- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
nie suriyeliler insan degil mikızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka
Benimkinide babam çekti kizim özenme boyalanip durma siyah beyaz çıkacak dedikızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka
Hayal edemiyorum. error:)))Saçımla arasında sadece bir parmak boşluk var,hatta yarım parmak:)
Resim koymuştum aslında,görmediniz galibaHayal edemiyorum. error:)))
Peki ben msjmda hayvanmı demişimnie suriyeliler insan degil mi
bas ortusunden bahsetmedin mi. onlar gibi oldum ben hayvan anlaminda degil kendizi begenmeniz anlaminda dedim ama anlamissinzPeki ben msjmda hayvanmı demişim
Tövbe estagfurullah
İlla bi tane cımbızla kelime secen bi üye olacak demi yoksa olmuyo
Annem yeni kimlik kartında işidli gibi görünüyor.kızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Hahahaa işidli:))Annem yeni kimlik kartında işidli gibi görünüyor.resim siyah beyaz oluyor ve tesettürlülerde mecbur kurallara uymak zorunda. Ben tesettürlü fotografımı kullanmadım kimlikte.
Ben bir kere çıkmıştım :) yeni kimliğimde o var meselabiz ailecek kacakci gibi cikmisiz,
yanyana koyup fotosunu cektim ben de, esime gonderdim,
araniyorlar diye
biyometrik fotografta guzel cikani gormedim
Buradaki arkadaslardan bende dahil tek güzel çıkan sizsiniz:)Ben bir kere çıkmıştım :) yeni kimliğimde o var mesela
Yaşasın . Ben de fotoyu elime alınca şok olmuştum ve ilk biyometriğimdeBuradaki arkadaslardan bende dahil tek güzel çıkan sizsiniz:)
Kaşlarının biraz ucunu al ve uzunsa kes kısalacaktır.. yeniden uzar kısa sürede hiç merak etmekızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
çok güldüm Allahda seni güldürsün :):) Ne tatlısın ya
Malesef çok özeniyorlar ,bende kiralık katil gibi çıktım ama yapacak birşey yok.
Senin ki biraz da abartmış olabilir.
Başka fotocuya git otur koltuğa ,mümkünse biraz yakışıklı olsun de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?