Fotograf

Hiç takma kaş şekline göre evde ayarlarsın tekrar çektirirsin. Ben kapalı değilim ama ona rağmen şu biyometrik olaydan dolayı hala kimliği yenileyemedim. Tüm yenileyen yakınlarım kiralık katil gibi çıkmışlar. Bende erteleyebildiğim kadar erteliyorum

nie suriyeliler insan degil mi

Benimkinide babam çekti kizim özenme boyalanip durma siyah beyaz çıkacak dedive çekerken bone gözükmeyecek
Yüzün açık bi şekilde belli olacak demişti
Çektikten sonra nüfusa giderken baktım kafam kocaman vücut küçük böyle olması gerekiyormuş
Anlatır babam makyajlı gelen mi dersin tazeleyim de çekin diyen mi dersin neler neler bilmeyince tabi
Hatta çok fazla makyaj yapınca ışık yansıma vs yapıyormuş nüfus kabul etmiyormuş fotoğrafı tekrar gönderiyormus

Annem yeni kimlik kartında işidli gibi görünüyor. resim siyah beyaz oluyor ve tesettürlülerde mecbur kurallara uymak zorunda. Ben tesettürlü fotografımı kullanmadım kimlikte.

Ben vize icin cektirmistim cok ablak bir surat , ama kaşin bitişi görünecek demediler hos kasımda kisa ama yuz hatları belli olacak şekilde cektiler

Kaşlarının biraz ucunu al ve uzunsa kes kısalacaktır.. yeniden uzar kısa sürede hiç merak etme

Sadece bu sorun kapalı kişilerde yok ki canım bende pasaport yenileme için çektirdim bir gün önceden kuaföre gittim sabah güzel makyajımı yaptım.Öyle bir fotoğraf çıktı ki hilkat garibesi gibi aynı nişanlım bile nasıl dalga geçti benle

çok güldüm Allahda seni güldürsün :)

Valla ben ilk biometrik fotoğrafımı gördüğümde, hakkımda kırmızı bültenle arama ilanı basılacak diye korktum Yüzümün asimetrisini görünce yüz nakli falan yaptırmayı bile düşündüm uzunca bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…