Sünnet Fotoğraf a bakar mısınız

cayiroba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
106
29
98
Oğlum 17 gün önce sünnet oldu. Görüntü bu ve benim aklım a takıldı buruk buruk duruyor diğer tarafı düz duruyor. Doktora gönderdim fotoyu 6 aya kadar düzelir dedi. Ama sanki dikişi yanlış yapılmış gibi geldi bana. İçim içimi yiyor. Böyle olup düzelen oldu mu?

Çocuğunuzun mahremini internete koymamalısınız:KK12: Hiç hoş bir davranış değil.
Aynı şey size yapılsa, anneniz bebekliğinizdeki cinsel organınızın fotoğrafını böyle bir platformdan yayınlasa bunu kabul eder misiniz?! Lütfen bu fotoğrafı kaldırın!

Buradaki kadınlar ne yapacak, ne bilecek? Doktor muyuz biz?Gidin doktora gösterin!

Okadar çocuk istismarı üzerine bas bas hergün konular yapılıyor ve siz kendi yavrunuzun özel bölgesini fotoğrafa çekip her kitleye açık bir platformda yayınlıyorsunuz ? Hanımefendi iyi misiniz siz ? :sinirli:

Oğlum 17 gün önce sünnet oldu. Görüntü bu ve benim aklım a takıldı buruk buruk duruyor diğer tarafı düz duruyor. Doktora gönderdim fotoyu 6 aya kadar düzelir dedi. Ama sanki dikişi yanlış yapılmış gibi geldi bana. İçim içimi yiyor. Böyle olup düzelen oldu mu?
Geçmiş olsun resim yok ama içinize sinene kadar Dr gösterin çünkü benim oğlumun sünnet derisi yapışmış sünneti yapan Dr değil başka bir urolüro hekimi eliyle sünnet derisini ayırdı ben sizi çok iyi anlıyorum benzer konuyu açtım ama dönen olmadı sonuçta anneyiz ve telasli olabiliyoruz.

Aynı dr eğer hata yapmışsa bunu kabullenmez farklı bir dr a gidin

Back
X