fotoğraf krizi. sizce kim haklı?

Zengin olup olmadıgını
işte rahat olamıyorum. o evinin her yerini rahatça gösterebiliyor. ama ben malesef o rahatlıkta değilim. biz çok eşyaya önem vermeyiz. ve ısrarla da odayı çek at, mutfağı da çek ne olacak diyor
merak ediyor bence

Boğa burcu bir erkek beyninde fantazei kuracaksa odanızı merak etmiştir belki ahahah
Ergen misiniz ya foto attı atmadı kavgası yaşıyorsunuz.
Uzak mesafe ilişkisi gerçekten sorun ve stresli. Yakında adam mı kalmadı ne kuzum

sayfalarca biz ailece esyaya onem vermeyiz yazmissiniz ama esyalariniz eski diye utaniyorsunuz bu mu onem vermemis haliniz?

fotografin istenmesi sacma ama sizin atmama sebebiniz daha sacma. esyalariniz istediginiz gibi olsa eminim boy boy ceker atar bu adam neden istedi diye sorgulamazdiniz. ben size cok uzuluyorum artik.

Yüz yüze görmediğiniz biriyle nasıl ilişki yaşıyorsunuz? Hadi yaşadınız diyelim ayrıl barış nasıl olabiliyorsunuz? Yani hiç yüz yüze gelmemiş iki insanın birbirinden kopamama durumu bana çok tuhaf geldi. Ayrıca görüntülü konuşurken gördüğünü görür zaten evle ilgili, odanın fotoğrafını atmak saçma.

Bak işte ya,ince detayı yakalamışsın.Hayranım senin zekâna bajimm.

Eyşaya önem vermiyorsunuz ama kendı eşyanızdan utanıyorsunuz büyük çelişki. Siz bu çocuğa maddi durumunuz ile ilgili yalan mı söylediniz oda ondan mı kanıtla der gibi resim istiyor.

Ayyyy 2008’deki uzak mesafe ilişkimde biz de fotoğraflarını atmıştık odamızın asjsjskajsks birbirimizin yaşadığı yeri merak ediyorduk. Bilmem bana garip gelmedi bu yüzden.

iyi de erkek arkadaşımdan başka ne denir ki. yani ben ona takılmıyorum. ve bu kelimeyi buraya milyon kere yazdım biz ilişki yaşamıyoruz iletişim halindeyiz.
fotoğraf istemesi normal mi?
Normal ya da anormal neyini sorguluyorsun nasıl olsa her halükarda devam edeceksin.

Bir sonraki aşama:Üstünde ne var olacak.
Sonraki de geliyim mi kıpsss
Hayır bu kadar velvele yapıyor sonra bir şey olmamış gibi devam ediyor. Adam yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek kıvama gelmişsin zaten. Anca burda kafa ütülesin. Bir de kopamıyoruz falan diyor sanki yüz yılın aşkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…