- 18 Şubat 2018
- 13.452
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.019
- 598
- 45
Değişik bir vaka,soru soruyor,cevap veriyoruz.Beğenmiyor ve ben öyle demedim ki böyle dedim diyor.Allah çevresindeki insanlara sabırlar versinSonraki de geliyim mi kıpsss
Hayır bu kadar velvele yapıyor sonra bir şey olmamış gibi devam ediyor. Adam yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek kıvama gelmişsin zaten. Anca burda kafa ütülesin. Bir de kopamıyoruz falan diyor sanki yüz yılın aşkı.
Erkek arkadasla sanal bi iliskiniz mı var?Nasıl yuz yuze görüsmediniz=?öncelikle bir küs bir barışık devam eden ilişkimde yine barışmış bulunmaktayız
barıştık barışmasına da sorunlar malesef bitmiyor. ne olur kim haklı dışarıdan bir göz olarak yorum yapılırsa sevinirim.
biraz önce yine yazışıyoruz erkek arkadaşımla. henüz yüzyüze görüşmedik başka bir ilde yaşıyor.
yazışırken bana , odanın fotoğrafını atar mısın dedi. ben de şaşırdım. nasıl yani dedim. bu arada ilk defa biri benden odanın fotoğrafını istiyor.
neyse dedim ki, oda şuan çok toplu değil atmasam dedim. ama yok bir ısrar bir ısrar.
benim yaşadığım yeri merak ediyormuş. neden onun her isteğini reddediyormuşum. bir sürü muhabbet ama son 2-3 saattir bunun kavgasını yapıyoruz. ve sonunda yollamadım çünkü hem oda dağınık ve eşyalar gerçekten yeni değil. o bana fotoğraf attı onun evi gerçekten çok güzel. ve sanırım biraz eşyaların eski olmasından sebep ve ev de çok eski zaten oturduğumuz atmak istemedim. ama açıkladım biraz bu durumu ama yok ısrarla merak ettiğini söyledi.
sizce evin fotoğrafını istemesi normal mi?
Yaşlar ortaya çıkıyor.
2008'de WhatsApp yoktu,akilli telefon bile tek tük vardı.Biz MSN üzerinden mesajlaşıyorduk ama ben sizden baya eskiyim☺.30 yasindayim 2008`de whatsapp var miydi hatirlamiyorum ama ben lisedeydim MSN kullaniyorduk net hatirliyorum :))
sayfalarca biz ailece esyaya onem vermeyiz yazmissiniz ama esyalariniz eski diye utaniyorsunuz bu mu onem vermemis haliniz?
fotografin istenmesi sacma ama sizin atmama sebebiniz daha sacma. esyalariniz istediginiz gibi olsa eminim boy boy ceker atar bu adam neden istedi diye sorgulamazdiniz. ben size cok uzuluyorum artik.
3 sene birbirinizi görmeden geçen bir ilişki haliyle senin maddi durumunu, ne kadar derli toplu olduğunu, titiz olup olmadığını belki anlık oda fotoğrafı isteyerek anlamaya çalışmışta olabilir. Bilemedim doğrusu daha önce kimse odamın fotoğrafını istememişti
laf arasinda gecer insan atar odasini da ama adamin istemesini de dogru bulmuyorum ben hani ne bileyim kimsin de neyi test ediyorsun yani. ama konu sahibinin dusunce sekli cok kotu ya onun esyalari guzel benimkiler eski vs. bunlarin maksimum lisede falan birakilmis olmasi lazim.Ben başta acaba neden istedi diye dusundum ama sadece maddiyat değil insan hakkinda da çok fikir verebilir odasini gormek.
Eşyaya önem vermeyiz paramiz var, dolap kapagi kirik ama paramiz var...
Kirildi diye yenisini almakta gerekmez de kırık olan kapak bari onarilir ya da kapak kismi degistirilir yahu. Kendi yaşam alanini boyle kullanan biri bana psikolojik olarak pek sağlikli gelmiyor zaten.
laf arasinda gecer insan atar odasini da ama adamin istemesini de dogru bulmuyorum ben hani ne bileyim kimsin de neyi test ediyorsun yani. ama konu sahibinin dusunce sekli cok kotu ya onun esyalari guzel benimkiler eski vs. bunlarin maksimum lisede falan birakilmis olmasi lazim.
Sen böyle direndikce bende merak ettim evinievet tam olarak bunu söyledi. senin seçimlerini nerede yaşadığını merak ediyorum dedi.
evet ben de görse iyi olur diyorum ama cidden gönderilebileceğim gibi değil. yani dediğim gibi eşyaya para vermeyen bir aileyiz ve ben de böyle yaşıyorum. parasızlıktan da değil. sanırım bu konuyu bitirmeyecek yeniden isterse diye korkuyorum
Sen evi goster oda sana kimligini gostersin olsun bitsintatlım adamla her gece bu saatlere kadar konuşuyoruz. nasıl evli olsun ?
Surekli yazisiyorsan zaar evini ne ara topluyo bu kiz demistirmaddiyata önem veriyor da kendisini maddi durumu çok iyi zaten. evi de çok güzel
aslında amacı bence ne kadar temiz ve derli topluyum bunu merak ediyor. çünkü odayı atmıyorsan mutfağı at dedi
Yuzunu nasil gormemis ev turu atarken gorurHahaha ben uzak mesafe iliskimle online okey oynardım,kazanan kaybedenden bir şey isterdi. Bir keresinde benden ev turu istemişti:) bildiğin çekip çekip atmıştım pencere manzarasına kadar ne olacak yani, esyan eskiyse?
Ama sizin ilişki ilişki gibi değil, adam yanına gelmeye bile eriniyor. benim uzun mesafe iliskimde arada ülkeler olsa da fırsat bulduğu anda gelir,gelemediğinde de gelme planları yapardı. Zaten ayrılmıştın , yüzünü bile görmediğin adamla neden inatla devam ediyorsun ki?
Görüntülü konuşmamislar bence, foto atmışlardır. Çünkü görüntülü konuşsa adam durduk yere "cevirsene kamerayı odana bakayım" diyebilirdiYuzunu nasil gormemis ev turu atarken gorur
Goruntulu konusmamislarmi
Yaw ne sacma evden once izdiwac yaptigin kisiyi bi gor adam kesin evliGörüntülü konuşmamislar bence, foto atmışlardır. Çünkü görüntülü konuşsa adam durduk yere "cevirsene kamerayı odana bakayım" diyebilirdi
O kadar mı yani gorüntülüde mi yok bu zamandaGörüntülü konuşmamislar bence, foto atmışlardır. Çünkü görüntülü konuşsa adam durduk yere "cevirsene kamerayı odana bakayım" diyebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?