Ben hiç memnun değilim bırde doktor demıyomu eskısınden ıyı cıldırıyor ınsan ya tek tesellım devlette oldum bır mılyar 100 odedım
Kızlar burdan ya da özel mesajla foto atar mısınız sizin burunları çok merak ettimSiz de mi Yakupbeye ameliyat olmuştunuz
Kızlar burdan ya da özel mesajla foto atar mısınız sizin burunları çok merak ettim
Kızlar burdan ya da özel mesajla foto atar mısınız sizin burunları çok merak ettim
Maalesef sizin de benimki gibi başarısız olmuş üzgünüm
Ben gdemıycem kontrole vırusten dolayı sız, gıdecem mısınızHaftaya 1. ay kontrolüm var konuşacağım bakalım
evet dgru ama rıskte var hastanelerde doktoruna, danış artık nederseBilemiyorum ki ararım bir doktoru ama ilk ay kontrolü de önemli sonuçta
asla kabullenmıyolar bır sene e bekle diyerek basından salıyolar, resmen odemı beklıyoruz, dur bakalım en azından 8 ay bı gecsınSorarım duruma göre belki erteleriz ama ben doktorumun kabul edeceğini sanmıyorum başarısız olduğunu ödem var diyecek muhtemeken
Üzüldüm size de geçmiş olsunçok çok az değişiklik olmuş maalesef. tabii ödem vardır ama inanın inince de çok değişiklik olmuyor. moral bozmak istemem ama ya bu burunla yaşamayı kabul edeceksiniz ya da revizyon olacaksınız. teselli olacaksa geçen sene ben sizinkinin iki katı ücret (4000 euro) verdim ve ameliyattan önceki burnumun neredeyse aynısı şu anda burnum.
çok çok az değişiklik olmuş maalesef. tabii ödem vardır ama inanın inince de çok değişiklik olmuyor. moral bozmak istemem ama ya bu burunla yaşamayı kabul edeceksiniz ya da revizyon olacaksınız. teselli olacaksa geçen sene ben sizinkinin iki katı ücret (4000 euro) verdim ve ameliyattan önceki burnumun neredeyse aynısı şu anda burnum.
Eskişehir Yakup Karabağlı doktorumMerhaba, kime oldunuz? Bende 2011 de oldum 3000 euro verdim benim de büyük oldu da o yüzden merak ettim.
Önceden kemer vardı ama artık alından başlayan düz bir burun radix yüksek kaldıKemer yok ama yandan bakılınca önceden kemer varmıydı
Eskişehir Yakup Karabağlı doktorum
çok çok az değişiklik olmuş maalesef. tabii ödem vardır ama inanın inince de çok değişiklik olmuyor. moral bozmak istemem ama ya bu burunla yaşamayı kabul edeceksiniz ya da revizyon olacaksınız. teselli olacaksa geçen sene ben sizinkinin iki katı ücret (4000 euro) verdim ve ameliyattan önceki burnumun neredeyse aynısı şu anda burnum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?