Foto attı, büyü bozuldu

Bence yardım alın cunku bir insanın boşlukta olması zaafları tetıkleyebılıyor ve de insanın başına olmayacak işler getirebiliyor

Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.

O zaman neden bosanmiyorsunuz?
Anlasamiyorsunuz, olmuyor. Olabilir, ayrilabilirsiniz.
Bosanmis olarak da yolunuzu cizene dek ayni evde yasayabilirsiniz.
Adami gectim; sizin acinizdan bakiyorum, ben evliyken baska adamlarla yazismama yorumlar yapip tavsiye veren bi adamla evli kalmam.

Eh tüm diğer kadınlarda böyle düşünüyordur muhtemelen. Doktor ayağı da yapıyorsa iyi ekmek çıkarıyordur kendine.
Benim annemin arkadaşı da emekli savcı sanıp sağlam para yedirmişti birine.
Annem demişti savcı adam internetten eş mi bulur diye.
Yani bazı dolandırıcıların özellikle aradığı yaş grubu bu nedenle sizintaş grubunuz

Siz tipini begenmemissiniz hayal kırıklığı olmuş.
Bir dahakine konuşmayı çok uzatmadan tipini de bir görmenizi öneririm
Fazla dert edilecek bir mesele değil bence atlatirsiniz

Doktor ayagı yapmak inanın hiç zor değil biraz okursun yuvarlak şeyler söylersın bunu da ya hastanın anlayacagı gibi anlatıyorız ayagına yutturursun hadi onu da gectım latince kelimeleri saçma sapan yerlerde kullanıp yine yutturursun.İnternet çagındayız ya da açar bakarsın bu

Zerrin Özer'in başına gelenleri görmüşsünüzdür evlendiği adam bir sürü kadını dolandırmış , sosyal medyada böyle tipler çok dolanıyor çete gibi güvenmeyin 35 yaşındaki bir erkeğin 54 yaşında bir kadından beklentisi iyi niyetli değildir.

Benden 20 yas küçük cok cocuk duruyor aklımdan çıkmıyor. Bi öküzle evliyim zaten yazistigimi da biliyor. Çocukla görüşeyim mi yazışmaları beni cezbediyor. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Sanırım ülkemiz henüz bu kadarina hazır değil

Kadin buyuk yada erkek buyuk 10 yaştan sonraki farklar bana gore subyancılık

Zaten son verdim. Azıcık derteşmek istedim. Kk ileri görüşlü, anlayışlı kadınlarıyla!

hoşgeldin yoktun bayağıdır.
değişen bir şey yok belli ki hala kedilerinin arkasına sığınıyorsun.
her şeyin oluru da var olmazı da ileri görüşle alakası yok ne yazık ki...

Evli olmayaydın, bir şans ver delikanlıya derdim :)

20 yaşında anne olanlar var bir Düşünsenize siz gen kız ken o bebek ti çok itici ben bazen kendi yasitlarimi olgun olmadıkları için kendimden küçük kardeşim gibi görüyorum koskoca 20 yaş tövbe tovbe önce bir bosanin sonra bunun muhakemesini yaparsınız !

Beni kandıracak olsa güzel bir adamın fotoğrafımı atardı diye inanıyorum. Çünkü paylaştığı fotoğrafın pek de cazip bir tarafı yokdu. Kandıracak olan her şeyi hesap eder...... diye düşünüyorum.

Neresinden tutalım konunun. Kocaman evli bir kadın, 20 yaş küçük bir çocuğa ilgi duyuyor. Bu yetmiyor, buraya konu açıyor. Resmi de beğenmemiş. Destek mi bekliyorsunuz. İçimden geçen herşeyi yazabilsem keşke. Neyse herkes anlamıştır umarım.

Amma özgüvenliymişsin. Bu kadar senedir böyle bir hayata kendini mahkum eden cesaretsiz bir kadın 20 yaş küçük adamın kendisine aşık olabileceğine inanacak kadar özgüvenli
Gerçekten 35 yaşındaki bir adam sizce 54 yaşındaki bir kadınla neden beraber olmak istesin? On yaş olsa olabilir de adam bundan beş sene sonrasında yanında 60ında kadın mı ister?
Siz yazdıça hayret ediyorum. Yaşınızdan beklenen mantık öngörü fln yok.
Toy bir kız inanır bunlara ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…