemiz için bize piyangodan ikramiye çıkması gerekiyor. Elimiz kolumuz bağlı, beraber kalmaya mecburuz şimdilik. Bu sorunlarımız olmasa çoktan boşanmıştık. Elimiz mahkum.Ablacigim lutfen kendinize bir zaman-sure hedefi koyun (mesela Agustos/Eylul 2019) ve o zamana kadar bosanip sosyal aglardan baska platformlardan gercek yasamdan ask arayisinda girin. Aski yasamanin asla yasi olmaz ve ask da seks de bence de cok onemli.
Ben 31 yasinda girecegini 23-27 yaslarim arasinda beni bitiren vajinismus hastaligimi korukleyen her turlu siddeti uygulayan bir sevgilim oldu ve onun yasattigi travmadan sonra 40 kilo aldim vucuduma hayata küstüm depresyonlara girdim. Ama bir an bile terk ettigime pisman degilim. Zararin neresinden donsek kardir. Esiniz sizin ruhunuzda kimbilir ne korkunc yaralar aciyor, acmakta. Son verin su ise. Sosyal medyadaki iki guzel soz bile sizi ne kadar etkilemis. Bunlari gercek hayatta hoslandiginiz biriyle dusunun. Hicbir sey olmasin flortlesmenin begenilmenin ozgur olmanin o heyecanini dusunun. Hic gec degil. Hadi yapin bunu. Yasaminizi hak etmeyen okuzun teki icin harcamayin. Kedilerinizle yeni bir yasam kurun ev bakin bahceli. Butun ev sizin olsun hobi odasi yapin. Daha kucuk olur belki su anki evinizden ama ozgurluk yalnizlik gibi olmaz. O eve sevgilinizi cagirmak onunla uzun uzun kahvalti etmek su anki konforunuzu size aratmayacaktir. Yapabilirsiniz.
Kendimi sorgulamama neden oluyorsunuz :))) ay cidden mi şaka yapmıyorsunuz değil mi? Bak 47 yaşında kadınım eğleşmeyin benimle:)) hiç eşlerinizin gözlerine bakmaz mısınız? Kaşı gözü kirpiği cazip gelmez mi? Hani çoook romantik bir kadınım desem değilim ama biz bakışıyoruz:))) anammm konu yine bakışmaya geldi, bir şey değil eşleriniz nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri, gidin o kadına söyleyin hasta etmesin insanı diyecek:)))
Boşanacağım ama..ikimizde ödenmesi gereken kredi borçları.. ki hiç biri bizim şahsi borçlarımız değil. bir yığın sorunla mücadele ediyoruz. Paramız bize kalmıyorki. Benim kardeşim, onun eniştesi iflas ettiler ve onların borçlarını kapatmaya çalışıyoruz. Eşimle aramda her ne kadar karı koca ilişkisi yoksa da kardeşim için üzüldü ve dünyanın kredisini çekti. İki minibüsünü satıp parasını kardeşime verdi. Bende kredi çektim ve onları hep biz ödüyoruz. Kardeşim, kendini mafyadan, tefeciden kurtarsında , kendimiz için başka bir şey isyemiyoruz. Böyle sıkıntılarla cebelleşirken küçük bir kaçamak yapmış oldum işte. Bizde boşanmak istiyoruz. Ama yeni evler açmak için para lazım. Biz paramızla borçlarımızı bitirmeye uğraşıyoruz. Üstelik çoğu da benim kardeşim için yapılmış borçlar. Bu durumda ben nasıl hadi bay ben gidiyorum. Borçların hepsini sana yıkıyorum, paramı kendim için harcayacağım,, sen de kardeşim için yaptığımız borçları ödeyeceksin diyemem ki. Boşanabilmemiz için bize piyangodan ikramiye çıkması gerekiyor. Elimiz kolumuz bağlı, beraber kalmaya mecburuz şimdilik. Bu sorunlarımız olmasa çoktan boşanmıştık. Elimiz mahkum.
Ne kadar etkileyici ne kadar kendinizi güzel ifade edebilen birisiniz. İmrendim size. Acaba siz böyle bir konu açsaydınız gerçekten tepki farklı mı olurdu. Ben kendimi anlatamadım mı? Kendimi anlatmak konusunda yetersiz kalıyorum demek ki. İnsanlar beni anlasın diye bekliyorum. Siz aşkı yaşayan bir kadınsınız. Sizin adınıza mutlu oldum. Ayrıca muneciğim, özlemişim seni. Çok zeki bir kadınsınız. İyiki varsınız.monalazo
sizden 6 yaş küçük bir kadınım, aşkı tanırım, beni yanlış anlamayın ama sizin tabirinizle aşık ve hüsrana uğramış bir kadın, aşkını ve hüsranını açtığı konuyu okuyanlara hissettirebilir, aşk romanlarının da okuyucusuna o hissi geçireni makbuldür çünkü aşk iliğine kemiğine kadar hissetmektir, bir insana aşık olmak için, ona olan aşkınızı tasvir etmek için illa onu görmeniz gerekmez sizin aptalca dediğiniz romantik sözler bile içinizi ısıtır, ki gerçek aşkı yaşıyor olsaydınız ve bunu hissediyor olsaydınız romantik sözler size bir şiirin mısraları, içinizi ısıtan bir şarkının sözleri gibi gelirdi.
