Foto attı, büyü bozuldu

Kedileri neden bırakıyor? O yavrucaklarin günahı ne ki onlari da alsın. Alışmışlardir zaten kadina

Hayatım "Batarken ufuktan bir akşam güneşi bırakıp gitmiştin beni sen sevgilim" diyecek kadar romantik bir kocan yok diye boyle maceraya gerek varmi. Önce boşan maaşın veya emekli vs yokmu . Sonra 35lik keltosun engelini kaldırırsın.

AA gangsta siz bakışmıyor musunuz ne garip. Ben gözlerimi beyimin gözlerine dikiyorum, uzun uzun bakıyorum o da bana "ne cins cins bakıyorsun yine he sor sor neye takıldın hadi buyur ne mıçıcan yine" diyor. Romantizmde zirveye ulaşıyoruz böylelikle. Ben de bunun üzerine "sen 3 milyar 5 Yüz milyonu ne yaptın bu ay. Yine beş parasız kaldık" diyorum. Ah aşk!

Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.
Kocanızın da sizin de mideniz çok geniş maşallah. Bence bu konu fake. Gerçek olamayacak kadar ahlaksızlık içeriyor

Menapoz bile kesmemiş teyzeyi.
Her canlının insanın sevgiye ihtiyacı vardır. Her yaşta insan sevmek sevilmek ister. Menepoz da olsa Yaşı 80 de olsa bu değişmez bana göre. Ama evliyken ve çocuğun yaşındaki biriyle değil. Şartlar uygun olmalı. Sonra sevsin de sevilsin de.

Mutlaka öylede,evli insanın neredeyse çocuğu yaşında birine ilgi duyması mide bulandırıcı.

Ablacigim lutfen kendinize bir zaman-sure hedefi koyun (mesela Agustos/Eylul 2019) ve o zamana kadar bosanip sosyal aglardan baska platformlardan gercek yasamdan ask arayisinda girin. Aski yasamanin asla yasi olmaz ve ask da seks de bence de cok onemli.

Ben 31 yasinda girecegini 23-27 yaslarim arasinda beni bitiren vajinismus hastaligimi korukleyen her turlu siddeti uygulayan bir sevgilim oldu ve onun yasattigi travmadan sonra 40 kilo aldim vucuduma hayata küstüm depresyonlara girdim. Ama bir an bile terk ettigime pisman degilim. Zararin neresinden donsek kardir. Esiniz sizin ruhunuzda kimbilir ne korkunc yaralar aciyor, acmakta. Son verin su ise. Sosyal medyadaki iki guzel soz bile sizi ne kadar etkilemis. Bunlari gercek hayatta hoslandiginiz biriyle dusunun. Hicbir sey olmasin flortlesmenin begenilmenin ozgur olmanin o heyecanini dusunun. Hic gec degil. Hadi yapin bunu. Yasaminizi hak etmeyen okuzun teki icin harcamayin. Kedilerinizle yeni bir yasam kurun ev bakin bahceli. Butun ev sizin olsun hobi odasi yapin. Daha kucuk olur belki su anki evinizden ama ozgurluk yalnizlik gibi olmaz. O eve sevgilinizi cagirmak onunla uzun uzun kahvalti etmek su anki konforunuzu size aratmayacaktir. Yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…