- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
O halde ne ki buAdam o kadar zengin değil, öyle olsa yol parasına acımazdi , sırf hava değişimi olsun pergelleri bi açayım diye yine gelirdi kızın yanına.
merak ediyor benceişte rahat olamıyorum. o evinin her yerini rahatça gösterebiliyor. ama ben malesef o rahatlıkta değilim. biz çok eşyaya önem vermeyiz. ve ısrarla da odayı çek at, mutfağı da çek ne olacak diyor
Artık yeni devir böyle malesef bu da birşeymi bir adam 3 yıl telefondan mesajlaştıgı kadına ki kadinsa eğer milyarlar harcamışhenüz yüz yüze görüşmediniz ama erkek arkadaşınız
Bak işte ya,ince detayı yakalamışsın.Hayranım senin zekâna bajimmTemiz temiz bosananlar şanslı bu zamanda.
Bazen boşanmak istiyorlar ancak kurtulamiyorlar.
Uzadıkça uzuyor.Hem maddi hem de mental olarak tüketiyor insanları.
O 20 senelik eş oluyor sana 20 senelik düşman.
Yahu Allah şayet bir bosanma olacaksa onun bile hayırlısını versin.
Kızımızın kopamama nedeni ise sosyal medyaki fotografları görmek suretiyle karşı tarafın belirli bir gelir düzeyinin üzerinde oldugunu anlamasiyla alakalı olabilir.
Para işte...
YoklukO halde ne ki bu
kopamadık değil ,erkek yokluğu çektiğiniz için bırakmıyorsunuz ,zorla yapıştınız olay bukopamadık o kadar şeyin üzerine bile
nasıl bir yoklukmuş oArtık yeni devir böyle malesef bu da birşeymi bir adam 3 yıl telefondan mesajlaştıgı kadına ki kadinsa eğer milyarlar harcamış
Eyşaya önem vermiyorsunuz ama kendı eşyanızdan utanıyorsunuz büyük çelişki. Siz bu çocuğa maddi durumunuz ile ilgili yalan mı söylediniz oda ondan mı kanıtla der gibi resim istiyor.çünkü çok büyük tepki verdi yazdım işte söylediklerini. sen takıntılısın. sen ilişki yaşayamazsın bir sürü şey. doğal olarak kafamda acaba diye bir soru işareti kaldı ki zaten burada da birçok kişi bende olsam merak ederim yazıyor malesef. adama hak vericem de hak versem de ben ona fotoğraf falan yollamak istemiyorum.
Ayyyy 2008’deki uzak mesafe ilişkimde biz de fotoğraflarını atmıştık odamızın asjsjskajsks birbirimizin yaşadığı yeri merak ediyorduk. Bilmem bana garip gelmedi bu yüzden.
Bir de ilişkim ilişkim deyip sonra da ne ilişkisi demesi. Şizofren eder insanı etrafındakilere sabır diliyorumAyol millet 20 sene aynı yastığa baş koyduğu adamdan boşanıyor,bu yüzýüze bile görmediği adamdan kopamiyor.Sonra da ergen deyince kızıyor,içimi şişirdi.
Normal ya da anormal neyini sorguluyorsun nasıl olsa her halükarda devam edeceksin.iyi de erkek arkadaşımdan başka ne denir ki. yani ben ona takılmıyorum. ve bu kelimeyi buraya milyon kere yazdım biz ilişki yaşamıyoruz iletişim halindeyiz.
fotoğraf istemesi normal mi?
Yaşlar ortaya çıkıyorMSNden mi atmistiniz? :))
Bir sonraki aşama:Üstünde ne var olacakNormal ya da anormal neyini sorguluyorsun nasıl olsa her halükarda devam edeceksin.
Sonraki de geliyim mi kıpsssBir sonraki aşama:Üstünde ne var olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?