Aşkın romantizmi toyluk da olur demeyin sakın inanmam, aşkın yaşı yoktur, yaşınız kaç olursa olsun, aşka hasretseniz, aşka aşıksanız ve aşk istiyorsanız hayalinizde bir mecnun yaratabilirsiniz, onun bir bakışı, bir gülüşünü hayal etmek bile kalbinizin ritmini değiştirir, hayal ettiğiniz o gözlerde kaybolursunuz, onunla uyumak onunla uyanmayı hayal edersiniz, kalp atışlarında isminizi ararsınız, her aklınıza geldiğinde yanında olabilmek için dünyaları verirsiniz, bazen aklınıza size söylediği bir söz gelir gülümserken bulursunuz kendinizi, aklınız ve kalbiniz arasında gidip gelirsiniz, duygularınız karışır, onu bir başkasıyla düşünmek dahi içinizi acıtır.
Hele de sizin gibi imkansız aşk yaşıyor olsam acıma çaresizliğime kelimeler yetmezdi zira aşk güçlü bir duygudur, tabii gerçek bir aşksa, bir kadın aşık olmuşsa kendini sizin tasvir ettiğiniz gibi anlatmaz, siz sanki aşkı yüzeysel ve dışarıdan anlatır gibi yazmışsınız içinde duygu yok, siz aşık değilsiniz belki hoşlanmak, belki etkilenmek ama aşk değil yaşadığınız.
Bitirdim zaten. O mesele bitti. Haklısınız, tehlikeli bir duruma sokabilirdik kendimizi.Yaaa anladim( Allah yardimciniz olsun! Bence o zaman esinizin dedigini yapin dicem aslinda su an tepki alacagimi bile bile. Ama kiskanip sonradan ariza cikarmayacagina eminseniz tabi ki. Sonrasinda basiniza daha cok bela almak (ne bileyim mesela karsimdaki kisinin evli olmasina bagli arizalar esinizin bir anda arizaya baglayip tazminat istemesi zina davasi acmasi vs ihtimaller) cok daha kotu olur. Ama bir yandan da hayat geciyor ya. Ben sizi yargilayamadim haklisiniz bence.
Genelde ama salondada oturuyor. Artık ben hep mutfakda takılıyorum. Birbirimize görünmüyorz yani.Sizi o kadar çok merak ediyorum kiihayatınızdan bir roman yazılabilir yada film çekilebilir bu arada eşiniz hala yüklükte mi?
Anlaşılmak, harika bir duygu, teşekkür ederim. Ne güzel yazdınız.Realiteyi ,samimiyeti,hüznü, kırkınlıgı ;dürtülerinizi ,sevgi aidiyet yoksunluğunuzdan çektiğiniz ıstırabı ,hayatınıza dair hayal kırıklarınızı her bi satırınızda o kadar net okuyabiliyorum ki..
Tüm bunlara rağmen oldukça cesur ve güçlü bi kadın..
Beden eskiyince ruhunda oyle olacağını sananlar var..Oysa ne yanılırlar ..
Munenin aşka saygısı varda ondan canım.bu teyze neden hala bam lanmamış onu anlamadım
Menopoza girdiğin zaman lazım olur belki aklına küpe olsun. Menopoz sadece doğurganlığın bittiği anlamına gelir.. cinsel duyguları yöneten tek hormon öströjen değildir. Beynimiz en büyük cinsel organınımızdır. Her şey psikolojimizle ilgili. Menopoza girersinde her şeyin bittiğini düşünmek gibi bir yanılgıya düşersin diye yazıyorum. Menopozdan sonraki dönem bir kadın için kendi cinselliğinin altın çağıdır. Tabi uyumlu bir partneri varsa..Menapoz bile kesmemiş teyzeyi.
Menopoza girdiğin zaman lazım olur belki aklına küpe olsun. Menopoz sadece doğurganlığın bittiği anlamına gelir.. cinsel duyguları yöneten tek hormon öströjen değildir. Beynimiz en büyük cinsel organınımızdır. Her şey psikolojimizle ilgili. Menopoza girersinde her şeyin bittiğini düşünmek gibi bir yanılgıya düşersin diye yazıyorum. Menopozdan sonraki dönem bir kadın için kendi cinselliğinin altın çağıdır. Tabi uyumlu bir partneri varsa..
Menopoza girdiğin zaman lazım olur belki aklına küpe olsun. Menopoz sadece doğurganlığın bittiği anlamına gelir.. cinsel duyguları yöneten tek hormon öströjen değildir. Beynimiz en büyük cinsel organınımızdır. Her şey psikolojimizle ilgili. Menopoza girersinde her şeyin bittiğini düşünmek gibi bir yanılgıya düşersin diye yazıyorum. Menopozdan sonraki dönem bir kadın için kendi cinselliğinin altın çağıdır. Tabi uyumlu bir partneri varsa..
Dedi çılgın bakire
Hemde bana dedi
Ben zaten böyle bir insan görmedim
Kadın bakire senelerin evli barklı çocuk sahibi kadınlarına seks dersi veriyor
Ne güldüm ya
Gercekten mi ya , hic mi bakismazsiniz be yawahaha yok yahu şaka değil.. 17 senedir evliyim 5 sene de öncesi 22 sene eder adamı sünnetinden beri tanıyorum nerdeyse ne kaşı ne kirpiği:))
Milana22 tamam tamam kabul içim geçmiş :)
Gercekten mi ya , hic mi bakismazsiniz be yaw
ahaha yok yahu şaka değil.. 17 senedir evliyim 5 sene de öncesi 22 sene eder adamı sünnetinden beri tanıyorum nerdeyse ne kaşı ne kirpiği:))
Milana22 tamam tamam kabul içim geçmiş :)
Allah canini almasin koptum beahaha bakışırız mesela wc de bittiii diye çığıran oğlanın kakasını kim kalkıp silecek diye koltuktan koltuğa bakışırız hatta öpücük bile atarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?