Foto attı, büyü bozuldu

Yahu adam evli evli. Ettafınızdaki herkes mi akıl tutulması yaşıyor anlamadım ki.!!!!!

Boşanacağım ama..ikimizde ödenmesi gereken kredi borçları.. ki hiç biri bizim şahsi borçlarımız değil. bir yığın sorunla mücadele ediyoruz. Paramız bize kalmıyorki. Benim kardeşim, onun eniştesi iflas ettiler ve onların borçlarını kapatmaya çalışıyoruz. Eşimle aramda her ne kadar karı koca ilişkisi yoksa da kardeşim için üzüldü ve dünyanın kredisini çekti. İki minibüsünü satıp parasını kardeşime verdi. Bende kredi çektim ve onları hep biz ödüyoruz. Kardeşim, kendini mafyadan, tefeciden kurtarsında , kendimiz için başka bir şey isyemiyoruz. Böyle sıkıntılarla cebelleşirken küçük bir kaçamak yapmış oldum işte. Bizde boşanmak istiyoruz. Ama yeni evler açmak için para lazım. Biz paramızla borçlarımızı bitirmeye uğraşıyoruz. Üstelik çoğu da benim kardeşim için yapılmış borçlar. Bu durumda ben nasıl hadi bay ben gidiyorum. Borçların hepsini sana yıkıyorum, paramı kendim için harcayacağım,, sen de kardeşim için yaptığımız borçları ödeyeceksin diyemem ki. Boşanabilmemiz için bize piyangodan ikramiye çıkması gerekiyor. Elimiz kolumuz bağlı, beraber kalmaya mecburuz şimdilik. Bu sorunlarımız olmasa çoktan boşanmıştık. Elimiz mahkum.

ahaha yok yahu şaka değil.. 17 senedir evliyim 5 sene de öncesi 22 sene eder adamı sünnetinden beri tanıyorum nerdeyse ne kaşı ne kirpiği:))
Milana22 tamam tamam kabul içim geçmiş :)

Yaaa anladim ( Allah yardimciniz olsun! Bence o zaman esinizin dedigini yapin dicem aslinda su an tepki alacagimi bile bile. Ama kiskanip sonradan ariza cikarmayacagina eminseniz tabi ki. Sonrasinda basiniza daha cok bela almak (ne bileyim mesela karsimdaki kisinin evli olmasina bagli arizalar esinizin bir anda arizaya baglayip tazminat istemesi zina davasi acmasi vs ihtimaller) cok daha kotu olur. Ama bir yandan da hayat geciyor ya. Ben sizi yargilayamadim haklisiniz bence.

Ne kadar etkileyici ne kadar kendinizi güzel ifade edebilen birisiniz. İmrendim size. Acaba siz böyle bir konu açsaydınız gerçekten tepki farklı mı olurdu. Ben kendimi anlatamadım mı? Kendimi anlatmak konusunda yetersiz kalıyorum demek ki. İnsanlar beni anlasın diye bekliyorum. Siz aşkı yaşayan bir kadınsınız. Sizin adınıza mutlu oldum. Ayrıca muneciğim, özlemişim seni. Çok zeki bir kadınsınız. İyiki varsınız.

Bitirdim zaten. O mesele bitti. Haklısınız, tehlikeli bir duruma sokabilirdik kendimizi.

Sizi o kadar çok merak ediyorum kii hayatınızdan bir roman yazılabilir yada film çekilebilir bu arada eşiniz hala yüklükte mi?
Genelde ama salondada oturuyor. Artık ben hep mutfakda takılıyorum. Birbirimize görünmüyorz yani.

Anlaşılmak, harika bir duygu, teşekkür ederim. Ne güzel yazdınız.

Menapoz bile kesmemiş teyzeyi.
Menopoza girdiğin zaman lazım olur belki aklına küpe olsun. Menopoz sadece doğurganlığın bittiği anlamına gelir.. cinsel duyguları yöneten tek hormon öströjen değildir. Beynimiz en büyük cinsel organınımızdır. Her şey psikolojimizle ilgili. Menopoza girersinde her şeyin bittiğini düşünmek gibi bir yanılgıya düşersin diye yazıyorum. Menopozdan sonraki dönem bir kadın için kendi cinselliğinin altın çağıdır. Tabi uyumlu bir partneri varsa..

Hanımefendi,

5 yıl önce menapoza girdim bana öğretmeyin bunları.
Karşınızda cahil bir kadın yok,buda siziin kulağınıza küpe olsun.

Dedi çılgın bakire

ahaha yok yahu şaka değil.. 17 senedir evliyim 5 sene de öncesi 22 sene eder adamı sünnetinden beri tanıyorum nerdeyse ne kaşı ne kirpiği:))
Milana22 tamam tamam kabul içim geçmiş :)
Milana22

O zaman benim de içim geçmiş, bizim de evlilik öncesi arkadaşlık süreci var zaten, ömrüm kadar tanışıyoruz. :/ Arada bi kalp çarpıntısı ile kapmış beni, şimdi yine stabil.

Dün uyumuyor olsaydı, şu konudan sonra hemen gözünün içine bakacaktım deneyecektim, sabah da unutmuşum uyku mahmuru Bu akşam deneyeceğim ondan sonra emin olacağım ama Idrakyollariiltihabi nin tarifine yakın bizde durumlar. "Ne bakıyon? Noldu yine? Niye öyle bakıyon varsa derdin söyle" olayına dönüp oradan mini bir tartışma bile çıkabilir, "Aşkla bak bi" desem, dalgaya alıp gözünü şaşı yaparak aha demesi daha büyük ihtimal geliyor düşününce. Biz çok mu kankeyto olduk acaba? :/

Gencecik çağımda içim geçmiş oyh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…