Ne kadar safsınız. Benim iş yaptığım bir adam vardı. Evli ve 4 çocuk babası. Facebook’unda ilişki durumunda bekar yazıyordu. Bazı evlilikler öyle, açık ilişki.tatlım adamla her gece bu saatlere kadar konuşuyoruz. nasıl evli olsun ?
Karısının haberi var mı acaba bundan? Çünkü facebook ilişki durumunda açık ilişki seçeneği var diye biliyorum.Ne kadar safsınız. Benim iş yaptığım bir adam vardı. Evli ve 4 çocuk babası. Facebook’unda ilişki durumunda bekar yazıyordu. Bazı evlilikler öyle, açık ilişki.
Facebook’tan olmasa bile yaşantı tarzından haberi var. Kadını eve koymuş, sindirmiş, kadıncağız çocuklarla boğuşuyor. Adam dışarda istediği gibi bir hayat yaşıyor. Ayrıca bir şey söyleyeyim mi soranlara “2 çocuğum var” diyor. Dördü yapmaya çekinmemiş ama söylemeye çekiniyor.Karısının haberi var mı acaba bundan? Çünkü facebook ilişki durumunda açık ilişki seçeneği var diye biliyorum.
Kadın istediğiyle birlikte olamıyor yani. O zaman açık ilişki olmuyor ki. Adam şerefsizin teki demek oluyor sadece.Facebook’tan olmasa bile yaşantı tarzından haberi var. Kadını eve koymuş, sindirmiş, kadıncağız çocuklarla boğuşuyor. Adam dışarda istediği gibi bir hayat yaşıyor. Ayrıca bir şey söyleyeyim mi soranlara “2 çocuğum var” diyor. Dördü yapmaya çekinmemiş ama söylemeye çekiniyor.
Yani eşini takip ediyor mu bilmiyorum. Hani kesinlikle “Karım beni aldatamaz, namusumdur” kafaları vardır ya. Ama en küçük çocuğu 1.5-2 yaşındaydı. Demek ki karısıyla da ilişki yaşıyor.Kadın istediğiyle birlikte olamıyor yani. O zaman açık ilişki olmuyor ki. Adam şerefsizin teki demek oluyor sadece.
Eşyaya önem vermeyen insan o eşyanın görünmesinden de imtina etmeztatlım ev eski ve biz eşyaya önem vermeyiz. yani ne bilim onun evini de görüyorum gayet düzgün. o yüzden aşırı aşırı strese girdim. merak etmesi normal diyosun yani
benim arkadaşımın arkadaşı var, kadın evli, 2 çocuk annesi. kocası yurt dışında. hatun da 31 32 yaşlarında falan. evli olmasına rağmen kocasıyla karı koca ilişkisi yok aksine açık ilişki yani. adam ülkeye gelmez, çocuklarla ilgilenmez sadece deli gibi para yollar. kadın çalışmıyor, kadının hayat standartları çok iyi. adam altına bi araba çekti aylar önce, biz senelerce çalışıp alamayız o derece. çok da güzel bir kadın, asla 2 çocuk doğurmuş demezsin fiziği o derece iyi. bi sevgilisi vardı en son bildiğim kadarıyla, sonra ayrıldılar falan. facebook'ta ilişkisi yok yazıyor mesela ve kendisi de bekar gibi yaşıyor. ben ilk tanıdığım zamanlarda (sevgilisi olduğu için tabii) onu eşinden boşanmış, yüklü miktarda nafaka ile geçiniyor sanıyordum meğer evlilermiş.Ne kadar safsınız. Benim iş yaptığım bir adam vardı. Evli ve 4 çocuk babası. Facebook’unda ilişki durumunda bekar yazıyordu. Bazı evlilikler öyle, açık ilişki.
Bende bunu anlamıyorum işte W Wurstria Madem normal bir evliliğiniz yok niye devam ettirirsiniz? Çocuklar için ne kadar kötü bir durum. Akılları ermeye başlayınca kafaları karışacak. Kimisi de var mesela çok zengin. Çocuklarının annesinden boşanmıyor. Servet başkasına kalmasın diye. Tuhaf tuhaf hayatlar var işte.benim arkadaşımın arkadaşı var, kadın evli, 2 çocuk annesi. kocası yurt dışında. hatun da 31 32 yaşlarında falan. evli olmasına rağmen kocasıyla karı koca ilişkisi yok aksine açık ilişki yani. adam ülkeye gelmez, çocuklarla ilgilenmez sadece deli gibi para yollar. kadın çalışmıyor, kadının hayat standartları çok iyi. adam altına bi araba çekti aylar önce, biz senelerce çalışıp alamayız o derece. çok da güzel bir kadın, asla 2 çocuk doğurmuş demezsin fiziği o derece iyi. bi sevgilisi vardı en son bildiğim kadarıyla, sonra ayrıldılar falan. facebook'ta ilişkisi yok yazıyor mesela ve kendisi de bekar gibi yaşıyor. ben ilk tanıdığım zamanlarda (sevgilisi olduğu için tabii) onu eşinden boşanmış, yüklü miktarda nafaka ile geçiniyor sanıyordum meğer evlilermiş.
Ev esyasi hediye alacak sanirim. Ne alabilirim diye dusunuyor olabilir. Ben de arkadaslarimin evine gidip misal renk tonlarina gore hediye almaya calisirim.Bilemedim hiç oda fotoğrafi isteyen olmadi, ilginç bir istek. Maddi durumunuz hakkinda bir fikri yok ve direkt soramayip böyle mi anlamaya calisiyor acaba.
Yüz yüze görüşme yok. Ama odanın fotosunu istiyor. Hele bi kişiyi gör. Odaya gelene kadar yol var. Ayrıca atmak istemeyebilirsin bunu sorun yapması ayrıca saçmalık. Sal gitsin. Ayrıl da gel derimöncelikle bir küs bir barışık devam eden ilişkimde yine barışmış bulunmaktayız
barıştık barışmasına da sorunlar malesef bitmiyor. ne olur kim haklı dışarıdan bir göz olarak yorum yapılırsa sevinirim.
biraz önce yine yazışıyoruz erkek arkadaşımla. henüz yüzyüze görüşmedik başka bir ilde yaşıyor.
yazışırken bana , odanın fotoğrafını atar mısın dedi. ben de şaşırdım. nasıl yani dedim. bu arada ilk defa biri benden odanın fotoğrafını istiyor.
neyse dedim ki, oda şuan çok toplu değil atmasam dedim. ama yok bir ısrar bir ısrar.
benim yaşadığım yeri merak ediyormuş. neden onun her isteğini reddediyormuşum. bir sürü muhabbet ama son 2-3 saattir bunun kavgasını yapıyoruz. ve sonunda yollamadım çünkü hem oda dağınık ve eşyalar gerçekten yeni değil. o bana fotoğraf attı onun evi gerçekten çok güzel. ve sanırım biraz eşyaların eski olmasından sebep ve ev de çok eski zaten oturduğumuz atmak istemedim. ama açıkladım biraz bu durumu ama yok ısrarla merak ettiğini söyledi.
sizce evin fotoğrafını istemesi normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?