fotoğraf krizi. sizce kim haklı?

Değişik bir vaka,soru soruyor,cevap veriyoruz.Beğenmiyor ve ben öyle demedim ki böyle dedim diyor.Allah çevresindeki insanlara sabırlar versin.

Erkek arkadasla sanal bi iliskiniz mı var?Nasıl yuz yuze görüsmediniz=?
Odanın fotosunu napacak mıs?
Üstünde ne var dese daha mantıklı glkşfgşlfglgl

Merak ediyor ama anlattığınıza göre çok meraklı.. Sevgili olabilirsiniz ama bu atmak istemediğiniz fotoğrafı sırf istiyor diye atmak zorunda değilsiniz.. Sevgiliniz anlayışsız size karşı

Ben başta acaba neden istedi diye dusundum ama sadece maddiyat değil insan hakkinda da çok fikir verebilir odasini gormek.

Eşyaya önem vermeyiz paramiz var, dolap kapagi kirik ama paramiz var...
Kirildi diye yenisini almakta gerekmez de kırık olan kapak bari onarilir ya da kapak kismi degistirilir yahu. Kendi yaşam alanini boyle kullanan biri bana psikolojik olarak pek sağlikli gelmiyor zaten.

3 senedir yazışmıyorlar. Şubat ayından bu yana adam canı istedikçe yazıyor.

laf arasinda gecer insan atar odasini da ama adamin istemesini de dogru bulmuyorum ben hani ne bileyim kimsin de neyi test ediyorsun yani. ama konu sahibinin dusunce sekli cok kotu ya onun esyalari guzel benimkiler eski vs. bunlarin maksimum lisede falan birakilmis olmasi lazim.

Hiç foto istemedim ama fikrim değisti bekar olsam foto isterdim. İç dunyasi hakkinda kısa yoldan daha net fikirler verirmiş.

Sen böyle direndikce bende merak ettim evini

maddiyata önem veriyor da kendisini maddi durumu çok iyi zaten. evi de çok güzel
aslında amacı bence ne kadar temiz ve derli topluyum bunu merak ediyor. çünkü odayı atmıyorsan mutfağı at dedi
Surekli yazisiyorsan zaar evini ne ara topluyo bu kiz demistir

Yuzunu nasil gormemis ev turu atarken gorur
Goruntulu konusmamislarmi

Eşyaya değer vermiyorsunuz ama yaşadığınız ortamdan utanıp fotoğraf atmak istemiyorsunuz. Sizcede söylediğiniz çelişkili değil mi?

Seni rahatsız ediyorsa, sen haklısındır. Bundan dolayı kavga çıkarmak nedir? Sanal ilişkiyi normalleştirmeye çalışıyor herhalde.
Sadece eski diye göstermek istememen üzücü.

Ne olmuş yani? Hem abuk subuk bi laf etse, anlardın ne biçim biri. Görüşmeden etmeden bu kafar iç içe geçmek size zarar verir. Karşınızdaki sizinle aynı duygularda olmayabilir, anlayamzsınız da. Bence bu evcilik oyununu biraz hafifletin.

Bence adamın evi görmeyi neden istediğine değil de adamın ne kadar laftan anlamaz, ısrarcı biri olduğuna takılmalısınız konu sahibi. Israrcılığını da ilk konulardan birinde bu adam istemediğiniz bir şeyi mi soruyordu, yaptırmaya mı çalışıyordu öyle oradan hatırlıyorum.

Görüntülü konuşmamislar bence, foto atmışlardır. Çünkü görüntülü konuşsa adam durduk yere "cevirsene kamerayı odana bakayım" diyebilirdi
Yaw ne sacma evden once izdiwac yaptigin kisiyi bi gor adam kesin evli
Bekar bi insan ozgurdur orgur bi insanada sadece yazismak resim atmak yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…