- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Kedileri neden bırakıyor? O yavrucaklarin günahı ne ki onlari da alsın. Alışmışlardir zaten kadinaLütfen o kedileri birakip artik kend hayatiniza onunuze bakin. Yeni bir yasam kapinizin ardinda ve adim atmak hic zor degil. Yani sirf kediler var diye nefret ettigim biriyle evli kalip ve onu 20 yas kucuk biriyle aldatmak herseyden once sizin karakterinize yakismiyor.. bence bunlarin hepsi suan bulundugunuz ruh sagligindan. Daha once psikolojik destek aldiniz mi?
Şaka mısın teyze. Kafayı mı yedin teyze. Çok mu paran var da oğlun yaşındaki çocukla beraber olacan. . Aklını başına devşir. Bizde biraz yaşının adamı ol derler. Besmele çek teyze besmele.O 35 ben 54
Ne güzel maşallah. İmendim.
Ya ben bu göz olayını test edeceğim heyecan yaptım, bayadır adamın gözlerinin içine bakmıyorum ben galiba, yani sallamıyorum pek bakıyor muyum bakmıyor muyum; karşıma alıp "Uzuun uzun bi baksana bana" diyeyim bakayım o delici bakışları seneler öncesinden çıkıp gelecek mi? :)))
İlave edeyim:
Hakikaten pek sallamıyoruz biz bakışlarımızı filan hiç dikkat etmedim, öyle bi moddayız uzun süredir. İlginç geldi, unutmuşum.
Kocanızın da sizin de mideniz çok geniş maşallah. Bence bu konu fake. Gerçek olamayacak kadar ahlaksızlık içeriyorHayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.
O 35 ben 54
Bu yorumun üstüne konu kapanmalı zaten. iki kelimeyle bu kadar güzel özetlenirdi.mideler konya ovası
Şaka mısın teyze. Kafayı mı yedin teyze. Çok mu paran var da oğlun yaşındaki çocukla beraber olacan. . Aklını başına devşir. Bizde biraz yaşının adamı ol derler. Besmele çek teyze besmele.
Menapoz bile kesmemiş teyzeyi.
Kaç yaşındaymış okuyamadım hepsini
Her canlının insanın sevgiye ihtiyacı vardır. Her yaşta insan sevmek sevilmek ister. Menepoz da olsa Yaşı 80 de olsa bu değişmez bana göre. Ama evliyken ve çocuğun yaşındaki biriyle değil. Şartlar uygun olmalı. Sonra sevsin de sevilsin de.Menapoz bile kesmemiş teyzeyi.
Her canlının insanın sevgiye ihtiyacı vardır. Her yaşta insan sevmek sevilmek ister. Menepoz da olsa Yaşı 80 de olsa bu değişmez bana göre. Ama evliyken ve çocuğun yaşındaki biriyle değil. Şartlar uygun olmalı. Sonra sevsin de sevilsin de.
54 yaşındaymış,ergende 25 .
2 saat kusma emojisini aradım bulamadım
Böğkkkkkkkk
Üstelik adam da evliMutlaka öylede,evli insanın neredeyse çocuğu yaşında birine ilgi duyması mide bulandırıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?