odem var gibi duruyor gecmis olsunBugün alçım ve tamponum çıktı ve ben şok yaşadım resmen hiç bir değişiklik yok burnumda bu kadar acıyı boşa mı çektim arkadaşlar ameliyat öncesi ve bugün çektiğim fotoğrafları atıyorum
Merhaba teşekkür ederim ödem mi var yoksa böyle mi kalacak bilemiyorum ama burnumdan nefes alamıyorum 3 haftayı geçti ameliyat olalı sizin de mi nefes probleminiz varMerhaba geçmiş olsun. Bende Yakup beye ameliyat olmuştum yıllar önce 10 yıl oldu yani. Burnum şuan çirkin görüntüde. Sizin fotoyu beğendim çünkü kendi burnunuz zaten böyle. Benim burnumun ucu düşük ve bu benim hergün moralimi bozuyor. Geçen yıl kendisine şikayet için gittim. Neymiş benim ameliyatımda çok zorlanmış hatırlıyormuş. Tekrar yaparız ama çok değişmez dedi. Sağlık açısından da sıkıntım var hala
Zamanla düzeliyor bazı sıkıntılar. Ama ben malesef istediğim görüntüde de değilim sağlık açısından rahat da değilim. Bende kemik eğriliği ve nefes problemi vardıMerhaba teşekkür ederim ödem mi var yoksa böyle mi kalacak bilemiyorum ama burnumdan nefes alamıyorum 3 haftayı geçti ameliyat olalı sizin de mi nefes probleminiz var
Ben de istediğim görüntüde değilim maalesef hiç değişiklik yok gibi burnumda hiç böyle olacağını düşünmemiştim ameliyattan önce konuştuğumuzda çok güvenmiştim Yakup BeyeZamanla düzeliyor bazı sıkıntılar. Ama ben malesef istediğim görüntüde de değilim sağlık açısından rahat da değilim. Bende kemik eğriliği ve nefes problemi vardı
Siz de moralinizi bozmamaya çalışın tekrar ameliyat olmayı düşünüyor musunuzBen de güvendim. Belki diğer estetiklerde iyi ama demekki burunda değil. Kırk yılda bir estetik olduk mutsuz yaşamak kakadar kötüsü var mı. Sen yinede sağa sola çok kulak asma zamanla şekilleniyor. Benim eskiye nazaran fark var ama ucu düşük çok sinir bozucu. Herkes sorunca iyice sinir oluyorsun
Sağlık açısından şart diyor doktorlar. Bunu eskişehirde yapabilecek yok diye ankaradan bir doktor ismi vermişti Anadolu hastanesinde bir doktor. Ama kaybettim. Ben olmayı göze alamam bir dahaSiz de moralinizi bozmamaya çalışın tekrar ameliyat olmayı düşünüyor musunuz
Sadece burun ucunuza bir işlem yapar hallolur , bende sanırım öyle yaptıracağım. önce tabi doktorunuzun sizin memnun olmadığınızı kabul etmesi ve sizin de tekrar ona burnunuzu yaptırma konusunda güvenmeniz lazım...Hayır üniversite hastanesi ama doktorun özel kliniğinde 12.000 lira ödeyerek oldum ve estetik cerrahi profesörü doktorum
nekadar ucret odedınız, eskı burnunuz la, aynı ya benımde, aynı sorun 4 ay once oldum psikolojim bozulduBugün alçım ve tamponum çıktı ve ben şok yaşadım resmen hiç bir değişiklik yok burnumda bu kadar acıyı boşa mı çektim arkadaşlar ameliyat öncesi ve bugün çektiğim fotoğrafları atıyorum
12.000 lira ödedim ben sizin nasıl oldunekadar ucret odedınız, eskı burnunuz la, aynı ya benımde, aynı sorun 4 ay once oldum psikolojim bozuldu
Ben hiç memnun değilim bırde doktor demıyomu eskısınden ıyı cıldırıyor ınsan ya tek tesellım devlette oldum bır mılyar 100 odedım12.000 lira ödedim ben sizin nasıl oldu
Siz de mi Yakupbeye ameliyat olmuştunuzBen hiç memnun değilim bırde doktor demıyomu eskısınden ıyı cıldırıyor ınsan ya tek tesellım devlette oldum bır mılyar 100 odedım
Hayır ben KBB zaferSiz de mi Yakupbeye ameliyat olmuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?