fotoğraf krizi. sizce kim haklı?

Ne kadar safsınız. Benim iş yaptığım bir adam vardı. Evli ve 4 çocuk babası. Facebook’unda ilişki durumunda bekar yazıyordu. Bazı evlilikler öyle, açık ilişki.
Karısının haberi var mı acaba bundan? Çünkü facebook ilişki durumunda açık ilişki seçeneği var diye biliyorum.

Karısının haberi var mı acaba bundan? Çünkü facebook ilişki durumunda açık ilişki seçeneği var diye biliyorum.
Facebook’tan olmasa bile yaşantı tarzından haberi var. Kadını eve koymuş, sindirmiş, kadıncağız çocuklarla boğuşuyor. Adam dışarda istediği gibi bir hayat yaşıyor. Ayrıca bir şey söyleyeyim mi soranlara “2 çocuğum var” diyor. Dördü yapmaya çekinmemiş ama söylemeye çekiniyor.

Kadın istediğiyle birlikte olamıyor yani. O zaman açık ilişki olmuyor ki. Adam şerefsizin teki demek oluyor sadece.

Kadın istediğiyle birlikte olamıyor yani. O zaman açık ilişki olmuyor ki. Adam şerefsizin teki demek oluyor sadece.
Yani eşini takip ediyor mu bilmiyorum. Hani kesinlikle “Karım beni aldatamaz, namusumdur” kafaları vardır ya. Ama en küçük çocuğu 1.5-2 yaşındaydı. Demek ki karısıyla da ilişki yaşıyor.

İnternet üzerinden flört edilir anlarım da yüz yüze görüşmeden nasıl sevgili olunuyor onu anlayamıyorum ben.

R rosseyy Sadece iliskinde sorun yasayinca gelip anlatip birkac yoruma cevap verip sonra adamla barisinca ortadan kaybolup, bir sonraki sorunda tekrar buraya gelmen bana kiz whatsapp durumunda surekli sevgilisiyle sorunlarini anlatip, aralari duzelince arkadaslari ile iletisimi ceken kiz vibe`i veriyor :)))

Mesele fotoğraf krizi değil. Israr ve gizleme.
Siz neyseniz osunuz. Sizi, ortamınızı tanıma gayretinde.
Ben olsam atardım, eşyama göre tavrı değişirse de salardım. Tanımak için iyi fırsat işte.

Ne kadar safsınız. Benim iş yaptığım bir adam vardı. Evli ve 4 çocuk babası. Facebook’unda ilişki durumunda bekar yazıyordu. Bazı evlilikler öyle, açık ilişki.
benim arkadaşımın arkadaşı var, kadın evli, 2 çocuk annesi. kocası yurt dışında. hatun da 31 32 yaşlarında falan. evli olmasına rağmen kocasıyla karı koca ilişkisi yok aksine açık ilişki yani. adam ülkeye gelmez, çocuklarla ilgilenmez sadece deli gibi para yollar. kadın çalışmıyor, kadının hayat standartları çok iyi. adam altına bi araba çekti aylar önce, biz senelerce çalışıp alamayız o derece. çok da güzel bir kadın, asla 2 çocuk doğurmuş demezsin fiziği o derece iyi. bi sevgilisi vardı en son bildiğim kadarıyla, sonra ayrıldılar falan. facebook'ta ilişkisi yok yazıyor mesela ve kendisi de bekar gibi yaşıyor. ben ilk tanıdığım zamanlarda (sevgilisi olduğu için tabii) onu eşinden boşanmış, yüklü miktarda nafaka ile geçiniyor sanıyordum meğer evlilermiş.

Bende bunu anlamıyorum işte W Wurstria Madem normal bir evliliğiniz yok niye devam ettirirsiniz? Çocuklar için ne kadar kötü bir durum. Akılları ermeye başlayınca kafaları karışacak. Kimisi de var mesela çok zengin. Çocuklarının annesinden boşanmıyor. Servet başkasına kalmasın diye. Tuhaf tuhaf hayatlar var işte.

Bilemedim hiç oda fotoğrafi isteyen olmadi, ilginç bir istek. Maddi durumunuz hakkinda bir fikri yok ve direkt soramayip böyle mi anlamaya calisiyor acaba.
Ev esyasi hediye alacak sanirim. Ne alabilirim diye dusunuyor olabilir. Ben de arkadaslarimin evine gidip misal renk tonlarina gore hediye almaya calisirim.

Merhaba,
Öncelikle evinizi göstermenizi ya da göstermemenizi söyleyemeyiz elbette. Ama sizi seven kişi sınırlarınıza saygı göstermelidir. Kadınlarla ilgili zaten pek çok sorun var ve insanlar ilişkiye biraz çekingen başlayabiliyor. Düzgün erkekler bunu düşünerek ekstra anlayışlı davranıyor. Bana kalırsa belli yaşın üstünde yetişkin bir erkek evinizin dekorasyonunu çok da merak etmez. Öncelikle sizinle yüz yüze görüşmenin yollarını arar. Güveninizi hak etmeye çalışır. Siz "hayır"" demekle iyi bir iş yapmışsınız bence bilmeden. Çünkü yarın öbür gün daha ciddi konularda diyeceğiniz "hayır"lara da benzer tepki verebileceğini de hesaba katın bence. Çünkü sanırım çok çok suçlayıcı ve etiketleyici bir dil benimsemiş. Siz şimdiden küçücük bir tercihiniz nedeniyle kendinizden şüphe eder hale getirilmişseniz, bu manipülasyon değil de nedir? Unutmayın siz yetişkin bir insansınız. O da öyle. Bu tip atışmalar tatlı kalıp krize dönüşmediği sürece ilişkinizin ilerleyen aşamasında hoş olabilir ama şu an bana hiç de normal gelmedi. Siz sınırlarınız çizip yine nazik bir dille ilişkinin ilerleyen aşamalarında zaten birbirinizin hayatına gitgide daha çok dahil olacağınızı ama şu an onunla konuşmanın size iyi geldiğini söyleyin. Eğer normal karşılamayıp kabalaşıyorsa tekrar düşünün tüm kararlarınız derim. Çünkü hepimizin başkasına tuhaf gelen tercihleri veya sınırları olabilir. bunun analizi bize düşmez. Eşiniz olacak kişinin bunlara saygı duymanın ötesinde anlamaya çalışması da gerekir hatta. Ben olsam odanızdan ziyade neden bu sınırı çizebileceğinize odaklanır üstüne varmazdım.

Böyle salak şeyleri bende isterim neden bilmiyorum merak işte konustuklarima odanı at derim .kavga edilecek bişey değil atıp gecseydiniz .gereksiz inat yapm8ssiniz

Yüz yüze görüşme yok. Ama odanın fotosunu istiyor. Hele bi kişiyi gör. Odaya gelene kadar yol var. Ayrıca atmak istemeyebilirsin bunu sorun yapması ayrıca saçmalık. Sal gitsin. Ayrıl da gel derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…