Teşekkür ederim, faydalı yorumun için. Bende döndüm zaten. Engel koydum. Sadece beynim lapa gibi olmuş. Bu ruh halinden kurtulamıyorum. Kalbimde büyük bir boşluk açılmış. Biraz dertleşip, biraz azar işitip kendime gelebilmek için bu konuyu açtım. Kafamı dağıtmak istedim. İki haftadır büyük bir bocalama içindeyim. Teşekkür ederim bana yorum yazdığın için.Sevgili M monalazo seni tanimasam bu konuya cok kizardim ama nasil bir evliligin oldugunu biliyorum. İnternette tanistigin adama olan ilgin de sirf bu yüzden. Lütfen ilerletme pisman olursun. Kendine baska ugraslar bul, unut bu meseleyi. Bu arada kimse sinanmadigi günahin masumu degildir. Yapilan kötü yorumlara aldirma. Haketmedigini düsünüyorum. Ama bir hatanin icindesin lütfen dön.
Şaka olmanızı diliyorum , 20 yaş küçük ne demek ya çocuğunuz yaşında her koşulda....Evli olmanıza hiç bir şey demiyorum sadeceArkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Hanımefendi onlar yaradılış itibariyle doğal ortama alışırlar merak etmeyin. Ayrıca evlat dan farksız gelebilir size ama bir çocuk dışarda yaşayamaz amaKedilerim evden başka ortam bilmiyorlar. Onlar evlatdan farksız
Zaten son verdim. Azıcık derteşmek istedim. Kk ileri görüşlü, anlayışlı kadınlarıyla!Aldatmak cok kotu bir sey... aldatılmak daha kotu olsa gerek. Evli kadinlara zaafi olan ergenlerden biridir. Bu igrenclige bir son verin.
Acemilik benimki de.ilk kez böyle bir şey yaptım.20 yaş küçük birinden george clooney karizması beklemiyordunuz herhalde. Kaldı ki internet üzerinden yapılan tanisiklikta muhabbeti ilerletmeden resmini görmek çok daha doğru bir karar olacaktır.
Doğal ortam diye bir şey kaldımı? Ayrıca sevgiye ihtiyaçları var. Doğal ortamda tehlikeden başka bir şey yokHanımefendi onlar yaradılış itibariyle doğal ortama alışırlar merak etmeyin. Ayrıca evlat dan farksız gelebilir size ama bir çocuk dışarda yaşayamaz amayaşar. Neyse siz bilirsiniz.
hiç 3. sayfa haberi okumuyorsunuz heralde, 20 yaş küçük sizi neden sevsin? para avcısı erkek tipi bunlar...Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Size birşey olsa yetiştirme yurdu mu bakacak onlara. Hayvanları aşağı görmüyorum beğenmedim ifadesi atmaniza gerek yok sadece onlari çocuk gibi görmeniz garip geliyorDoğal ortam diye bir şey kaldımı? Ayrıca sevgiye ihtiyaçları var. Doğal ortamda tehlikeden başka bir şey yok
Nasil tehdit?k etti gorustukleri miBüyük ihtimal kendisi evlidir, evli olan erkekler evliyim demez çünkü. Yaş büyük olur küçük olur, amaç fantezi olsun, sohbet olsun.
Benim bir yakınım bayan da aynı böyle davranıyordu, kocası ayrı aldatıyordu, kadın da bir iki derken reel görüşmelere kadar gitti işin ucu, maddi durumu iyi adamlarla görüştüğü halde 1000 2000 lira gibi miktarlarda tehdit edildi durdu kadın. Bir sürü borca girdi. Hala devam ediyor konuşmaya İnternet üzerinden sanırım.
Sonu iyi degil bu işlerin
Valla haklısınız neler neler okuyoruz işte ne bıleyım bu olayların sonu cinayetle bile bitebiliyorhiç 3. sayfa haberi okumuyorsunuz heralde, 20 yaş küçük sizi neden sevsin? para avcısı erkek tipi bunlar...
Mahallene rezil ederim, eşine olur olmadık şeyler anlatırım, internetten rezil ederim diyerek para kopardılar, yalan dolanla herkesten para istedi, korkusuna eşine de söyledi, o da önemsemiyor ama bahaneyle maaşını elinden aldı eşi de(o da aldatıyor) Kişilik karakter meselesi bu hala da yapmaya devam ediyor diye biliyorum.Nasil tehdit?k etti gorustukleri mi
Evli kadinin yazismasini onaylayan insanlara ileri görüşlü mu deniyordu :))Zaten son verdim. Azıcık derteşmek istedim. Kk ileri görüşlü, anlayışlı kadınlarıyla!
Sadece bir hafta yazıştık. Bilemem dediğiniz doğru olabilirde. Ancak ben çok mutlu olmuştum muhabbetinden. Beni kandırdığı gibi bir şey düşünmedim çünkü dediğim gibi zaten soruma cevap vermişdi ve sağlıkla ilgili kalp, kanser böbrek, hemoroidli hastaların okuşturduğu kapalı bir grupda bir erkek kadın tavlamaya çalışmaz diye düşündüm. Bana bu yüzden daha güvenilir bir ortam gibi geldi.Yumurtalık kisti dediğinize göre jinekolog.
Hiç mi acil doğum gelmiyordu yada nöbeti olmadı.
Benim doğum doktorum maça gitmek için bile hastlarını kontrol ederdi de
Hç gerçekçi değil sizin yaşınızdaki bir insan nasıl bunu yer hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?